Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja swoj problem rozwiazałem jak komus bot nie czyta skilli nie bawcie sie w itemy czy grab pety

Sciagnijcie boat 1.0Betta i jest lux ;D - Niedlugo bedzie upload w moim temacie

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Czy jest jakis sposób żeby odpalić więcej niz 1 silka z botem??

Albo chociaż odpalić 5 silków i tylko na 1 bot żeby był? ;)

Opublikowano

tlyko@

Nie włączający się klient to wina źle wpisanego ip w proxy.

Nie rozumiesz ze napisal ze dobre ip wpisuje ?

@tylko

napisz co i jak po koleji robisz od wypakowania do włączenia :)

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Bot na szczęście już działa winą było tak jak mrsawi mówił złe ip. Myslalem ze mam dobre bo na stronie jednej bylo zle ip do watera zamiast koncowki 42 bylo 24. Dzieki za pomoc mrsawiemu ze widzeial ze to ip. A pilotowi za to ze wczesniejszy klopot pomogl rozwiazac. MAcie po + i 5. xD

Opublikowano

Dobra ale na tym forum ip napisalem dobre na poprzedniej stronie i myslalem ze je wpisujesz ale ok ;D

Good lucky in botting.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

@kondziu1221 jak sie logujesz dostajesz dc (kilkasz connect i odrazu dc tak jak bys sie bez loadera logowal??).

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

a jakim loaderem go odpalasz?? Jak wogole uruchamiasz go i jaki loader.

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

ZSZC Prozess Patcher , odpalam najpierw to cos co wyglada jak szczur (zszc loadem ) potem srproxy botem crackloader włanczam start game, wpisuje pasy włanczam prozess patcher klikam na erneuem potem na jakies cyferki i patch jak juz wbilo wyłanczam autologin wchodze na postac i teraz problem bo mi nie wczytuje postaci ;/

Opublikowano

ZSZC Prozess Patcher , odpalam najpierw to cos co wyglada jak szczur (zszc loadem ) potem srproxy botem crackloader włanczam start game, wpisuje pasy włanczam prozess patcher klikam na erneuem potem na jakies cyferki i patch jak juz wbilo wyłanczam autologin wchodze na postac i teraz problem bo mi nie wczytuje postaci ;/ :(

Opublikowano

[spam jeszcze czego ciekawe jaki szukam szukam i nigdzie odp nie moge znalesc poto czlowieku jest forum zeby sie pytac a nie, szukaj sobie teraz w 100 postach odpowiedzi w ktorych przynajmiej 1 ma 30 stron ...

Opublikowano

kondziu1221 - Uważaj sobie nie jesteś tutaj nie wiadomo kim regulamin to regulamin jest po to żeby go przestrzegać a wyraźnie mowie ze nie piszemy post pod postem tylko używamy funkcji "Edytuj" -.-' tyle co chciałem powiedzieć.

@Edit

Ja sam pierw przekładałem strona po stronie i jak nie znalazłem konkretnej odpowiedzi albo wcale to dopiero pisałem forum jest po to żeby szukać a nie tylko pytac.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

podmien media.pk2 dobrze i sprawdz czy w sr.proxy pisze "SrProxy + bot + ...Connect..." jak nie ma connect to masz odpowiedz czemu ci nie czyta a jak nie ma connect to znaczy ze masz źle podmienione media.pk2.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

ZSZC Prozess Patcher , odpalam najpierw to cos co wyglada jak szczur (zszc loadem ) potem srproxy botem crackloader włanczam start game, wpisuje pasy włanczam prozess patcher klikam na erneuem potem na jakies cyferki i patch jak juz wbilo wyłanczam autologin wchodze na postac i teraz problem bo mi nie wczytuje postaci ;/

Wyłącz GG jak odpalasz proxy i łaczysz się z botem.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

no właśnie albo gg ja na przykład używałem gg 8 i nie musiałem wyłączać a mam 10 to teraz musze.

P.S ktos siedzi w db bocie i orietuje sie czy moze dodadza do pick materiały? :D?

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

no właśnie albo gg ja na przykład używałem gg 8 i nie musiałem wyłączać a mam 10 to teraz musze.

P.S ktos siedzi w db bocie i orietuje sie czy moze dodadza do pick materiały? :D?

Może w kiedyś.

Ja używam v0.8 więc nie wiem jak w nowszych.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Ale mi chodzilo o Gadu Gadu 8 ze nie blokuje SrProxy przed polonczeniem... :D a nie o ver bota bo ver bota nie ma tutaj zwiazku ;)

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...