Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

re instal zrob widocznie za duzo kabinowales z jednym silkiem :P i zrob za 1 razem ladnie moze pomoze nie gwarantuje.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

@ kondziu1221 Podczas wbijania z botem często ma się Crashe. Wystarczyło zobaczyć kilka stron wcześniej. Chyba wszyscy tak mają.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

A ja mam problem

uruchamiam Proxy wpisuje IP, wlaczam loadera (lisek) i crackloader.exe. daje start game i pojawia sie logo ladowania silka. i tak w nieskonczonosc w ogole silk sie nie laduje. help ._.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najpierw uruchom loadera ( tego z liskiem ) potem SrProxy wpisz ip daj start nastepnie uruchom crackloader i daj start bot. Nie wiem czy zadziala na 100% ale mozliwe ze pomoze.

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

@ sry za double post ale mi net zmulil.

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Vierro musiales zle ip wpisac sam tak mialem wczoraj jeszcze ;p A nie ma to znaczenia czy proxy czy lisek najpierw bo i tka i tak zadziala.

Opublikowano

I więc jeszcze jedno pytanie... jakie jest IP na fire server? bo zawsze mi wchodzi zszc(new). wiem że mimo iż tak pisze to jest old server ale passy z old'a nie działają w tedy ?

I czy jest jakiś sposób by mieć loadera no dc podczas bota?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dziękuje bardzo ale jeszcze powtórzenie pytania czy mozna podlaczyc loadera (no dc zeby sie sam logował bez snęczenia przy kompie) do bota? bo nie chce mi sie 2h siedziec i powtarzać to do usranej za przeproszeniem śmierci

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Musialbys przejrzec poprzednie posty bo wydawalo mi sie ze gdzies ktos o tym pisal. Najlepiej dlatego zalogowac sie rano tak do 9-10 albo wieczorem 22-23. Nie wiem jak na fire ale na water sie szybko wbija.

Opublikowano

Włączasz grę na bocie tak jak zawsze.

A drugiego klienta uruchom jako inny użytkownik. Tak, tak musisz mieć 2 konta użytkowników. :)

85.jpg

Opublikowano

Wszystko zrobione, odpalony lisek, srproxy, ale gdy wpisuje id i pw w bota, klikam na start game wyskakuje błąd :

BSObj Plugin

can't create file transfer manager!

Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now... try a few minutes later.

Jakies pomysły? :)

Opublikowano

Wszystko zrobione, odpalony lisek, srproxy, ale gdy wpisuje id i pw w bota, klikam na start game wyskakuje błąd :

BSObj Plugin

can't create file transfer manager!

Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now... try a few minutes later.

Jakies pomysły? :)

Nie kopiuj tego media.pk2 tylko graj na orginalnym media

Pruk_Pl.png

"Dovate adungue sapere, come sono due generazoni da combattere... bisogna essere volpe e leone."

- Nicollo Machiavelli

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia… trzeba być lisem i lwem.

Opublikowano

Gdy loguję się normalnie wszystko jest ok, ale gdy włączam zszc przez bota i próbuje się zalogować wyskakuje: "User confirmation failed. Please check your ID or password again" Passy na 100% podałem dobre. Próbowałem kilka razy wpisywać.

@EDIT. Problem się rozwiązał. Złe ip wpisałem. Zamiast zszc new wpisałem zszc old.

Da się jakoś zrobić żebym nie dostawał dc po każdej próbie logowania? Serwery są pełne i wiadomo, że nodc jest niezbędne.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Invaild Target - mi nie wiem ale chyba tez nie kumplowi napewno po resecie serwera ? ver bota 1.0

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Gdy wbijam przez bota to po jakimś czasie wyłącza mi się gra. Nie wiem czy wbiłem czy nie..jestem na necie i się po prostu wyłącza. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Zwykły Crash. Tak jest z botem. Wbijaj do skutku.

85.jpg

Opublikowano

Najgorsze jest to ze wgl sie przez ten błąd wbić nie da...przeinstalowałem ZSZC i dalej to samo...pomocy...wie ktoś o co chodzi.?

@Edit

Narazie udalo mi sie wbic..moze znalazlem sposob moze nie..

Mam drugi problem. Pobralem skrypty i gdy uruchamiam loop to idzie mi tylko w sciane. O co chodzi.?

I problem z Wbijaniem Blade gdy przeciwnik leży..czyli z Killing Heaven series. gdy juz wywróce moba to pisze ciagle invalid target i nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...