Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak tylko ze jak wbijam do gry nacisne start bota po acces deined 6 to odrazu dc

Hmm to usuń bota i wpakuj go jeszcze raz.

Ja czasem miewam Access denied 6 lecz je ignoruje i nic się nie dzieje

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Jeśli komus wbija na fire a nie na water postepujcie zgodznie z instrukcja heh sam przez ostatnie 3h kminilem jak wbic a wiec

wgrajcie media z pierwszej strony oraz wrzuccie tam silkroad.exe i sro_clienta -> wrzuccie samego patcha 1.678 BEZ SILKROAD.EXE I BEZ SRO_CLIENTA !! nie podmieniajcie tego znow :P to był moj błąd ze wczesniej nie wrzucilem tych 2 pliczkow :) wlaczacie tego psiaka, srsproxy , bocika, wybieracie klienta i jazda :D

Opublikowano

a wiec, ten plik to jakis wirusy i trojany, moj antyvir dostaje swira ja krozpakowywuje te wasze pliki.. dziwne...

To nie używaj jak się nie podoba.

Nikt nie narzeka <_<

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Jak kurwa naprawić to Please execute Silkroad.exe... Już nie wiem ile clientów sprawdzałem... Może mi ktoś dać jakieś źródło z działającym?

Opublikowano

Jak kurwa naprawić to Please execute Silkroad.exe... Już nie wiem ile clientów sprawdzałem... Może mi ktoś dać jakieś źródło z działającym?

Poprostu wloncz najpierw tego loadera z psiom mordka co w db bocie jest jak pomoglem to plusika daj

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No ja już kurwa nie mogę, ten bot jest kompletnie nie stabilny, ale puki co trzeba jakoś wytrzymać. Włączam pieska, proxy (wpisuje ip WATER ZSZC), włączam cracka i start game. To jebaństwo zamiast mnie wbijać na water to wbija na fire... Mimo to, że mam w proxy ip water... Jakieś porady jak to rozwiązać? Dam jebanego plusika jak mi pomożecie :)

Opublikowano

No ja już kurwa nie mogę, ten bot jest kompletnie nie stabilny, ale puki co trzeba jakoś wytrzymać. Włączam pieska, proxy (wpisuje ip WATER ZSZC), włączam cracka i start game. To jebaństwo zamiast mnie wbijać na water to wbija na fire... Mimo to, że mam w proxy ip water... Jakieś porady jak to rozwiązać? Dam jebanego plusika jak mi pomożecie :)

Wpierw ogarnij posta.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Proszę o uspokojenie się, nie tolerujemy nadmiaru emocji(wulgarności) :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

kazikusek kopnij się w głowe.

Pobierz private_server_loader i będzie się logował,MOŻE dostać crasha PRZED zalogowaniem na serwer,ale jak wbijesz to już nie ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam

Mam taki problem bo bocik mi działał bardzo dobrze i dziś rano coś się powaliło i w bocie nie widać skili wiecie w czym może bym problem? aha i jeszcze jedno czy może mieć na to wpływ grap pet ? Proszę o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...