Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Odpalasz SRO-DB Bot : ZSZC Loader

2. Odpalasz SRProxy, wpisujesz IP danego serwera, naciskasz "Start" (pamiętaj o wyłączonym GG, aby nie otrzymać błędu "listen port")

3. Odpalasz Bota (ja odpalam db bot w folderze "Second way to crack if first not work")

4. Odpalasz private_server_loader (ja tam odznaczam tylko "English Patch" i nic nie wpisuje/ nic nie zmieniam)

5. Naciskasz Launch, czekasz aż odpali się gra

6. Wpisujesz ID i Passy, kładziesz coś na Enter i czekasz... czekasz...czekasz...

7.Albo Wbijasz do gry...

...albo dostajesz Crasha i powtarzasz punkty 4,5 i 6...

Prościej nie można ^^

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Odpalasz SRO-DB Bot : ZSZC Loader

2. Odpalasz SRProxy, wpisujesz IP danego serwera, naciskasz "Start" (pamiętaj o wyłączonym GG, aby nie otrzymać błędu "listen port")

3. Odpalasz Bota (ja odpalam db bot w folderze "Second way to crack if first not work")

4. Odpalasz private_server_loader (ja tam odznaczam tylko "English Patch" i nic nie wpisuje/ nic nie zmieniam)

5. Naciskasz Launch, czekasz aż odpali się gra

6. Wpisujesz ID i Passy, kładziesz coś na Enter i czekasz... czekasz...czekasz...

7.Albo Wbijasz do gry...

...albo dostajesz Crasha i powtarzasz punkty 4,5 i 6...

Prościej nie można ^^

Można xD

Odpalając przez silkmoda :D

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

gdy podmienie media pk2 to pojawie mi sie taki komunikat

BSObj Plugin

can't create file transfer manager!

Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now... try a few minutes later.

a gdy gram na orginalnym media pk2 to moge wlanczyc tylko fire :(

tak jagby te SrProxy ip nie zmienily:(

Opublikowano

gdy podmienie media pk2 to pojawie mi sie taki komunikat

BSObj Plugin

can't create file transfer manager!

Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now... try a few minutes later.

a gdy gram na orginalnym media pk2 to moge wlanczyc tylko fire :(

tak jagby te SrProxy ip nie zmienily:(

Użyj mózgu i spatchuj gre do 1.678 <_<

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Dalej mam to samo bo to jest przez to ze zmienilem Media.pk bo jak zmienie na oryginalny to jest normalnie nic nie wywala ale bez tego media bot chyba nie nie bedzie dzialal

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wlaczanie loaderem czy przez bota to jest to samo calyczas wywala do pulpitu ;/

Crash i tyle.

Próbuj do skutku.

Lub wbijaj bez bota na normalnym media.pk2 :)

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Witam mam taki bład robie wszystko po kolei

wklejak media pk potem wklejam dwa pliki silkroad.exe i ten drugi potem patchuje to na wersje 1.678 wchodze do bota odpalam proxa wylaczam gg naciskam start wlaczam crackloader wpisuje pasy wybieram tam sciezke do silka i daje start game i wyskakuje błąd Microsoft walue C++ Runtime libaryd

pobralem juz frameworka, a SRO-DB Bot - ZSZC Loader się nie otwiera Aplikacja nie została własciwie zainicjowana a mam framework

Opublikowano

@up reinstaluj silka, wklej media.pk2 co dałem link do niego. Kopiujesz TYLKO I WYŁĄCZNIE Patch 1.678 i wklejasz do folderu z grą, patchujesz i powinno smigac,

NIE wrzucaj tych dworz plikow silkroad.exe

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

PO sciagnieciu tego media pk.2 i zupdatowaniu go nie moge wejsc wogole do gry .. help

Bo pewnie pobrałeś te media jakie tu podają.

Czyli do bota.

Bez bota nie wejdziesz do gry ;)

Chyba że z innym media.pk2

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Dalej wyswietla mi sie 6 acces deined w najnowszej wersji 0.9c co zrobic pomocy:(

Ignoru to ;)

To nic wielkiego Bot będzie śmigał

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Witam mam pewien problem w grze otóż gdy podniosę lvl skila zaczyna wyskakiwać mi taki błąd prawej ramce

bladve.th.jpg

Bot wtedy zaczyna zamulać tj zabije mobka podniesie dropa i moby go bija a on nie atakuje dopiero po jakimś czasie

jakieś rady ? THX ;p

Opublikowano

usun bufy z uzywania tak niestety sie dzieje albo nie dodawaj tego skilla ktorego uples tak to nie ma innej rady ;/

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Witam mam pewien problem w grze otóż gdy podniosę lvl skila zaczyna wyskakiwać mi taki błąd prawej ramce

bladve.th.jpg

Bot wtedy zaczyna zamulać tj zabije mobka podniesie dropa i moby go bija a on nie atakuje dopiero po jakimś czasie

jakieś rady ? THX ;p

Rada taka żebyś nie podnosił mastery/skilli jak bot expi,

Inaczej będzie właśnie próbował się zabufować.

Więc można się teleportować lub odczekać az miną wszystkie buffy wtedy bot się zabuffuje i będzie znów normalnie śmigać ;)

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...