Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

czy ten bot łapie pokebole?

Co to za rożnica czy łapie czy nie. Dropi tego tyle, że musi sobie usuwać, żeby mieć miejsce :)

YebacBiede  B)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W wersji 4 bota po edycji w notepad++ <ItemRecycleFilter> ustawiam inne wartości a program i tak pamięta stare choć ustawione są inne. Wie ktoś z was jak to robić poprawnie i żeby nie używał lucky egg?

Opublikowano

czy ten bot łapie pokebole?

Co to za rożnica czy łapie czy nie. Dropi tego tyle, że musi sobie usuwać, żeby mieć miejsce :)

Pytam bo w niektórych botach jest tak że nie łapie pokebolli i jak ma sie np 50 to jak złapie 50 pokemonów to już potem nie można używać i trzeba normalnie pozbierać

Opublikowano

łapie pokebole, ogolem najlepszy bot. wszystko o co pyta z 10 osob w postach u góry zostało juz przez innych rozwiazane. edytujecie user.xml i wszystko tam macie. jak nie umiecie angielskiego to napiszcie tu czego nie kumacie to pomozemy

bot od 1 w nocy do 6:30 rano dzialal. z 20 na 23 level, golduck 900CP wpadł i dragonite 1900CP ale to wczesniej xD lokalizacja: Sydney. teraz ustawiłem na park w tokio ale juz mnie to w*****a bo same weedle lecą

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

co robi ta linijka ? <KeepMinIVPercentage>85</KeepMinIVPercentage>

Masz takiego weedla i przypuśćmy że ten weedle będzie miał swoj level np 10. I teraz taki weedle na 10 levelu może mieć 5CP lub na przykład 40CP. Przypuśćmy, że minimum to 5CP a MAX to 40CP. A więc wracając do  <KeepMinIVPercentage>85</KeepMinIVPercentage> - komenda ta oznacza, że bot bedzie transferował pokemony które są poniżej 85% MAX CP danego pokemona,

czyli nasz weedle miał (teoretycznie ofc, dla przykładu) 40CP czyli to by bylo 100% MinIVPercentage.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam pytanie bo nie wiem czy cos zle ustawilem. Jednak moj bot wydaje sie zbierac tylko poke stopy a nie zajmuje sie lapaniem pokemonow, ktoras linijka za to odpowiada?

Opublikowano

Ja mam pytanie bo nie wiem czy cos zle ustawilem. Jednak moj bot wydaje sie zbierac tylko poke stopy a nie zajmuje sie lapaniem pokemonow, ktoras linijka za to odpowiada?

przedostatnie 2 linijki:

<PokemonsNotToCatch> <!-- Pokemons to not catch, leave empty to catch all pokemon -->
  </PokemonsNotToCatch>

defaultowo wszystko powinno być git, daj mu czasu. jaką lokalizacje dałeś? ustaw sydney

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siedze w Tokyo i bot działa tak, że zbierze 15/20 pokestopów, a pokemona zbierze może jednego. Można to jakoś zmienić?

giphy.gif

Opublikowano

Siedze w Tokyo i bot działa tak, że zbierze 15/20 pokestopów, a pokemona zbierze może jednego. Można to jakoś zmienić?

też od rana jade w tokyo i w sumie podobnie, taka lokalizacja. wczoraj w sydney było lepiej pod wzgledem pokemonow

same pidgeye, caterpie i rataty :<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

<GoogleRefreshToken></GoogleRefreshToken> -Tutaj wpisujemy nasz google refresh token jeśli korzystamy z konta google

co chodzi z tym tokenem?

Opublikowano

Jak juz zalogujesz się do bota to wyświetli ci się kod ( np. KDSA-4ASD ). Wpisujesz ten kod na google.com/device i przechodzisz do konsoli . Tam wyświetli ci się twój token (np. 1/asdasawgtea3112asfsdatgFDS341 ). Kopiujesz ten kod i wklejasz .

Opublikowano

@michod
To okej, bo myślałem, że coś u mnie. ;D
Później wpadnę gdzie indziej i dam znać, chociaż w Tokyo zbiera mi dużo Pikachu xD

giphy.gif

Uczeń
Opublikowano

czy da sie jakos ustawic ktoras z wersji zeby tylko lapal pokemony bez farmienia pokestopow ? probowalem wpsiac w komendzie <WalkingSpeedInKilometerPerHour>50</WalkingSpeedInKilometerPerHour> wartosc 0 , ale wtedy program sie nie uruchamia, duzo szybciej by lecialo xp jakby bot stal w miejscu i lapal pokemony przy pokestopach, tylko no wlasnie jakby to mozna ustawic zeby pomijal pokestopy?

Opublikowano

Jak ustawić żeby bot łapał wszystkie pokemony ale odsyłał tylko te słabsze? np mam 400cp i złapałem 520 i chce aby bot automatycznie odesłał 400 cp

Opublikowano

<KeepMinCP></KeepMinCP> tutaj ustawiasz ile cp pozniej danej wartosci ma odsylac

Nie o to chodzi... Twoja komenda daje tyle ze odsyła wszystkie mniejsze od danego CB a ja chęc żeby odsyłał tylko: np: mam ratate 100cp i złapie ratate 200cp i chce aby bot automatycznie odesłał tą mniejszą i zostawił z większym cp

Opublikowano

Czesc Ludziska mam pytanie a wie ktos moze ktora linijka odpowiada obszarowi po jakim porusza sie bot ? np. chcialbym ze jak ustawie bota w danym miejscu to zeby tam caly czas stal 

Opublikowano

<KeepMinCP></KeepMinCP> tutaj ustawiasz ile cp pozniej danej wartosci ma odsylac

Nie o to chodzi... Twoja komenda daje tyle ze odsyła wszystkie mniejsze od danego CB a ja chęc żeby odsyłał tylko: np: mam ratate 100cp i złapie ratate 200cp i chce aby bot automatycznie odesłał tą mniejszą i zostawił z większym cp

<add key="TransferType" value="leaveStrongest" />

rydah for life

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...