Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadnych problemów nie mają. Po prostu rejestracja jest zamknięta. Musisz trafić na otwarta.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo jest punkt popodmieniaj wszystko i potem zaktualizuj do wersji 1.777 jakos tak to jak zaktualizowac ?? klikam na silkroad .exe ten przekopiowany i pisze ze medi .pk2 jest uszkodzone ....

Opublikowano

wszystko ładnie smiga ale jak expie i mam mase mp potow wrzuca mi retunr scrola i idzie po potki co mam na to poradzic ? ; o

Opublikowano

pod tego bota media nie patchowac do najnowszej wersji ? bo ja do najnowszej spatchowałem i kiedy gre przez bota odpalam C9 wyskakuje ;/ prosze o pomoc

Opublikowano

mam problem z tymi potami.. nakuie potow naprawie set i chce wyjezdzac na spota a on ze potow niema Oo albo party.. sam se partry rejerstruje, a wylaczylem mu chaczyk na autoparty.. jak to naprawic?

newstylek.jpg
Opublikowano

Właśnie też dostaje crashe... czym to może być spowodowane? Włączam wszystko jak zawsze i podczas logowania parę sekund i crash..

Opublikowano

Wczoraj sciagnalem wszystkie pliki by bot dzialal (oprocz gry gdyz ja sciagnalem od oficjalnej strony ZSZC) i mam taki problem. Nie wiem czy jakis administrator sprawdza te pliki ale gdy je uruchomilem i chcialem zrestartowac kompa (akurat musialem zrestartowac) to nagle okazuje sie ze MOJE KONTO (USER) NA KOMPUTERZE JEST ZABLOKOWANE HASLEM?! A NIGDY NIE MIALEM HASLA! :)

A gdy sprawdzam podpowiedz do hasla to pisze "fiat" WTF?! Nie wiem czy ktos inny mial ten problem po sciagnieciu tych plikow co Duszek1111 umiescil w 1'szym poscie

ps/ nic innego nie sciagalem tamtego dnia - zeby nie bylo ze to cos innego spowodowalo to :)

peace! i prosze o wytlumaczenie sytuacji? ^^

Opublikowano

Wczoraj sciagnalem wszystkie pliki by bot dzialal (oprocz gry gdyz ja sciagnalem od oficjalnej strony ZSZC) i mam taki problem. Nie wiem czy jakis administrator sprawdza te pliki ale gdy je uruchomilem i chcialem zrestartowac kompa (akurat musialem zrestartowac) to nagle okazuje sie ze MOJE KONTO (USER) NA KOMPUTERZE JEST ZABLOKOWANE HASLEM?! A NIGDY NIE MIALEM HASLA! :)

A gdy sprawdzam podpowiedz do hasla to pisze "fiat" WTF?! Nie wiem czy ktos inny mial ten problem po sciagnieciu tych plikow co Duszek1111 umiescil w 1'szym poscie

ps/ nic innego nie sciagalem tamtego dnia - zeby nie bylo ze to cos innego spowodowalo to :)

peace! i prosze o wytlumaczenie sytuacji? ^^

Kolego, MUSISZ sciagnac gre i ja tak spatchowac, inaczej sie nieda ;) ja tez mam dwa foldery, jeden z oryginalna weersja i drugi ze sciagnietymi plikami popatchowana z tej strony :)) zob tak jak w tut'cie a gwarantuje Ci ze bedzie chodzic

newstylek.jpg
Opublikowano

po dzisiejszym upgradzie bot sie nie chce wlaczyc :( czy tylko ja tak mam?

Zciagnolem all ze stronki wypakowalem. Podmienilem wczesniej zassany media i wkleilem pliki silkroad.exe i sroclient.exe do katalogu z grą uruchomilem bota i wychodzi mi ten screen 2 ze niby mam uruchomic jako administrator tyle ze pliki juz sa dane na administartora help me :(

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Widzialem przed chwila w Party Matching kolesia z opisem party z DB bota...

Server: ZSZC (Water)

Nick: Brok3N | lbrokeNl

Guild: Clubbers

LvL: 100 FF | 70+

Build: Full Str Bow+Garm | Hybryda 7:1 Spear+Prot

Opublikowano

a tak trudno przez 2 dni samemu poexpic? ludzie cierpliwosci bedzie to bedzie-.-

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

mam problem z tymi potami.. nakuie potow naprawie set i chce wyjezdzac na spota a on ze potow niema Oo albo party.. sam se partry rejerstruje, a wylaczylem mu chaczyk na autoparty.. jak to naprawic?

Wywal kolego poty MP na podloge wszystkie i je zbierz i pyraj :)

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

@Konrad1992 czy ja napisalem ze mi nie dziala? :) napisalem ze po sciagnieciu tych plikow to mi sie komp zjebal. a ja pisze o "uzytkownikach/profilach" na kompie gdy sie go wlacza to masz do wyboru kilka uzytkownikow (jesli sobie zrobi wiecej niz jednego uzytkownika na Windows XP). I wlasnie na moje konto po sciagnieciu tych plikow bedace zawirusowane, na moim koncie tzw. "USER" zostalo nalozone haslo!? wtf?!

Opublikowano

Bot mi nie wpisuje passow[ok wbijam normalnie i dziala ale wolał bym zeby wpisywal] i nie dziala mi loop idzie do storage i stoi...(mam capa)

Opublikowano

Na nowej wersji po Update działa bot.? Jak wbijam bez zmiany media to wbija i nie widć skilli a jak ze zmianą to jakieś błedy;) Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Mi działa bot 1.0 z xxx

ale mam problem z klientem. 3 razy próbowałem wbić do gry. 1 raz mi się udało. Podczas 2 nieudanych prób dostałem freeze'a na całego kompa i pomagał tylko reset. Po wbiciu, pójściu do const, i wbiciu 1% scrashowało mi grę i całego kompa.. znowu

czy to wina klienta i to naprawią? Też tak macie? Ofc wszystko na bocie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...