Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy odpowie mi ktoś, czemu co około 20-30 minut BOT pada i wszystkie napisy są na czerwono?

Korzystam z logowania PTC.

Podaj napisy będzie prościej. Jeżeli napisy czerwone jedynie przy łapaniu pokemonów to może być i pełny ekwipunek :) (właśnie się bałem że soft wpadł a tu tylko 250/250 :D )

@Edit najlepsza opcja na pełny ekwipunek to chyba ustawić "duplicate" i wtedy zostaje tylko ten jeden z każdego najlepszy pokemon i nie ma problemu że zostaje ich 5 czy ileś tam :).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd ten token google ogarnac?

I czy ten bot chodzi sam sobie po calym miescie czy mozna ustawić zeby chodził po danym obszarze ?

I w
  <WalkingSpeedInKilometerPerHour>50</WalkingSpeedInKilometerPerHour> jak sutawie na 9 to bedzie 9kh/m czy jest to przeliczane jakos inaczej?

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Skąd ten token google ogarnac?

I czy ten bot chodzi sam sobie po calym miescie czy mozna ustawić zeby chodził po danym obszarze ?

I w

<WalkingSpeedInKilometerPerHour>50</WalkingSpeedInKilometerPerHour> jak sutawie na 9 to bedzie 9kh/m czy jest to przeliczane jakos inaczej?

Będzie 9km/h.

yP8u02L.png
Opublikowano

Gdzie znajde plik log.txt bo w wersji trzeciej go nie widzę  tak samo jak user.xml z góry bardzo dziękuje za pomoc bo mnie nerwica trafia jak musze co 30 minut przepisać kod ..

t69tag.png

I gdzie są te user.xml i log.txt ?

Gość Majoreq.
Opublikowano

Dajcie gps, gdzie farmicie pokemony. ;P Dotychczas w Mediolanie, dobilem do 16 lvl i szukam jakichś innych dobrych farm. Z góry dziękuję

Opublikowano

Dajcie gps, gdzie farmicie pokemony. ;P Dotychczas w Mediolanie, dobilem do 16 lvl i szukam jakichś innych dobrych farm. Z góry dziękuję

Sydney - znalazłem Dragonite i kilka innych rzadkich pokemonów

<add key="DefaultLatitude" value="-33.8707719" />

<add key="DefaultLongitude" value="151.2076888" />

yP8u02L.png
Opublikowano

Pomożecie dałem wyżej screen na którym nie widze tych plików , które mam zmienić i dać tego refresh tokena proszę was bo muszę co 30 minut przepisywac ten kod ;/

Proszę was.

Opublikowano

Dostałem bana po 5 minutach używania czy coś zjebane mam w configu? Chwile działało a teraz takie coś.

http://screenshot.sh/mGSHdFFRYBjMG

Mam takie same błędy na 1-szej wersji natomiast 2-ga działa bez problemu od 8 rano na kilku kontach. Może zmiana wersji pomoże.

Własnie używam 2 wersji i nie wiem o co kaman xD

Opublikowano

Otwieram wersje v3 i mam takie coś i powie mi ktoś gdzie tu zmienić ustawienia ile ma poków łapać itd ? Toż tu nigdzie nie ma

2ev9tfq.png

Musisz otworzyć plik z rozszerzeniem .sln ...

yP8u02L.png
Opublikowano

Mam wersje , w której wszystko zmieniam w tym programie i śmiga dobrze tylko nie wpisuje tokena i to nie zacina i wszystkie duplikaty sprzedaje itd. Wybaczcie za kłopot.

Opublikowano

Ostatnie pytanie gdzie w wersji V3 ustawić aby nie ewoluowało wszystkich pokemonów bo nie widze takiej opcji hm ?

Jeśli ktoś dopracuje wersje z 6 strony tego tematu to serio polecam wszystko umiejętnie tam zrobione i na dodatek jak spotka lepszego poka to rzuca great balle itd.. Z tym , że tam nie wiem jak tego tokena ustawić i nie wyrzuca tam wszystkich rzeczy z plecaka bo tutaj z tego co widzę to większośc rzeczy z plecaka mi od tak wyrzuciło ;// Jak zmienić aby zostawiało przynajmniej po 20 z każdej rzeczy hm ?

Opublikowano

Ja uzywam najnowszej wersji z githuba, link tu:

https://github.com/DetectiveSquirrel/Pokemon-Go-Rocket-API

Coordy mam ustawione pod buckingham palace w Londynie (Apke moge se wlaczyc i bana nie dostane bo blisko mam :P). W 4h 18lv, exp leci 30-40k xp na godzine.

Program trzyma 1 pokemona kazdego typu, transferuje wszystkie oprocz najlepszego. Nie ewouluje nic.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...