Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jakiś inny link do pobrania clienta?

ja ci polecam pobrać program megasync i z mega pobierzesz klienta w 5min

Opublikowano

Jakis dobry zarobek na 45 lvl procz wo ? Juz sie troche nachodzilem i mam dosc ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Jakis dobry zarobek na 45 lvl procz wo ? Juz sie troche nachodzilem i mam dosc ?

Plaga na sohan, choć z ubiciem bedzie ciężko strasznie oblegana przez graczy.

Opublikowano

Wylicz sobie resp głównych bossów na ten przedział a nie będziesz żałował :)

- Czerwony Smok

- Plaga

- Królowa Pustyni

zandia_sygna.png

Opublikowano

- Czerwony Smok

- Plaga

- Królowa Pustyni

Średnio mu tam wyjdzie, jak zazwyczaj siedzą tam 75 lvl'e, a zdarzają się nawet +90 :P

Metki w Lesie jeżeli dasz radę, ja 35 lvlem zbijam bez problemu i drop też ciekawy.

/Najlepszy zarobek na niskim lvl'u to i tak dropienie zmianek, które stoją ~7.5kk za 100 szt., gdzie 100 szt. jesteś w stanie dropnąć w 20/30 minut max.

Do tego dochodzi WO - jest nudne, ale opłacalne. Jeżeli dajesz radę to też metki 45/55 z których dobrze latają rady i egzo oraz kamyki duchowe.

Opublikowano

- Czerwony Smok

- Plaga

- Królowa Pustyni

Średnio mu tam wyjdzie, jak zazwyczaj siedzą tam 75 lvl'e, a zdarzają się nawet +90 :P

Metki w Lesie jeżeli dasz radę, ja 35 lvlem zbijam bez problemu i drop też ciekawy.

/Najlepszy zarobek na niskim lvl'u to i tak dropienie zmianek, które stoją ~7.5kk za 100 szt., gdzie 100 szt. jesteś w stanie dropnąć w 20/30 minut max.

Do tego dochodzi WO - jest nudne, ale opłacalne. Jeżeli dajesz radę to też metki 45/55 z których dobrze latają rady i egzo oraz kamyki duchowe.

Stoje na 57 i nie wiem co robić. Ubijałem różnie metki od sohan po las i szczerze nic mi nie wypadało poza zmiankami i skrzyniami z ku.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Dlaczego na 50lvl nie mogę dropnąć złotego certyfikatu?

Możesz lecz nie zawsze Ci wypadnie, osobiście na prywatnej postaci jeżeli się nie mylę wypadło mi na 65 poziomie.

Tak więc nie musisz się martwić :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Eventy na ten weekend!

Piątek:

Raty 20%, godz. 16-21

Atak Piratów Tanaka, godz. 20:00

Sobota:

Raty 30%, godz. 16-21

Drop Szkat. Blasku Księżyca, godz. 18-21

Niedziela:

Raty 20%, godz 16-21

Turniej Gildyjny

zandia_sygna.png

Opublikowano

nie ma gorszego gowno niz to gowno

Ty od początku nie radzisz wiec odejście będzie dla ciebie lepsze. Potykasz się o swoje nogi wiec najlepiej nie wychodź z domu.

zandia_sygna.png

Opublikowano

nie ma gorszego gowno niz to gowno

Przykro mi, ale jedynym gównem jesteś Ty. Serwer kozak wbijać ludzie, nie zważajcie na słowa tego pajaca, wybic tutaj można sie bardzo łatwo.

Opublikowano

Ile potrzeba % na potwory, aby zbic tego berana? Skonczylem konary, mam 37% na potwory+ Aura P. A przy 10% regeneruje sobie hp i juz dupa, moge go tak bic bez konca :O 

Nie czaruj.

Opublikowano

Ile potrzeba % na potwory, aby zbic tego berana? Skonczylem konary, mam 37% na potwory+ Aura P. A przy 10% regeneruje sobie hp i juz dupa, moge go tak bic bez konca :O

Jakie masz sr w broni?

Opublikowano

Jakie masz sr w broni?

Truta+8 35sr :/ 

Nie czaruj.

Opublikowano

Jakie masz sr w broni?

Truta+8 35sr :/

No i masz odpowiedź :p, wbij większe sr chociaż to 45, kup sobie tez lizaka ze srednimi jak nie masz i powinno byc easy

Opublikowano

Zrób kask na trucie i otruj go przy 10-15% HP.

Trochę zjebanie, że robicie drop blasków w sobotę w godzinach 18-21 gdzie zazwyczaj ludzie są poza domem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...