Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podmien media.pk2 i client.exe z tego forum tego dzialu nawet ci powiem na 1 strone :) wsadz wszystko do folderu z gra ( Silkroad ) ;D włacz db bota loader ( ikonka wyglada jak mordka szczura czy czegos ) odpal SrProxy

jak chcesz grac na serwerze WATER nowym to wpisz ip 67.205.76.24 na FIRE stary nie wiem sprawdz sobie tutaj tez bedzie nastepnie wloncz SRO-DB.de Bot wybierz w change folder clienta z folderu silka i pyraj jak cos pisz

P.S - AceBoy spróbuje i odezwe sie :)

@EDIT

instalke patcha wsadz do folderu z gra wtedy patchuj musi dzialac :)

@EDIT-2-

AceBoy dalej nic itemy grab pet wszystko w depo ... nie ma skilli nie da sie recznie ich wgrac czy cos..?

P.S Duszek dziala ten sposob ;)

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

duszek wiesz cos ze bot nie czyta skili ? bower 100lv skile mastery 99 chodz watpie ze ma to jakis zwiazek dodam ze wbijajac na inna postac skile sa ;/

a crashuje jak zaatakujesz mobka?

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

ale jak crashuje? jakis bug czos? zatakowac skillem czy normalnie i wg powiedz cos wiecej co xD?

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Ehm teraz mam kolejny problem gdyz po kliknieciu na start game odpala sie tylko ta ramka ladujaca silka i tak w nieskonczonosc. A co do tego srproxy to nie wysiwetla mi sie nic,

Opublikowano

oco chodzi z tym atakowaniem i craszem ?!

@EDIT dobra to przez moja postac jest bo kumepl wbil na moja z botem tez nie ma skili wiec dupa nie wiem itemy all w depo wbijam tez nic questow nie mam i nie dziala petfitra zrobilem to narazie starczy

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Pilot ma racje mialem ten sam problem co ty sebrio. A czy jest ktos komu bot nie czyta postaci? Bo mi zadnej nie czyta :/

Opublikowano

Jak bot ci nie czyta postaci to znaczy ze cos zle robisz w sesie ze odpalasz moze gre loaderem czy db-bot-loader? czy srproxy jest SrProxy+connect+bot i tak ogółem tutaj macie silkroad.exe i client.exe do Db-Bot'a

http://www.megaupload.com/?d=05CKTQ3D

Link by BulaPL13

P.S opisz co robisz i jak to moze dopatrze sie bledu.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

podmienilem media na to z 1postu. Odpalam loadera (tego liska) wyswietla sie OK. Nastepnie odpalam SrProxy i wpisuje ip serva water i klikam start. Na koncu odpalam bota i loguje sie do gry.

Opublikowano

a sciagaj bota 1.1 ver jest dodany tuataj i sprawdz jak nie to zrob media.pk2 samemu podmien client.exe i silkroad.exe i sprawdz czy w SrProxy pisze "SrProxy+bot+connect" po tym jak wlonczysz silka juz.

http://www.mpcforum.pl/topic/180446-db-bot-11-crack/

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

pisze SrProxy +bot+connected ale wlacza sie tylko ramka silka w nieskonczonosc xD Coraz dalej sie posuwa sprawa z botem moze wkoncu zadziala xD

Opublikowano

pisze SrProxy +bot+connected ale wlacza sie tylko ramka silka w nieskonczonosc xD Coraz dalej sie posuwa sprawa z botem moze wkoncu zadziala xD

to w tej chwili nie bardzo ci umiem pomóc. zastanowie sie...

@Up.

No-dc zawsze nei dzialalo dobrze -.-''

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Możesz się logować ile czasu Ci się podoba. Tzn. Możesz wbić za którymś tam razem. Nie koniecznie za pierwszym.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

tlyko, źle wpisany adres zszc (72.55.143.209 -fire) water nie wiem ;x

@co do logowania,polecam private_server_loader,bądź inny auto login,byle by nie klikac start game,bo tam wywala za 1 razem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...