Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak by co u mnie działa. WIN 7 Ultimate 64BIT

Jestem głodny, daj Like'a. :D

"Ch*j z prawem jazdy i ch*j z tym samochodem"

Opublikowano

attachicon.gifpll.png

czy to już jest włączone?? i dlaczego nie łapie mi pokemonów 

i co to ten token???

Musisz wpisać na google.com/device kod, który masz podany na końcu białej linijki...

yP8u02L.png
Opublikowano

attachicon.gifpll.png

czy to już jest włączone?? i dlaczego nie łapie mi pokemonów 

i co to ten token???

Musisz wpisać na google.com/device kod, który masz podany na końcu białej linijki...

zrobiłem tak ale mam to co na ss  i nie łapie mi pokemonów

Opublikowano

@razor3254 gdzie tu jest jakikolwiek config/

w Visual Studio odpalasz Pokemon Go Rocket API i potem app.config, edytujesz sobie co chcesz (Dane konta, coordy) i potem start. Nie zmieniaj lokalizacji zbyt czesto bo ban bedzie :P

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Uczeń
Opublikowano

Ja uzywam najnowszej wersji z githuba, link tu:

https://github.com/DetectiveSquirrel/Pokemon-Go-Rocket-API

Coordy mam ustawione pod buckingham palace w Londynie (Apke moge se wlaczyc i bana nie dostane bo blisko mam :P). W 4h 28lv, exp leci 30-40k xp na godzine.

Program trzyma 1 pokemona kazdego typu, transferuje wszystkie oprocz najlepszego. Nie ewouluje nic.

w 4h 28lvl? jak na 28 potrzeba 250k expa wiec?

Opublikowano

Ja uzywam najnowszej wersji z githuba, link tu:

https://github.com/DetectiveSquirrel/Pokemon-Go-Rocket-API

Coordy mam ustawione pod buckingham palace w Londynie (Apke moge se wlaczyc i bana nie dostane bo blisko mam :P). W 4h 28lv, exp leci 30-40k xp na godzine.

Program trzyma 1 pokemona kazdego typu, transferuje wszystkie oprocz najlepszego. Nie ewouluje nic.

w 4h 28lvl? jak na 28 potrzeba 250k expa wiec?

Ups, mialem na mysli 18. Dzieki za poprawke :P

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Również dostałem bana po około 30 minutach + mam takie same błędy jak @Goatee

nie dostalem bana. pobralem na nowo bota bo cos najebalem w confingu

#

jak dodać linijke aby pokazywalo ile expa wbijam w tytule okna?

Opublikowano

Razor a wiesz gdzie w Visual Studio ustawić aby refresh token mi robiło ? Bo musze co 30 minut przepisywac jak mam w tym odpalone. Wiesz gdzie to wpisac aby tak nie było? I będe ci wdzieczny jak podasz kordy pod twoją lokalizacje bo ja w Sydney mam 25-30 k na godzine to przy tym co ty masz to nie ma porównania.

Opublikowano

Ja odpaliłem 3 wersje bo 2 mi nie chodzi xD 

I więc tak... 

Co zrobić w user żeby nie wywalało mi itemów i nie ewoluowało mi pokemonów? 

Co to znaczy Skipped np Pidgey albo Rattata? To znaczy że mi omija pokemony czy ich nie łapie? O co chodzi jak to naprawić?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

https://github.com/NecronomiconCoding/NecroBot tu sa zrodla tego bota, nie wiem dlaczego autor tematu nie podal tego linka. Jest tam instrukcja jak odpalic bota.

Zmiany sa uploadowane praktycznie co kilkadziesiat minut wiec jesli chce sie miec najnowsza wersje to wystarczy sciagnac zrodla, wprowadzic login haslo itp. i na nowo odpalic. Tak wyglada okno z najnowszej wersji http://imgur.com/a/9x4b1

Opublikowano

Normalnie wszystko działa, tylko po wpisaniu refresh tokena w configu, bot się nie włącza i wyskakują jakieś błędy, co z tym zrobić?
(1 wersja)

Opublikowano

pytanko bo zabiera mi miejsce z dysku,może ktoś wie jak to "wyczyścić" tzn te zapisy itp.

Wątek nieobsłużony: System.IO.IOException: Za mało miejsca na dysku. w System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) w System.IO.FileStream.WriteCore(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count) w System.IO.FileStream.FlushInternalBuffer() w System.IO.FileStream.Flush(Boolean flushToDisk) w System.IO.FileStream.Flush() w System.IO.StreamWriter.Flush(Boolean flushStream, Boolean flushEncoder) w System.IO.StreamWriter.Flush() w PokemonGo.RocketAPI.Logger.Log(String message) w PokemonGo.RocketAPI.Logger.SetLogger(ILogger logger) w PokemonGo.RocketAPI.Console.Program.Main(String[] args)

Opublikowano

O co chodzi z tym niespodziewanym stopem i  restartem 20sec? Jak to zatrzymać aby przestało się restartować?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

bot działa ale nic nie zbiera ani nie łapie  co jest ???

soft ban

żaden ban bo na telefonie normalnie smiga mi 

Opublikowano

Możecie założyć konto na PTC? Bo ja nie moge od 2 dni .. Cały czas piszę aby później to zrobić.  I jak zrobić aby v3 nie ewoluowało pokemonów bo nie czaje tego.

Opublikowano

Witam, jak używam jednej wersji to wyskakuje taki błąd 

6dc30edbeb9b.png

jak użwam innej wersji to wyskakuje taki 

50a5173b7ad1.png

Co mam robić ?

Pomogłem ? Zostaw Okrąglutkiego +'a

j9sk.jpg

Opublikowano

czy opłaca się  skippować łapanie pidegyów, rattat?

nie bo to exp, cukierki i stardust

opłaca się jedynie gdy bot omija inne, lepsze, na rzecz pidgeyów i szczurów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...