Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka miejscówka xD

[18:09:43] (CatchSuccess) | Snorlax Lvl 23 (CP 1941/2045 | 62,00 % perfect) | Chance: 0,12 | 80m dist | with ITEM_ULTRA_BALL and received XP 1420

@Goatee

Gdzie złapałeś ?

Nie wiem, cyba central park mam ustawiony xD

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-33.8688197
151.20929550000005

Tam złapałem Raichu, nie pytajcie mnie jakie miasto bo nie wiem, dostałem kordy i tam latam. :D

Uczeń
Opublikowano

Da się jakoś ustawić, żeby nie łapało mi w ogóle tych Pinsirów? Mam v1 i mam "unwantedpokemontypes", ale to raczej nie działa, bo Pidgeye mi też łapie. 

Od samego początku byłem na V1. Od 1h jestem na V4 i szczerze polecam. Wkońcu program słucha configu. Tobie także polecam przejść.

YebacBiede  B)

Opublikowano

Da się jakoś ustawić, żeby nie łapało mi w ogóle tych Pinsirów? Mam v1 i mam "unwantedpokemontypes", ale to raczej nie działa, bo Pidgeye mi też łapie. 

Od samego początku byłem na V1. Od 1h jestem na V4 i szczerze polecam. Wkońcu program słucha configu. Tobie także polecam przejść.

A masz jakiegoś dobrego configa do niego? Bo nie wszystko tam czaję.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Jak ustawić zeby zostawiał największe cp? skoro nie ma tej linijki w pliku

<TransferType>cp</TransferType> <!-- none/cp/leaveStrongest/duplicate/all -->
  <TransferCPThreshold>500</TransferCPThreshold> <!-- Transfer pokemon with CP less than this value if cp transfer type is selected -->

tak ustawione  złapie ci  wszystko ale jak  będzie miał mniej niż  500 cp  będzie go  transferował do profesorka  :D 

Opublikowano

hej, mam konto gogle i wlasnie sciagnalem v4, podpowie mi ktos jak uzupelnic to dla konta google?

<GoogleRefreshToken></GoogleRefreshToken>       skad moge pobrac token?? oraz jak to zalaczy gre skoro nigdzie nie ma ani hasla ani loginu ;/

Opublikowano

Włączasz bota, to Ci wyświetli token i będziesz go musiał wpisać na stronce google.com/device czy jakos tak, powinna sama sie otworzyc. Jak to zrobisz to w konsoli bedziesz mial refresh token podany, wejdz w log.txt i skopiuj stamtad

Opublikowano

hej, mam konto gogle i wlasnie sciagnalem v4, podpowie mi ktos jak uzupelnic to dla konta google?

<GoogleRefreshToken></GoogleRefreshToken>       skad moge pobrac token?? oraz jak to zalaczy gre skoro nigdzie nie ma ani hasla ani loginu ;/

Połączy Cię przez sam token

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Włączasz bota, to Ci wyświetli token i będziesz go musiał wpisać na stronce google.com/device czy jakos tak, powinna sama sie otworzyc. Jak to zrobisz to w konsoli bedziesz mial refresh token podany, wejdz w log.txt i skopiuj stamtad

Wszystko zadzialalo tak jak mowisz:) dzieki wielkie. a powiedz mi jak to dziala, ze zalogowalo mi sie na moje "glowne" konto google ?? czyli loguje sie na to na ktorym obecie jestem zaglogowane tak ?

Opublikowano

Jak jestes zalogowany na google/gmailu itp to jak ci automatycznie otworzy strone z wpisaniem kodu to zaloguje cie na to konto ktore jestes zalogowany na przegladarce. ja tak przez przypadek zalogowalem sie na glowe xD. wiec polecam zalogowac sie na to na ktorym chcesz bocić xD

Opublikowano

no właśnie chyba nie bo złapało mi 3 poliwirle czy jakoś tak a nie miałem ani jednego wcześniej i teraz patrze dalej nie mam

to pokaz logi i user.xml bez tego ciezko pomoc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...