Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ BulaPL13 GG przeszkadza jak się chce kliknąć Start w SrProxy. Inne błędy nie są związane z GG.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

wiec co z tym dodam ze ne uzywalem dzien przed normlanie 100lvl BOW a teraz nie dziala i jeszcze tak ze jak wbije na glaviera 83 to sa skille :) kolega 100 lv nuker spear tez ma taki problem nikt inny nie.

Opublikowano

Witam,

ja już "walczę" z botem po update ponad 2 tygodnie i niestety nie udało mi się go nadal odpalić. Ciągle mam błąd "chinskie krzaczki" i (9). Robie wszystko DOKŁADNIE jak w tutach i nie przynosi to rezultatów. Dziś po spóbowaniu jednego z tutow na forum mam nowy, inny błąd. Jeśli ktoś wie jak temu zaradzic prosze o kontakt.

@EDIT juz mi sie udało uporać z problemem. Teraz mam inne pytanie, jak mozna wbijać z botem i z no-dc?

post-42603-1279814988_thumb.jpg

Opublikowano

zobaczylem na te zdjecie z twojego postu Cain:

P.S. Zaraz dam zdjęcie na dowód. Proszę, screen. Klik

ale ty uruchomiles dwa silki a mi chodzi zeby dwie postacie na dwuch botach

Opublikowano

Mam problem gdyz chce zeby mi sie uruchomil water przez bota tak wiec wpisuje jego ip 67.205.76.42 w srproxy a i tak loguje mi si ena fire gdyz na water na tym samym koncie mam postac a na fire jest konto puste. Wiec jak wbijam prez bota to wchodzie mi na konto fire

Opublikowano

Najgorsze chyba jest wbicie, dzisiaj chcialem wbic o 7:30 to server full. A nie ma sposobu zeby nie bylo dc przy logowaniu.

Za co ten - ??

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Na water to do 9 wbijalo sie za pierwszym razem. Ale nie moglem wtedy rozkminic czemu bot nie widiz skili wiec wyloczylem GG ale wtedy po zalogowaniu na konto Crash.

Opublikowano

Bercik306, mam pytanie, wracajac do tego loadera, to jak sie wlaczy loader (tego z liskiem), potem SrProxy nastepnie bota to tam jak mam wybrana lokalizacje na plik sro_client to mam wybrac na private server loader? :huh:

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Powie ktos wkoncu co z tymi skilami jakies rady ? tak samo PetFiter dziala wam? bo ja mam request caly czas jak nigdy ...

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

@Witam, proszę o sprawdzenie, czy sposób na 1. stronie działa. Thx,

Tak przy okazji, potrzebuję kogoś do 'pomocy', kogoś kto jest na bieżąco z tym syfem. Jak coś PM me, czekam :)

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

duszek wiesz cos ze bot nie czyta skili ? bower 100lv skile mastery 99 chodz watpie ze ma to jakis zwiazek dodam ze wbijajac na inna postac skile sa ;/

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

mam rabbit'a wkladalem go do depo jak cos tez nie dzialalo >.< jakies inne propozycje? :P

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Pomyślmy, a może masz jakąś itemkę zbugowaną. Wiesz co włóż wszystkie rzeczy do depo i wtedy weź spróbuj lognąć się, może wtedy zadziała i weźmiesz swoje eq spowrotem ;).

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...