Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mogę jakoś zapisać ostatnie koordy bota, w których przebywał? Żeby nie dostać soft bana przy następnym uruchomieniu.

.

Nie dostaniesz bana jak kordow nie zmienisz

A jak się zaloguje będąc o wiele dalej (np. teraz spod domu) to dostanę softbana?

Lecę na tych koordach: 35.67151302075597, 139.69329714775085

tak bo to koordy z tokio

A co tracę jak dostanę softbana? Poza pokemonami.

mpc.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mogę jakoś zapisać ostatnie koordy bota, w których przebywał? Żeby nie dostać soft bana przy następnym uruchomieniu.

.

Nie dostaniesz bana jak kordow nie zmienisz

A jak się zaloguje będąc o wiele dalej (np. teraz spod domu) to dostanę softbana?

Lecę na tych koordach: 35.67151302075597, 139.69329714775085

tak bo to koordy z tokio

A co tracę jak dostanę softbana? Poza pokemonami.

exp i itemy z pokestopów

Opublikowano

Właśnie co zrobić, żeby Tokena nie ustawiać co pół godziny ?

zalogować sie na ptc

Tym samym utracić cały postęp w grze jaki był na koncie Google -.---- głupi jesteś czy udajesz?

kto sie przezywa ten sie tak samo nazywa

dcAaWIr.png

Jak na razie najlepsze koordy, na których bociłem

35.67151302075597, 139.69329714775085

Jaka to wersja bota, że widać ile expa wbija na godzine? Ktoś pomoże w końcu? xD

Opublikowano

Właśnie co zrobić, żeby Tokena nie ustawiać co pół godziny ?

zalogować sie na ptc

Tym samym utracić cały postęp w grze jaki był na koncie Google -.---- głupi jesteś czy udajesz?

kto sie przezywa ten sie tak samo nazywa

dcAaWIr.png

Jak na razie najlepsze koordy, na których bociłem

35.67151302075597, 139.69329714775085

Jaka to wersja bota, że widać ile expa wbija na godzine? Ktoś pomoże w końcu? xD

https://github.com/DetectiveSquirrel/Pokemon-Go-Rocket-API

włącza się przy pomocy visual studio 2015

https://www.visualstudio.com/pl-pl/products/visual-studio-community-vs.aspx

Opublikowano

To co w sumie da mi expienie botem, który jest w Tokio, skoro i tak potem dostanę softbana?

Softban jest za dalekie teleportacje w krótkim czasie, ze zmianą koordów z Tokio na Warszawe wystarczy przeczekać 3h i potem wbić

nie jest on długi, trwa od 30 minut do 24h

Opublikowano

No ale moment, teraz expie z koordami takimi jak podałem wcześniej. Teraz zaloguje się z telefonu, dostanę softbana. Gdzie tu profit? Kiedy mam przeczekać?

Jak wyłączysz bota to nie wchodź na konto przez ~4h i zmień koordy na inne... Po 4h wejdź już na konto z nowymi koordami, jeżeli przez przypadek włączysz aplikację ze starymi koordami to musisz znowu czekać

jak chcesz wejść na telefonie to wylacz, odczekaj 3h, wejdz na telefon, zrob co musisz, odczekaj 3h i potem jak chcesz to wejdz znowu na bota z koordami w tokio

Opublikowano

A po co on ma stać w miejscu, skoro kręci się po najbliższej okolicy od wpisanych kordów? Jak sobie znajdziesz i zmienisz prędkość poruszania na 0 to przestanie chodzić.

Opublikowano

Moge spokojnie wejść na telu na samym wifi i obserwować sobie to wszystko czy nie ryzykować?

Możesz tylko nie zapomnij wyłączyć lokalizacji (GPS)

Admin Cienia
Opublikowano

Ciągle te same pytania, nie dostajesz nic za pokestopy i poki uciekają to znaczy że masz bana :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

A ja dalej walczę z tym aby nie wpisywać tokena co 30 minut i c**j mnie już strzela. Jest jakaś wersja, która to pomija?

1 wersja

Opublikowano

Tez tak macie, ze po uzytkowaniu tego to pozniej nie mozna uzywac PokeCenter, Walczyc na arenie itp ?