Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie tak samo, od samego początku "Updating inventory". :(

Lokację i dane do logowania tylko zmieniłem reszta bez zmian. Lipa ten bot, chyba że znowu serwery leżą i kwiczą.

Opublikowano

U mnie tak samo, od samego początku "Updating inventory". :(

Lokację i dane do logowania tylko zmieniłem reszta bez zmian. Lipa ten bot, chyba że znowu serwery leżą i kwiczą.

http://cmmcd.com/PokemonGo/

SERWERY OFF!

A w jakim pliku dodać login i hasło? bo nigdzie nie moge znalezc :\

PokemonGo.Haxton.Console.exe

:)

Opublikowano

Ma ktoś może bocika do poków ? Jeśli tak prosiłbym w raz z konfiguracją by wrzucił link do pobrania. Z góry dziękuję. 

Opublikowano

Dostałem chyba perm bana:) na koncie z 32 lvl.  Na smartfonie pojawia się komunikat "Failed to get game data from the server" Dwa inne konta z niższym lvl działają normalnie.

Opublikowano

Ponieważ permy są rozdawane

Pozdrawiam ludzi którzy nadal korzystają z botów xD

A nie długo na poważnie się Niantic za to weźmie hehe

Opublikowano

Trainer,

Your account has been terminated.  Use of any other third-party software or app, including but not limited to script_s/apps, applications used to falsify your location, emulators, modified or unofficial software, and/or accessing Pokémon GO clients or backends in an unauthorized manner is considered cheating.

If you believe your account has been terminated in error, you may fill out this form.  Please consider your account permanently terminated unless we reply back to your appeal.

- NianticOps

HIT@@@@!!!! Konto 33lvl :(

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...