Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up@ wydaje mi sie ze przynajmniej 2k

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

No to pobieramy zobaczymy czy taki dobry serwer xD

Ps. ile os dziennie gra ? :D

Serwer jest na prawdę dobry. Powiem szczere że byłem bardzo sceptycznie nastawiony do tego serwera bo grałem na Invorii s1/s2 i s3 i z góry założyłem że będzie to coś w rodzaju s4 :) tylko pod inna nazwa. Jestem mile zaskoczony, serwer jest inny, rozbudowany i na prawdę ciekawy. Ludzi gra bardzo dużo, na pewno jest dużo więcej niż 2 k osób ale mimo to nie ma większego problemu ze spotami, metkami i bossami ponieważ  ja pisał Hool respy są podwojone. 

Serwer polecam jak najbardziej.

Hooltras jesteś wielki :D

Opublikowano

Wie ktoś może jak tu zarobić solidnie na 75lvl? :-)

Metiny 70lvl

Nowe bossy

Metiny 85/90lvl

Bossy

Rip/baronka/azrael (azrael trzeba mieć duuużo szczęścia na pasek)

a dużo metków na 70 jest ?

/

Opublikowano

Jedyne co przeszkadza mi na tym serwerze to to, ze kazdy ma jednakowe bony, moim zdaniem te zmianki powinny byc w jakiejs ilosci sztuk za jakas opłatą, ale mimo wszystko polecam :x

Opublikowano

Bodym dam radę bez buffa na dungach i expie? (Początkowo bez IS-u)

Bez IS to nie masz co expić do 90, spoty małe exp taki sobie. 

Mogę tylko Tobie napisać, że z full IS + raty od 80 do 90 w 2.3h w komnacie. 

Jeżeli chcesz dropić to polecam kupić rękawice z IS, bo inne nie działają.

Administracja zamierza zrobić coś z tym biciem na poli? Kto pierwszy walnie 2 hity na poli ten leży. 

Oraz czemu drop PD w red lesie został usunięty? Na 45 metinów 0 pd 2 rękawce, wiec raczej dropu nie ma. 

Opublikowano

Teraz takie pytanko, jak wejść na Równine Orków? U NPC na Dolinie są tylko Starożytne Ruiny.

EDIT: Już ogarnąłem.

4692787228.png

Opublikowano

Naprawcie aure bo przy rlg lub przeniesieniu na pietro np. w dt znika i trzeba odpalac jeszcze raz 

to nie jest bug, tak jest i bedzie.

Opublikowano

Naprawcie aure bo przy rlg lub przeniesieniu na pietro np. w dt znika i trzeba odpalac jeszcze raz 

fajnie ze trzeba marnowac czas na wlaczenie aury na kazdym pietrze w dt  , poprostu przyznajcie ze nie potraficie tego zrobic :D

Opublikowano

fajnie ze trzeba marnowac czas na wlaczenie aury na kazdym pietrze w dt  , poprostu przyznajcie ze nie potraficie tego zrobic :D

Podaj im nick postaci, zrobią Ci wieczną aurę, żebyś się nie przemęczał  :v

Opublikowano

Podaj im nick postaci, zrobią Ci wieczną aurę, żebyś się nie przemęczał  :v

MASZ RACJE NIECH TO BEDZIE DALEJ ZBUGOWANE

Opublikowano

Zamierzacie naprawić przypomnienie hasła? Od 3 dni się tutaj pytam jak odzyskać konto....

Opublikowano

Jest napisane, że dungedon DT jest od 55, więc dlaczego nie da się wejść na piętro powyżej kowala na takim lv?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...