Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytania odnośnie "Dlaczego mam bana? Dlaczego wszystkie pokemony uciekają?"
Odpowiedź jest prosta.. BOT idzie sobie w swoją stronę po kilkunastu godzinach może przejść ładny dystans gdy wyłączymy BOT'a wraca on na docelowe współrzędne które wpisaliśmy stąd te bany.

cooltext1_wrhasrw.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

403481469273530181150.jpeg

powoli do przodu :D

Ja sobie pod domem to ustawilem i mi tyle lapie:

976de42600f43fa009c6b95c0126c3ec.png

Na pierwszym koncie dostalem soft bana bo skoczylem z londynu do nowego yorku i spowrotem :P

Jak ogarnąć aby pokazywało ile wbijam exp/h w oknie?

Uczeń
Opublikowano

Pozdro dla tych którzy potrafią dobrze wykorzystać tego bota niezłego bota ;-0 ;-)

o50zfjos6qwc.png

zmien pokestop delay z 15k na 11k szybciej bedzie lecialo ;) ponizej 10k nie zawsze expa daje

Opublikowano

Nie wiem dlaczego nie dostaje rzeczy z pokestopów. Nie zmieniałem współrzędnych niewiadomo jak daleko ani nie włączałem gps w tel odrazu po wyłączeniu bota tylko w odstępie 1 godziny... '-'  ¯\_( ° -°)_/¯

sygna max 800 x200.

zmniejsza ja. jest w o mnie

Opublikowano

Nie wiem dlaczego nie dostaje rzeczy z pokestopów. Nie zmieniałem współrzędnych niewiadomo jak daleko ani nie włączałem gps w tel odrazu po wyłączeniu bota tylko w odstępie 1 godziny... '-'  ¯\_( ° -°)_/¯

Jak dostajesz exp to masz po prostu plecak pełny, wejdź sobie na telefon i wyrzuć jakieś potki zbędne.

Opublikowano

http://screenshot.sh/odyuNRLWrVXIP

jak na razie nie działa.

Masz mase błędów i logujesz sie z konta ptc nie google ?

no a z czego mam sie logowac?  xD

w confingu zmieniasz tylko koordy i jakie poki ma transferowac, nie wpisuj tam tokena ani passow. Tokena dajesz tylko na strone www.google.com/device i wszystko śmiga

Opublikowano

http://screenshot.sh/odyuNRLWrVXIP

jak na razie nie działa.

Masz mase błędów i logujesz sie z konta ptc nie google ?

no a z czego mam sie logowac?  xD

w confingu zmieniasz tylko koordy i jakie poki ma transferowac, nie wpisuj tam tokena ani passow. Tokena dajesz tylko na strone www.google.com/device i wszystko śmiga

no tak ale ja mam moje official konto na PTC, da sie to jakos zrobic?

Opublikowano

Pozdro dla tych którzy potrafią dobrze wykorzystać tego bota niezłego bota ;-0 ;-)

o50zfjos6qwc.png

zmien pokestop delay z 15k na 11k szybciej bedzie lecialo ;) ponizej 10k nie zawsze expa daje

Gdzie to się zmienia?

Opublikowano

Od dzisiaj bot przestał zbierać pokestopy. jest info, że dany pokestop sie tu znajduje np. "[18:09:43] (INFO) Lucky Dog Statue in (61m)" ale niestety nie zbiera z niego itemków.

Opublikowano

Od dzisiaj bot przestał zbierać pokestopy. jest info, że dany pokestop sie tu znajduje np. "[18:09:43] (INFO) Lucky Dog Statue in (61m)" ale niestety nie zbiera z niego itemków.

Bo chyba dostałeś softbana.

67c79a917fba9aa08f07648b6022b6c1.jpg

Opublikowano

Bo chyba dostałeś softbana.

Skoro na telefonie mogę normalnie grać a na bocie nie zbiera (lokalizacja ustawiona jest na moją miejscowość) to coś chyba jest nie tak ;/ pokemony łapie normalnie itp. tylko nie zbiera pokestopów.

Już wszystko działa :)

Opublikowano

Zbiera normalnie wszystko ;p nie siej fermentu

Zbiera normalnie wszystko ;p nie siej fermentu -_-

Zbiera normalnie wszystko ;p nie siej fermentu -_-

Opublikowano

Właśnie co zrobić, żeby Tokena nie ustawiać co pół godziny ?

zalogować sie na ptc

Tym samym utracić cały postęp w grze jaki był na koncie Google -.---- głupi jesteś czy udajesz?

kto sie przezywa ten sie tak samo nazywa

dcAaWIr.png

Jak na razie najlepsze koordy, na których bociłem

35.67151302075597, 139.69329714775085

Opublikowano

Ma ktoś prze kompilowaną najnowszą wersję i chciałby udostępnić? Niestety Visual 2015 coś nie chce się u mnie zainstalować..

Opublikowano

A mogę jakoś zapisać ostatnie koordy bota, w których przebywał? Żeby nie dostać soft bana przy następnym uruchomieniu.

.

Nie dostaniesz bana jak kordow nie zmienisz

8816414724839291359194.png

Opublikowano

A mogę jakoś zapisać ostatnie koordy bota, w których przebywał? Żeby nie dostać soft bana przy następnym uruchomieniu.

.

A jak się zaloguje będąc o wiele dalej (np. teraz spod domu) to dostanę softbana?

Lecę na tych koordach: 35.67151302075597, 139.69329714775085

mpc.png

Opublikowano

.

A jak się zaloguje będąc o wiele dalej (np. teraz spod domu) to dostanę softbana?

Lecę na tych koordach: 35.67151302075597, 139.69329714775085

tak bo to koordy z tokio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...