Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jestem świeżo po formacie. Silk normalnie się uruchamia bez bota. Jednak gdy chce włączyć przez bota to wyskakuje ten błąd http://iv.pl/viewer....79489541506.jpg . Pomyślałem ,że to może być przez to ze trzeba netframeworka 3.5. Kiedy chce go ściągnąć z jakiejś strony wyskakuje mi błąd, taki jakby nie bylo takiej strony. Kolega pobrał mi instalke, ale gdy chce zaintalować to wyskakuje ze 0 kb/s stan łącza. Proszę o pomoc gdyż nie wiem czy ten błąd z linku to na pewno wina brak frameworka. Zaznaczam ze mam viste.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

c) zaaktualizuj grę do Versji 1.177 -----> skad wziasc ta aktualizacje skoro takiej nie ma ^^???

Właśnie...

Być może dlatego też nie chce włączyć mi się gra.

Otóż myślę, że tez mam błąd crash ale to jest podobny komunikat do tego: "someone manage your file now or media is corupted" albo coś takiego.

Ktoś ma to samo?

pozdrawiam

Arczi_wwy

Opublikowano

Robię wszystko z godnie z instrukcją, czekam na connect wywala do pulpitu lub jest DC.

Czekam na Waszą pomoc! nagrodzę + i 5*!

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Robię wszystko z godnie z instrukcją, czekam na connect wywala do pulpitu lub jest DC.

Czekam na Waszą pomoc! nagrodzę + i 5*!

Bo najpierw odpalasz tego szczura, potem srproxy wpisujesz ip swojego serwera dajesz start. Odpalasz bota ale nie dajesz start game tylko odpalasz loader i odznaczasz English Nude i dajesz start i jak sie zalogujesz gwarantuje że będzie działać :)

Opublikowano

No ja mam podobny Problem wyrzuca z gry a robie wszystko tak jak trzeba i tak jak zawsze to robilem no ale niestety podczas wbijania wywala na pulpit gra jakby sie poprostu wylancznczala :P

Opublikowano

Ja mam taki problem gdy wkleje media.pk i silkroad & sro_client i zrobie ubdate do versji 1.678 to normalnie juz nie odpale silka a jak odpalam przez bota to wbija sie chwile i zaraz sie wylacza nic nie wyskakuje ani nic tylko poprostu sie wylacza i tyle Pomuzcie plz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No nie moge wbic, przez bota z 50 razy probowalem i przez loader z 50 razy.. ze 100 crashy juz dostalem -.-... raz było tak, ze juz prawie było widac postacie ale crash. Natomiast normalnie dostaję crasha, gdy jest "Requesting user confirmation" ... nie wiem co już robić ;/ Wczoraj wszystko działało

Opublikowano

Zrobiłem tak jak pisałeś BloodStorm ale to nic nie pomaga :s Nadal wykopuje do pulpitu!

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Odpalonego mam bota i odpalam przez loader... i wciąż crash. NO KU*WA!

W czasach gdy rejestracja jest otwarta coraz trudniej wbić -.-...

Opublikowano

Najpierw włącza się bota a potem odpala przez loader... A co do crasha to trzeba zrobić tak jak na 1 stronie to się nie będzie dostawać...

Gdy wbije to bot nie czyta mi postaci

Opublikowano

Mi nawet nie chce wbić haha xD

@Edit

wbiłem z Loaderem.. próbowałem chyba 4 godziny.. ale w końcu wbił... ale się ciesze :D Jak dostane dc to normalnie rozwale serwa :D Teraz trzeba farmić

Opublikowano

wszystko mi dziela ale tylko na ten stary sewer, wpisuje w Srproxy ip nowego serwera 67.205.76.42 i nadal uruchamia mi ten stary serw. gg mam wylanczone.

Prosze o pomoc

Opublikowano

IP Starego Serwera - ZSZC(New) : 72.55.143.209

IP Nowego Serwera -ZSZC : 67.205.76.42

Aby nie wbijało na FIRE! należy pobrać ten media.pk2

http://uploaded.to/file/pmmv61

podmienić go w folderze i śmiga

jeśli bot nie widzi postaci to wyjdzcie z gry , wylaczcie bota i wlacze jako administrator. bedzie dzialac.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...