Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego mi pokemony uciekają (got away...)? wydaje mi się że wszystko dobrze poustawiałem. stara wersja i już nie dziala? pobierałem tą z pierwszego postu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego mi pokemony uciekają (got away...)? wydaje mi się że wszystko dobrze poustawiałem. stara wersja i już nie dziala? pobierałem tą z pierwszego postu

@michod Może masz sotf bana.

Opublikowano

Masz może softbana.

Opublikowano

Albo po prostu "nie złapał" jak grasz i sam pokeballem rzucasz to też czasami ucieka. Tutaj ta sama zasada chyba jest.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bot został zaktualizowany. Jeżeli kogoś przeraża samodzielne grzebanie w kodzie, to zawsze można odpalić tryb okienkowy zamiast konsoli. Wystarczy wybrać PokemonGo.RocketAPI.Window zamiast PokemonGo.RocketAPI.Console. 

Gość Majoreq.
Opublikowano

jak ustawic aby bot łapał też rataty i inne shity :v , v3 :)

Na samym dole masz (w sensie user.xml)

Opublikowano

jak ustawic aby bot łapał też rataty i inne shity :v , v3 :)

Na samym dole masz (w sensie user.xml)

dzieki :> nie zauważyłem :)

Opublikowano

jak dostałem softbana, to na stałe, czy na jakiś czas?

Max do 24h. Lecz jeśli to twój pierwszy to pewnie 1-4h.

Opublikowano

Bot został zaktualizowany. Jeżeli kogoś przeraża samodzielne grzebanie w kodzie, to zawsze można odpalić tryb okienkowy zamiast konsoli. Wystarczy wybrać PokemonGo.RocketAPI.Window zamiast PokemonGo.RocketAPI.Console. 

jak to zrobić? pobrałem nową wersje, żadnego bat ani exe nie widze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nowa wersja praktycznie nie łapie pokemonów tylko zalicza pokestopy. Chyba , że to ja mam taką lokalizacje w której prawie nie ma pokemonów. Czy może ktoś mi podać dobrą lokalizacje w Sydney gdzie częsty lur jest bo jak odpalam swoje kordy to jak się loguję to stoję za każdym razem około 100 metrów od 4 lurków ;/ Proszę zapodać jakieś nowe kordy do Sydney.

Opublikowano

Nowa wersja praktycznie nie łapie pokemonów tylko zalicza pokestopy. Chyba , że to ja mam taką lokalizacje w której prawie nie ma pokemonów. Czy może ktoś mi podać dobrą lokalizacje w Sydney gdzie częsty lur jest bo jak odpalam swoje kordy to jak się loguję to stoję za każdym razem około 100 metrów od 4 lurków ;/ Proszę zapodać jakieś nowe kordy do Sydney.

Bo nowe wersje to lipa 1 jest najlepsza :D ewentualnie 3 :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

30lvl wbity na bocie :D Mam pytanie da się ustawic zeby lapalo pokemona o nazwie "Pinsir" powyzej 1200cp?

bo mam ustawione zeby lapalo ogolnie 1000cp ale tych pinsirow jest od uja :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...