Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

282tm0.png

Czy on mi wyrzucił wszystko ? I to na czerwono znaczy , że nie może złapać nawet 1 pokemona czy jak? Może mi ktoś wytłumaczyć bo nie rozumiem bardzo i wychodzi na to , że za poke stopy nic nie dostaje co jest?

Dostałeś soft bana, ponieważ "teleportowałeś" się z 1 miejsca na świecie na 2 oddalone pewnie o kilka tysięcy kilometrów, trwa on od 30 minut do 24h

a co do transferu to po prostu przetransferował ci najsłabsze duplikaty

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej dzięki w takim razie teraz czekam w Mediolanie na odblokowanie konta i pewnie dlatego tak to mi porobiło.

Dałeś kolego wyżej nową wersje która ewoluowała mi pokemony bezsensu. Na dodatek w tej nowej wersji coś nie moge ustawić lokalizacji itd. Nie potrzebnie coś ustawiałem do tego Mediolanu a teraz soft ban ;D. Da się jakoś zmienić konto lub może mi ktoś powiedzieć jak założyć konto RTC?

Opublikowano

Na jakiej zasadzie bot chodzi? W sensie skąd wie gdzie ma iść? Jak wygląda po prostu trasa ruchu tego bota bo nie mogę ogarnąć :)?

Opublikowano

Jak z pokestopów dostaje po 0 wszystkiego to zostały one już przez kogoś wzięte?

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/700/800/900/1000

Opublikowano

Na jakiej zasadzie bot chodzi? W sensie skąd wie gdzie ma iść? Jak wygląda po prostu trasa ruchu tego bota bo nie mogę ogarnąć :)?

Widzi pokestopy tak samo jak Ty widzisz w aplikacji i do nich "chodzi". Czy chodzi po ulicy - nie wiem, ale wydaje mi się, że raczej nie.

Jak z pokestopów dostaje po 0 wszystkiego to zostały one już przez kogoś wzięte?

Masz soft bana.

jak ustawic aby nie recyklingowalo niczego ? :) , znajduje mi pokestopa i od razu usuwa pokebale :> 

http://prntscr.com/bwiffv Zmieniasz na false

yP8u02L.png
Opublikowano

Widzi pokestopy tak samo jak Ty widzisz w aplikacji i do nich "chodzi". Czy chodzi po ulicy - nie wiem, ale wydaje mi się, że raczej nie.

Masz soft bana.

jak ustawic aby nie recyklingowalo niczego ? :) , znajduje mi pokestopa i od razu usuwa pokebale :> 

Na ile ten soft ban jest?

Opublikowano

Uważajcie na nową wersje bo jest tak ustawione , że nie da się nic zmienić i ewolucje sam robi. Sam mi porobił nie wiadomo dlaczego ewolucje pokemonow starsza wersja fajna z tym , że za daleko przeniosłem i ban mogłem w Sydney zostać zamiast cisnąć do Mediolanu hehe ;D. Powie mi ktoś jak założyć konto na tym Ptc?

Opublikowano

Masz soft bana.

Na ile ten soft ban jest?

30 min -24h

Opublikowano

Uważajcie na nową wersje bo jest tak ustawione , że nie da się nic zmienić i ewolucje sam robi. Sam mi porobił nie wiadomo dlaczego ewolucje pokemonow starsza wersja fajna z tym , że za daleko przeniosłem i ban mogłem w Sydney zostać zamiast cisnąć do Mediolanu hehe ;D. Powie mi ktoś jak założyć konto na tym RTC?

Tu masz linka do tego żeby konto założyć http://www.pokemon.com/us/pokemon-trainer-club/sign-up/

Opublikowano

403481469273530181150.jpeg

powoli do przodu :D

Ja sobie pod domem to ustawilem i mi tyle lapie:

976de42600f43fa009c6b95c0126c3ec.png

Na pierwszym koncie dostalem soft bana bo skoczylem z londynu do nowego yorku i spowrotem :P

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Dziękuje up ^^

With the exciting launch of Pokémon GO, there’s an overwhelming demand for access to Pokémon Trainer Club accounts, including new accounts, profile changes, and password/username retrieval. Our team is hard at work improving support for these features. Until the work is complete, for a brief time, we’ll be limiting the amount of access to these features. Please refresh your browser and try again.

Coś takiego mi wyskakuje i nie da rady założyć konta ;/

Opublikowano

Uważajcie na nową wersje bo jest tak ustawione , że nie da się nic zmienić i ewolucje sam robi. Sam mi porobił nie wiadomo dlaczego ewolucje pokemonow starsza wersja fajna z tym , że za daleko przeniosłem i ban mogłem w Sydney zostać zamiast cisnąć do Mediolanu hehe ;D. Powie mi ktoś jak założyć konto na tym Ptc?

dlatego zostawiam poprzednie wersje każdy wybierze sobie tą co lubi

668421422290643422464.png

Opublikowano

Dziękuje up ^^

With the exciting launch of Pokémon GO, there’s an overwhelming demand for access to Pokémon Trainer Club accounts, including new accounts, profile changes, and password/username retrieval. Our team is hard at work improving support for these features. Until the work is complete, for a brief time, we’ll be limiting the amount of access to these features. Please refresh your browser and try again.

Coś takiego mi wyskakuje i nie da rady założyć konta ;/

Po prostu mają za słabe serwery.

<add key="EvolveAllGivenPokemons" value="false" />

Da się, trzeba to ustawić na false.

yP8u02L.png
Opublikowano

Czyli aby nie dostać SoftBana wystarczy nie skakać po świecie?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Czyli aby nie dostać SoftBana wystarczy nie skakać po świecie?

od założenia konta do 26 levela w tym samym miejscu i bana nie mam, więc tak

rydah for life

Gość Majoreq.
Opublikowano

Cześć, odpaliłem Bota i narazie mi expi w mediolanie. Jaki jest bezpieczny czas, po ktorym mozna zaczac grac normalnie w Warszawie, zeby nie dostać soft bana?

Opublikowano

Cześć, odpaliłem Bota i narazie mi expi w mediolanie. Jaki jest bezpieczny czas, po ktorym mozna zaczac grac normalnie w Warszawie, zeby nie dostać soft bana?

Najlepiej jakbyś 12-24h odczekał.

yP8u02L.png
Opublikowano

Pewnie i tak dostaniesz chociaż na te 30min, spróbuj gdzieś po 4h.

Nikt tego w sumie nie wie...

To jest zabezpieczenie bo twórcy gry nie wzięli pod uwagę tego, że np. lecisz samolotem z EU do USA i stąd ten przeskok kilometrów :P

Opublikowano

myślę, że jeden dzień i masz 0 przypału

rydah for life

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...