Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nowa wersja spoko ale mam caly czas w konsoli "skipped pidgey" i nie lapie mi tych pokemonow. jak to zmienic ?

Na dole jest pokemon not to catch przenieś ctrl+C/v do pokemon not to evolve

400%20postow.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć, odpaliłem Bota i narazie mi expi w mediolanie. Jaki jest bezpieczny czas, po ktorym mozna zaczac grac normalnie w Warszawie, zeby nie dostać soft bana?

Polecam sprawdzać sobie ile trwa podróż samolotem z danego miejsca na drugie, do tego dodać 1h i powinno być wszystko ok

Opublikowano

ustawcie config na 1 lokacje stałą i to najlepiej rynek jakiegoś miasta w Polsce koło Was !!!!!!!!!!!!! ZOSTAWCIE NA 24H W CHOLERE I NIE DOSTANIECIE BANA A I TAK DUŻO ZBIERZECIE... lepsze to niż tepnąć się po 5 minutach na inny resp i soft

Opublikowano

Mam problem,bo po jakimś czasie wyskakują mi czerwone litery i nic nie łapie jak to naprawić. Chciałem to na noc

prawdopodobnie soft ban

Wlasnie nie mam softbana taki błąd po około 30 minutach

Opublikowano

Najnowsza wersja lubi się sypać po pewnym czasie i trzeba restartować bota - polecam tą z Visual Studio, tylko szkoda ze nie mozna ustalic jakie itemki ma filtrować.

Opublikowano

ostatnio się podniecali że pierwszy gracz na świecie zdobył 30lvl a ja już ponad 24h na bocie i 38 haha. ani razu nie zmieniałem lokacji i ani jednego softa. boce na najstarszym (dla mnie najlepszym) bocie i do rataty mam już 700 cukierków...

Opublikowano

A mi nie chce łapać pokemonów (Na 1 bocie). Leci Exp z pokestop'ów, itemy też(jeżeli zwolnie sobie miejsce ale żadnych pokemonów nie łapie i czesto się restartuje na 20 sek. (A wiem, że są pokemony bo na telefonie sprawdzałem (łapie na swoim zadupiu)).

yiWCsl1.png
Opublikowano

ja lece na Warszawskim rynku, polecam każdy rynek w Polsce blisko twojej chaty ~50 km.

takie pokemony łapie się przeciętnie na 32lv.

Warszawski rynek

1okix9wivs37.png

Opublikowano

ja lece na Warszawskim rynku, polecam każdy rynek w Polsce blisko twojej chaty ~50 km.

takie pokemony łapie się przeciętnie na 32lv.

Warszawski rynek

1okix9wivs37.png

Ile exp/h?

Opublikowano

Ja nadal nie kminie jak ten google token wyciągnąć.. Wchodze na www.google.com/device wybieram swój e-mail i każde mi wpisać jakiś kod, ktoś wytłumaczy? Jestem zielony Kappa

Opublikowano

Ja nadal nie kminie jak ten google token wyciągnąć.. Wchodze na www.google.com/device wybieram swój e-mail i każde mi wpisać jakiś kod, ktoś wytłumaczy? Jestem zielony Kappa

Kod pojawi się w konsoli, musisz go skopiować

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

wyskakuje komunikat z pełnym ekwipunkiem, macie jakiś pomysł co zrobić w tej sytuacji? Nie chcę wchodzić do apki bo poleci ban, jakąś opcję włączyć w bocie?

Opublikowano

Ja zmieniłem sobie w ustawieniach żeby mi narazie transferował pokemony do 100 cp i jak narazie brak problemu z pełnym plecakiem.

Poleci ktoś jakieś kordy dobre z niezłymi pokemonami? Mam 20 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...