Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bot pracuje już 34h, skaczę co 3-4h po miejscówkach, ale nie po parę km, tylko pomiędzy kontynentami i nic, przed chwilą złapałem scythera 1489 CP na Maiami Beach <3

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pokazuje ten błąd już z 3 raz w tym temacie 

fe5132aecebd.png

czy nikt naprawde nie wie o co w tym chodzi ? mam win7 (64bity) i dodam że na komputerze (obecnie jestem na lapku) który też ma win7 64bity śmiga a na tym lapku nie. Dlaczego ?

Gość Majoreq.
Opublikowano

Tez tak macie, ze po uzytkowaniu tego to pozniej nie mozna uzywac PokeCenter, Walczyc na arenie itp ? 

Nie możesz bo masz softbana  :)

ile to trwa ? xD

Internety powiadają, ze zależy od oszukanych km, jesli chodzi o np. z warszawy do lodzi przeniesienie sie to jest kilka minut, jesli do sydney to kilka godzin

Opublikowano

Ogólnie to nie wiem czy wiecie ale na IOS'a mają apke "Tap to walk" czy tam "TapToGoAnyWhere" i mogą się poruszać normalnie klikając gdzie chcą iść, też spoko sprawa xD

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Omg, ten bot wywalił mi prawie wszystkie pokeballe, prawie wszystkie pokemony :_:

Opublikowano

Omg, ten bot wywalił mi prawie wszystkie pokeballe, prawie wszystkie pokemony :_:

To ty je wywalileś bo źle ustawiłeś bota 

Opublikowano

To ty je wywalileś bo źle ustawiłeś bota 

Podasz mi dobre ustawienia ?

Opublikowano

Pokemony na telu pokazują sie z opoznieniem albo w ogóle nieraz ich nie ma, exp itd wszystko normalnie.

Ktoś tak ma? :D

zresetuj apke

Opublikowano

Pokemony na telu pokazują sie z opoznieniem albo w ogóle nieraz ich nie ma, exp itd wszystko normalnie.

zresetuj apke

Włącz apkę, zaloguj się, poczekaj chwilkę, wyłącz całkowicie, włącz ponownie i będzie ok. 

Jakieś dobre kordy ktoś ma poza Sydney? Bot tam lata ponad 24h, więc zmieniłbym w końcu. :D 

Opublikowano

zresetuj apke

Włącz apkę, zaloguj się, poczekaj chwilkę, wyłącz całkowicie, włącz ponownie i będzie ok. 

Jakieś dobre kordy ktoś ma poza Sydney? Bot tam lata ponad 24h, więc zmieniłbym w końcu. :D

pokevision.com

Wklepujesz lokalizacje i masz kordy u gory w pasku gdzie sie pisze adres url

Opublikowano

Jak w wersji v3 ustawic zeby zostawial najmocniejszego pokemona a reszte transerował. Da sie tak zrobić? Widzę tylko opcje  <TransferDuplicatePokemon>true</TransferDuplicatePokemon> , która mam ustawina na true a i tak nie transferuje duplicatów.

Opublikowano

Polecam pierwszą wersję bota, ładnie śmiga, choć odpaliłem wczoraj o 23:00 pięć kont i wszystkie siadły o 3:30 z powodu restartu położenia(?).
Pytanie mam: jeżeli mam telefon połączony z sklep play, to jak mogę wejść na nowe konto założone na pokemon trainer club?

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

Czy u was tez bot przestal wyrzucac itemy? Mam odpalone dwa rozne boty i niestety obydwa nie wyrzucaja przedmiotow przez co szybko zapelnia sie plecak.

Opublikowano

Ktoś mi dzisiaj coś powiedział o jakimś PokeFast, ale wyszedł zanim poprosiłem o link. Wie ktoś o co chodzi? Wyglądało to ciekawie, pamiętam tylko, że miał możliwość ustawienia poruszania się w km/h i pokazywał ile h i minut potrzeba do level upu (nie exp/hour tylko np. next level in 1h33m)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...