Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam taki problem bo bocik mi działał bardzo dobrze i dziś rano coś się powaliło i w bocie nie widać skili wiecie w czym może bym problem? aha i jeszcze jedno czy może mieć na to wpływ grap pet ? Proszę o pomoc

A jaki to pet?

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co widze to tut na pierwszej stronei tego postu jest jakos nieaktualny. moze go ktos zaktualizowac?? niewiem jak zupdetowac wersje sro do 1.177 i w ogole nielapie co mam tam robic.. fajnie by bylo jakby gtos pomogl.. :(

newstylek.jpg
Opublikowano

Wszystko pieknie ale w dalszym ciagu nikt nie odpisal czy istnieje do tego jakies NO DC bo po chwili logowania wyrzuca mnie z gry z komunikatem "You have been disconnected from server."

Pomocy;))

Opublikowano

kazikusek kopnij się w głowe.

Pobierz private_server_loader i będzie się logował,MOŻE dostać crasha PRZED zalogowaniem na serwer,ale jak wbijesz to już nie ;D

jemu o bota chodzilo a nie normalne wbijanie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Crashe Crashe Crashe...wiem że jest pełno odwpoeidzi o tym i takie tam...ale zrobiłem już wszystko co mogłem..przeinstalowałem po kilka razy te frameworki....reinstalle...wyłaczanie wszystkich programów..itd itp.

Czy ma ktoś na prawde działający sposób..? Jeżeli tak to bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

W dalszym ciagu nie wiem co zrobic z tym zeby wbilo mi normalnie na bota bez zadnego problemu, widze ze kazdy na tym forum wypowiada sie jakby chcial a nie mógł.

Wielkie dzieki.

Opublikowano

@UP Musisz mieć oryginalny client. Polecam używać Process Patchera (Jeśli nie działa to uruchom za pomocą administratora)

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Dlaczego gdy chce dodać skille wyskakuje błąd?

I gdy sie loguje dostaje acced denied

Nie dostaje dc

Jaki błąd? Screeny z błędem mile widziane.

Opublikowano

Mam problem z botem gdy sie wbije do gry po 1-2 minutach sie wylancza (zaden crash ani dc) nagle mi sie wylancza bot nie wiem dlaczego

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Witam. Ja potrzepuje media pk2 pod tego bota ale już z patchowanego :) mi patche nie chcą sie instalować. Reinstalowałem windowsa itp, dalej to samo... a potrzebuje tego media pk2. z góry dzieki +9^^

Opublikowano

Witam. Ja potrzepuje media pk2 pod tego bota ale już z patchowanego :) mi patche nie chcą sie instalować. Reinstalowałem windowsa itp, dalej to samo... a potrzebuje tego media pk2. z góry dzieki +9^^

Patrz strona 1 download :rolleyes:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam taki problem. Bot mi sie uruchamia itp problemu nie ma problemu. Tylko cos z ip serwara mam zle. W proxy wpisuje ip na water. w tym notatniku co tam jest tez na water przerobiłem a i tak mi sie fire uruchamia;/ a obie to tak:

1.Sro-Db BOt zszc Loader - odpalam to

2 Potem Proxy wpisuje ip z WAter.

3 . odpalm cracloadera

4. Wpisuje pasy odznaczam/zaznaczma english patch. , daje sciezke z sro

5. daje start game.

i tutaj gra sie odpala

wpisuje pasy i pisze zebym sprawdził ip i password. a bez bota chodzi ;/ A jak wpisze na fire pasy to chodzi. Czyli ja chce na water a ten dziad mi na fire sie pcha ;/ Co poradzic ?

Opublikowano

mam taki problem. Bot mi sie uruchamia itp problemu nie ma problemu. Tylko cos z ip serwara mam zle. W proxy wpisuje ip na water. w tym notatniku co tam jest tez na water przerobiłem a i tak mi sie fire uruchamia;/ a obie to tak:

1.Sro-Db BOt zszc Loader - odpalam to

2 Potem Proxy wpisuje ip z WAter.

3 . odpalm cracloadera

4. Wpisuje pasy odznaczam/zaznaczma english patch. , daje sciezke z sro

5. daje start game.

i tutaj gra sie odpala

wpisuje pasy i pisze zebym sprawdził ip i password. a bez bota chodzi ;/ A jak wpisze na fire pasy to chodzi. Czyli ja chce na water a ten dziad mi na fire sie pcha ;/ Co poradzic ?

a wiec, jak wlaczasz proxy to wywal chaczek z binar login. a co do ip, to prawda chyba sa pozamieniane. wather to OLD server fire to NEW z tego co wiem.. sproboj püo prostud rugie IP, mi tez na poczatku niechcialo.

a moj problem wyglada tak ze sro dostaje crasha przyl ogowaniu, i to czesto. nawet z tym autologgerem i patchowaniem do autologinu.. co robic?

newstylek.jpg
Opublikowano

a wiec, jak wlaczasz proxy to wywal chaczek z binar login. a co do ip, to prawda chyba sa pozamieniane. wather to OLD server fire to NEW z tego co wiem.. sproboj püo prostud rugie IP, mi tez na poczatku niechcialo.

a moj problem wyglada tak ze sro dostaje crasha przyl ogowaniu, i to czesto. nawet z tym autologgerem i patchowaniem do autologinu.. co robic?

Mniej spamu enterem

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...