Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to raczej nie problem bota :D sprawdz pasy caps lock i wg:d i czy na dobry serwer próbujesz wbijac

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki problem, że gdy włączam bota, klikam "start game" to odpala mi się client, wpisuje passy i za każdym razem wyskakuje, że błędne wpisałem login i hasło. Co robić? Wersja bota to V0.8

P.S. Podmieniłem media.pk2, sro_client.exe i silkroad.exe, ogólnie postępowałem zgodnie z tutkiem.

Możliwe że te podmienione media.pk2 jest tylko pod IP serwera Fire

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

mam pytanie czy da sie odpalic dwie postacie na botach ( chodzi mi oto zeby dwie postacie na dwuch botach biegaly )

Opublikowano

mam pytanie czy da sie odpalic dwie postacie na botach ( chodzi mi oto zeby dwie postacie na dwuch botach biegaly )

Z tego co słyszałem to tak

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Dziwi mnie jedna rzecz, a mianowicie: bot elegancko smiga, zabija, podnosi dropy, ale czasem stanie przed mobem, włącza tylko imbue i sie nie rusza, pomimo tego ze dookoła wszyscy go biją. Zdarza się to raz na 15-20min jak u mnie, a zeby go "odblokowac" wystarczy kliknąć myszką centymetr obok niego, zeby sie ruszył. Czy da się jakos rozwiązac ten problem?

Jest to strasznie irytujące, bo gdy chce stawic na nocke, to zamiast 8 godzin, mam max 2 :(

Opublikowano

Dziwi mnie jedna rzecz, a mianowicie: bot elegancko smiga, zabija, podnosi dropy, ale czasem stanie przed mobem, włącza tylko imbue i sie nie rusza, pomimo tego ze dookoła wszyscy go biją. Zdarza się to raz na 15-20min jak u mnie, a zeby go "odblokowac" wystarczy kliknąć myszką centymetr obok niego, zeby sie ruszył. Czy da się jakos rozwiązac ten problem?

Jest to strasznie irytujące, bo gdy chce stawic na nocke, to zamiast 8 godzin, mam max 2 :(

Jeżeli ustawiałeś range to odznacz je.

@topic

Kurde cały dzień próbuje wbić na zakichnanego bota i za każdym razem mi crashuje grę.

Wie ktoś może czemu?

Próbowałem reinstalla i nic >_<

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Pobierałem media.pk2 z tego tutka, więc mógłby ktoś wrzucić takie media żeby działało na obydwóch serwerach?

Opublikowano
Z tego co słyszałem to tak

w takim razie jak to zrobic bo Cain ostatnio podal jak wlaczyc dwa silki a mi nie oto chodzilo

Opublikowano

Przy logowaniu a takrze w grze

dostaje crash pomoze ktos

Jakbyś nie zauważył każdy ma taki problem.

Loguj się bez bota na oryginalnym cliencie. :rolleyes:

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Co zrobić gdy wszystko dobrze odpalam, mam wybrany dobry server, wszystko smiga, wpisuje dobre passy i pisze mi, ze ID badz pass sa zle? a gdy robie to samo na oryginalnym cliencie passy sie zgadzaja i nie ma problemow. Prosze o szybka pomoc.

Opublikowano

No ok, a jak wlaczam inaczej bota z dorym media i jest dobry server, to mam 3 proby logowania, tzn 3 razy klikam connect, a pozniej po tych 3 proboach dostaje dc, o co c'mon?

Opublikowano

No ok, a jak wlaczam inaczej bota z dorym media i jest dobry server, to mam 3 proby logowania, tzn 3 razy klikam connect, a pozniej po tych 3 proboach dostaje dc, o co c'mon?

Użyj no-dc <_<

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Otóż jestem świeżo po formacie. Silk normalnie się uruchamia bez bota. Jednak gdy chce włączyć przez bota to wyskakuje ten błąd http://iv.pl/viewer.php?file=28158808179489541506.jpg . Pomyślałem ,że to może być przez to ze trzeba netframeworka 3.5. Kiedy chce go ściągnąć z jakiejś strony wyskakuje mi błąd, taki jakby nie bylo takiej strony. Kolega pobrał mi instalke, ale gdy chce zaintalować to wyskakuje ze 0 kb/s stan łącza. Proszę o pomoc gdyż nie wiem czy ten błąd z linku to na pewno wina brak frameworka. Zaznaczam ze mam viste.

Opublikowano

No super, juz sie loguje, a co w przypadku gdy ma juz wejsc na postacie i wtedy silk sie wylacza? :D btw. gram na water , dziekuje za dotychczasowa pomoc :)

Opublikowano

Moje Problemy prosze niech ktos pomoze :(

c) zaaktualizuj grę do Versji 1.177 -----> skad wziasc ta aktualizacje skoro takiej nie ma ^^???

1. Włączamy SRO-DB Bot - ZSZC Loader.exe -----> kiedy wlanczam jego jak i cala reszte pisze mi Aplikacja nie zostala własciwie zainicjonowana(0xc0000135). Kliknij ok aby zakonczyc aplikacja

Prosze pomozcie mi

Opublikowano

Co mam zrobic gdy wszystko idzie zgodnie z planem, tylko sa te crashe, mam tak do skutku wbijac, czy jest na to jakas rada, idzie temu jakos zapobiec?

Opublikowano

Co mam zrobic gdy wszystko idzie zgodnie z planem, tylko sa te crashe, mam tak do skutku wbijac, czy jest na to jakas rada, idzie temu jakos zapobiec?

nie

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...