Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I gdy go przepiszesz to nie musisz się przelogowywać co 30 minut ? 3 wersja bota bardzo mało pokemonów łapie za to zalicza mase pokestopów.   Transferuje mi pokemony bardzo sprawnie a ta wersja , która wstawił kolega 3 strony temu to mi ewoluowała nagle pokemony.

Smutek bot mi nie złapał Electabuzza :( Wielka szkoda , że w tej 3 wersji tak mało pokemonów łapie a tak dużo pokestopów zalicza.

Gość Majoreq.
Opublikowano

Dlaczego nie daje mi expa z pokestopów? Jestem w parku w Mediolanie, 45.472636 9.177074 mam wolne 150 miejsc w plecaku.

2664814692959531064220.png

Skoro już napisałem posta, to znacie jakieś spoko miejca do Expienia i zdobywania pokechujów? xD

Używam v1, wg mnie najlepsza :P

Opublikowano

Czaicie spotkało mi 3 Electabuzzy i nie zmieniło mi na great balla i przez to nie złapałem nawet 1 Electabuzza i to 3 w ciągu 20 minut ;// Na Venusaura mi zmieniło na Great balla a tutaj na Electabuzza niestety nie i  3 Electabuzzy w plecy ajaja;/

Poda mi ktoś krótką instrukcje jak zrobic aby nie wpisywać co chwile tego kodu z google ? Gdzie coś wpisac abym nie musisał co 30 min przepisywać. I udało się komus w ostatnim czasie założyć konto na PTC?

Gość Majoreq.
Opublikowano

Czaicie spotkało mi 3 Electabuzzy i nie zmieniło mi na great balla i przez to nie złapałem nawet 1 Electabuzza i to 3 w ciągu 20 minut ;// Na Venusaura mi zmieniło na Great balla a tutaj na Electabuzza niestety nie i  3 Electabuzzy w plecy ajaja;/

Poda mi ktoś krótką instrukcje jak zrobic aby nie wpisywać co chwile tego kodu z google ? Gdzie coś wpisac abym nie musisał co 30 min przepisywać. I udało się komus w ostatnim czasie założyć konto na PTC?

Przepisz token do user.xml, Token jest zaraz potem, gdy uruchomisz konsolę.

Uczeń
Opublikowano

Kurcze ustawiłem sobie że transferuje pokemony do 300 ale i tak szybko sie uzbiera cały plecak :/

Ja ustawilem, żeby zostawiał tylko najsilniejszego. Możesz mi wytłumaczyć po co Ci kilka tych samych?

YebacBiede  B)

Opublikowano

Kurcze ustawiłem sobie że transferuje pokemony do 300 ale i tak szybko sie uzbiera cały plecak :/

Ja ustawilem, żeby zostawiał tylko najsilniejszego. Możesz mi wytłumaczyć po co Ci kilka tych samych?

I dobrze ci działa ta opcja? Nie to że chce kilka takich samych ale chciałem sobie zostawić jednego do ewolucji i jednego do kolekcji

Uczeń
Opublikowano

czy używając tego programu na komputerze, mogę sobie odpalić pokemony na pokemonie ale bez lokalizacji i zobaczyc jak on chodzi czy to tak nie działa?

Możesz. Ale oczywiście bez lokalizacji nie będziesz miał "podłoża" tylko stojącą postać.

I dobrze ci działa ta opcja? Nie to że chce kilka takich samych ale chciałem sobie zostawić jednego do ewolucji i jednego do kolekcji

Pewne pokemony zostają nawet z mniejszym cp. (np. Horsea, Seel, Squirtle, Meowth, Krabby) Możliwe, że mam gdzieś w configu dodane do wyjątków.

YebacBiede  B)

Opublikowano

Mam ten kod , który wpisuje zawsze na google device a gdzie mam go wpisać abym nie musiał co 30 min przepisywać ? Jakiś screen ktoś zapoda bo jakoś tego nie widze z góry bardzo dziękuje.

Opublikowano

Witam, mogłbym prosić o linka do "najleszpego" i najlatwiejszego bota do conf :) nie chce mi sie przegladać 15 stron i szukac piona :)

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Witam, mogłbym prosić o linka do "najleszpego" i najlatwiejszego bota do conf :) nie chce mi sie przegladać 15 stron i szukac piona :)

Pierwsza strona masz linki. Polecam wersje 2

Opublikowano

cubaza47891374 Powiesz mi gdzie ten kod z tokena wpisac abym nie musiał co 30 minut go przepisywać?

Ja używam wersji v3. Wchodzisz w plik log.txt i na górze masz

Save the refresh token in your settings: i tutaj masz token,

później wchodzisz w user.xml i ten token wpisujesz w tą linijke

<GoogleRefreshToken>TU DAJESZ TOKEN</GoogleRefreshToken>

Uczeń
Opublikowano

Witam 

Ludzie mozna jakos 2 razy postawić bota? W sensie ze chce bocić 2 konta.

Spróbuj 2 foldery zrobić, tam wypakowac i skonfigurować pod dane konto. 

YebacBiede  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...