Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam do was male pytanko. Bot dziala genialnie to jest po pierwsze :D Wszystko sie odpala bez zadnych błędów. ALe jak chce go zastopować albo jak niestety padne i jestem w mieście to na pasku naciskam bota żeby go zastopować i się nie da nie wskakuje mi do okna bota. Używam win7 ulitimate. Czy to wina systemu? Nie wiem czy zrozumiale napisalem moze inaczej. Załózmy padam na spocie. Robie reloga do miasta. Chce teraz bota zastopować. Wciskam znaczek windy po lewej stronie obok alt. Na asku mam okienko bota najeżdzam na niego myszką i się ono poswietla i pokazuje u góry duze i jak na nie najeżdzam albo klikam na nie to znika i nie da się bota od nowa skonfigurować i żeby na spocie go odpalic.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Ctrl+alt+del

Tam klikasz dwa razy w bota i dziala.

Powie mi ktoś czemu jak wrzuce skrpyt i zaznacze loop to idzie mi ciagle w ścianę.?

Opublikowano

Super dziala :D

Mam jeszcze jedno ptanko czy ma ktos moze juz gotowe skrypty do tego bota na poszczegolne lvlki mobow bo linki ze stonek pierwszych nie dzialaja juz.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

@Up

O tą paczkę Tobie chodziło ?

http://www.filefront.com/16626081/DB-BoT-Scripts-lvl-1---109.rar

http://www.virustotal.com/pl/analisis/cb5c4168eea865711bd69cb9f89e94d7474b5b2c50a810233f47f5ec30931f89-1274525022

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Witam all mam taki problem bo nie wiem jak mam zaktualizowac ta wersje ZsZc do 1.77 pomoże ktoś ?

Da rade w tym bocie No dc ?

Opublikowano

czy wie ktos z was moze w jaki sposob odpalic bota z no dc?

Normalnie. Sciagasz "ZSZC Prozess Patcher" i patchujesz nim. On daje opcje NO DC. Bota wlacz zgodnie z instrukcja.

Opublikowano

mam pytanie Zrobiłem all jak w instrukcji, gdy wpisuję ip servera watter to i tak odpala mi Fire proszę o pomoc.

Opublikowano

Mam pytanie czy jesli zmienie windowsa na 7 to bede mial problemy z botem czy raczej nie ma ich?>

Opublikowano

Ej mam problem ciągle jak wchodze przez bota i już wejde do wyboru postaci to mnie wyżuca i nie wiem czemu.POMOCY!!!

Opublikowano

Ej mam problem ciągle jak wchodze przez bota i już wejde do wyboru postaci to mnie wyżuca i nie wiem czemu.POMOCY!!!

Jak wbijesz do ekranu postaci to nacisnij na chara i nie naciskaj "CANCEL" xD .

A tak na poważnie to spróbuj reinstalla.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Dlaczego bot sie sam nie loguje kidey mam wpisane pasy i start

Bo się nie loguje?

Wpisz w silku pasy i odpal autologin i po sprawie <_<

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Mam do was kolejne pytanko o botla i lopa. Mam te scrypty co podano kilka postów wyzej. Lecz gry je wrzucam to w hotan char moj leci w lewą stronę i wbija się w domek i stoi w miejscu i go ru... :) Żeby loop nabocie (mam wersje 0.8) działał to czy tzreba jakiegoś fixa albo cóś jeszcze do niego ? czy może inną wersje bota bo słyszalem o 0.9a i 1.0 ale nie wiem czy sa też free zcracowane :). Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Mam do was kolejne pytanko o botla i lopa. Mam te scrypty co podano kilka postów wyzej. Lecz gry je wrzucam to w hotan char moj leci w lewą stronę i wbija się w domek i stoi w miejscu i go ru... :) Żeby loop nabocie (mam wersje 0.8) działał to czy tzreba jakiegoś fixa albo cóś jeszcze do niego ? czy może inną wersje bota bo słyszalem o 0.9a i 1.0 ale nie wiem czy sa też free zcracowane :). Z góry dzięki za odpowiedź.

Loop na zszc nie działa <_<

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Ja mam taki problem, że gdy włączam bota, klikam "start game" to odpala mi się client, wpisuje passy i za każdym razem wyskakuje, że błędne wpisałem login i hasło. Co robić? Wersja bota to V0.8

P.S. Podmieniłem media.pk2, sro_client.exe i silkroad.exe, ogólnie postępowałem zgodnie z tutkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...