Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej rozumiem bo mam konto jakieś po kliknięciu w Google i w sumie nie wiem jak je przenieść. I co robi ten bot sam łapie pokemony itd?

Ogólnie gram na pc śmigam po Syndey i ledwo wbiłem 15 lvl a mase godzin na tym spędziłem nie ogarniam tej gierki.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do farmienia polecam Sydney - przed chwilą złapałem tam Dragonite.

Ogółem możecie włączyć sobie jednocześnie aplikację na telefonie tylko trzeba mieć wyłączony gps.

yP8u02L.png
Opublikowano

Okej rozumiem bo mam konto jakieś po kliknięciu w Google i w sumie nie wiem jak je przenieść. I co robi ten bot sam łapie pokemony itd?

Ogólnie gram na pc śmigam po Syndey i ledwo wbiłem 15 lvl a mase godzin na tym spędziłem nie ogarniam tej gierki.

Na PC ;)

Do farmienia polecam Sydney - przed chwilą złapałem tam Dragonite.

A Central Park w NY? Nie lepiej?

Opublikowano

Okej dzięki zaraz potestuje bo nie ogarniam za bardzo tego typu programów a sam pograłem w to masę czasu i ledwo wbiłem 15 lvl więc szału nie ma. A latałem po lurach koło siebie i ledwo 15 lvl przez tyle godzin.. Zaraz się pobawię w tego bota.

Ten bot sam wam łapie pokemony i co jeszcze robi bo średnio ogarniam ;DD?

Opublikowano

Zapoda ktoś konfiguracje bota gdzieś w Sydney ? I dobre ustawienia tak by nie wyrzucał dobrych poków? Swoją droga jak używacie na kompie tego całego Noxa to wam nie muli ? Bo mi strasznie.

Mam do was jeszcze jedno pytanko czy da się zalogować na swoje konto z googli z PC na fona ? Jesli tak to jak. I jak założyć konto tu gdzie się wpisuje login i hasło bo nie mogę tego obadać.

Swoją droga robie wszystko a ten NOX app player i tak mi muli -.- Jedynie nie mogę karty graficznej jakoś pod niego ustawić bo i tak wyskakuje ostrzeżenie.

Opublikowano

Cass_ Na której wersji bota ustawiłeś , że tak ci to chodzi i zdobywa wszystko itd.. ? I jaka lokalizacje dodałeś bo ja tak czytam i pobieram póki co 3 wersje z Visual Studio. Możesz powiedziec na czym ustawiłeś i podać swoje kordy?

Sorki , że tak pytam ale tak długo pobieram to Visual i chce wiedzieć czy warto czy lepiej te wcześniejsze wersje i jak ustawić by dobrze było.

Opublikowano

Moje ustawienia:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>
  <startup>
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5" />
  </startup>
  <runtime>
    <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
      <dependentAssembly>
        <assemblyIdentity name="Newtonsoft.Json" publicKeyToken="30ad4fe6b2a6aeed" culture="neutral" />
        <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-9.0.0.0" newVersion="9.0.0.0" />
      </dependentAssembly>
    </assemblyBinding>
  </runtime>
  <appSettings>
    <add key="AuthType" value="Ptc" /> <!--Google/Ptc-->
    <add key="PtcUsername" value="XXXXX" /> <!--Username-->
    <add key="PtcPassword" value="XXXXX" /> <!--Password-->
    <add key="GoogleRefreshToken" value="" />
    <add key="DefaultLatitude" value="45.472636" /> <!--Default Viaduct Harbour, Auckland, New Zealand-->
    <add key="DefaultLongitude" value="9.177074" /> <!--Default Viaduct Harbour, Auckland, New Zealand-->
    <add key="LevelOutput" value="levelup" /> <!--2 Modes: "time": Every XXX seconds and "levelup" every levelup-->
    <add key="LevelTimeInterval" value="1" /> <!--Pick 1 if levelup and time in seconds if "time"-->
    <add key="Recycler" value="true" /> <!--Recycler master switch-->
    <add key="RecycleItemsInterval" value="60" /> <!--Recycle Interval in seconds-->
    <add key="Language" value="english" /> <!--Languages english/german-->
    <add key="RazzBerryMode" value="probability" /> <!--When to use RazzBerry cp/probability-->
    <add key="RazzBerrySetting" value="0.4" /> <!--Cp Mode: Use RazzBerry when Pokemon is over this value; pobability Mode: Use Razzberry when % between 0 and 1 of catching is under this value-->
    <add key="TransferType" value="duplicate" /> <!--none/cp/leaveStrongest/duplicate/all Whitelists/blackslists for each type is in Program.cs-->
    <add key="TransferCPThreshold" value="0" /> <!--transfer pokemon with CP less than this value if cp transfer type is selected. Whitelist in Program.cs-->
    <add key="EvolveAllGivenPokemons" value="false" />
    <add key="ClientSettingsProvider.ServiceUri" value="" />
  </appSettings>
  <system.web>
    <membership defaultProvider="ClientAuthenticationMembershipProvider">
      <providers>
        <add name="ClientAuthenticationMembershipProvider" type="System.Web.ClientServices.Providers.ClientFormsAuthenticationMembershipProvider, System.Web.Extensions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" serviceUri="" />
      </providers>
    </membership>
    <roleManager defaultProvider="ClientRoleProvider" enabled="true">
      <providers>
        <add name="ClientRoleProvider" type="System.Web.ClientServices.Providers.ClientRoleProvider, System.Web.Extensions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" serviceUri="" cacheTimeout="86400" />
      </providers>
    </roleManager>
  </system.web>
</configuration>

rydah for life

Opublikowano

Up a która to wersja bo ja ciemny w tym jestem ;D A tak można powiedzieć będę miał gotowca.

A okej widze 1 wersja ;D i śmiga dalej elegancko ci ta pierwsza wersja?

I czy może mi ktoś powiedzieć jak ustawić ta wersje z Visual studio bo ja ciemny a trochę się to pobierało.

Opublikowano

Up a która to wersja bo ja ciemny w tym jestem ;D A tak można powiedzieć będę miał gotowca.

A okej widze 1 wersja ;D i śmiga dalej elegancko ci ta pierwsza wersja?

wersja 1.2.2.1, nieskompilowana, odpalam przez VS

rydah for life

Opublikowano

28vgf93.png

Co mam zrobić ustawiłem wszystko jak trzeba "chyba"

Dziękuje za linka wyżej.

Dodam , że chce aby logowało mi przez Google jednak nic nie wpisywałem nigdzie może mi ktoś powiedzieć co zle robie?

Ustawiłem zamiast Ptc Google i takie coś

344y2ax.png Help ;/

Opublikowano

28vgf93.png

Co mam zrobić ustawiłem wszystko jak trzeba "chyba"

Dziękuje za linka wyżej.

Dodam , że chce aby logowało mi przez Google jednak nic nie wpisywałem nigdzie może mi ktoś powiedzieć co zle robie?

zmień lokalizacje i w ustawieniach ustaw odpowiednie logowanie, w Twoim przypadku to chyba google będzie

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Ustawiłem lokalizacje tą którą kolega wyżej i takie coś się dzieje i zmieniłem na Google to wyskakuje coś takiego

344y2ax.png

I co to jest google refresh token bo nie mam go ustawionego i nawet nie wiem gdzie to wyszukać.. Jaki ja jestem ciemny to brak słów.

Opublikowano

[14:26:38] PokeStop XP: 100, Gems: 0, Eggs:  Items: 1 x ItemGreatBall, 2 x ItemRazzBerry, 1 x ItemRevive, 2 x ItemPokeBall

[14:26:53] No nearby usefull locations found. Please wait 10 seconds.

[14:26:57] Current Level: 12 (1375/10000)

Argument Null Refference - Restarting

hmm? ktoś coś wie? często się mi to pojawia...

Opublikowano

282tm0.png

Czy on mi wyrzucił wszystko ? I to na czerwono znaczy , że nie może złapać nawet 1 pokemona czy jak? Może mi ktoś wytłumaczyć bo nie rozumiem bardzo i wychodzi na to , że za poke stopy nic nie dostaje co jest?

Pomoże mi ktoś i powie co jest grane ? Chyba nawet 1 pokemon mi nie może złapac i teraz to się nawet na to konto zalogować nie moge na Nox app player.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...