Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zróbcie coś z tym wywalaniem wywali mnie z dunga a potem nie mogę się połączyć na serwer przez 3 minuty 

Najlepsza by bylo po wywaleniu zeby mozna bylo wznowic dunga. Nie wiem czy umieja to zrobic, ale juz spotkalem sie z tym na serwach

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Supporta to wy macie idealnego, to chyba nawet bot wysyla wiadomosc, napisalem w sprawie odzyskania konta, a dostalem 2 odpowiedzi ze nie zajmujecie sie kradzieża a ja chce konto odzyskać!

"Jedyną możliwością jest odzyskanie SM lub całego konta. W tym przypadku należy odpowiedzieć na te pytania:

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

jest tutaj maxi maxi w av2?? jak tak to gdzie bo nie ma w tym miejscu co na kazdym servie

Masz np. komnate smoka na koncu groty do expa.

Opublikowano

Jak to jest, że mam 91/200 punktów rybackich a poziom łowiectwa cały czas stoi na poziomie 1? Dopiero 200/200 wbija z 1 na 10 poziom? 

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Jak to jest, że mam 91/200 punktów rybackich a poziom łowiectwa cały czas stoi na poziomie 1? Dopiero 200/200 wbija z 1 na 10 poziom? 

Tak

Opublikowano

Nie da się zrobić kosy nr (3)

Na kose (2) trzeba  kose (1) i po 20 kwiatków

Na (3) trzeba niby kose(1)-zamiast kosy(2) i po 50 kwiatków i robi mi dalej te nr 2...

Co do kwiatków Niebios ,to chyba z tym % na drop jesteście nie poważni. Na 50-80 bossów leci 1 kwiatek gdzie na mapie są 2 bossy. Tak samo z tego dunga na 145 lvl, Specjalnie chcecie żebyśmy tracili czas na bicie mobów na tym dungu. Jest za duża ilość do ubicia. Zresztą ten boss Ohatsu buguje się gdy zada skill podbiega i trzeba czekać 5 sek zanim będę mógł znowu bić go.   Zresztą na tym dungu radzi sobie wp z full eq koscianym, albo musisz zainwestować w setki, żeby ubić go inną klasą

Dropiąc 15h od rana na bossach mam 1 kwiatek, to aż grać się odechciewa.  Z dunga jakiś większy % na drop tych kwiatków, a nie 1 kwiatek na 50 dungów. ..

Nie dałoby się poprawić tych  respów mobów, żeby nie uciekały. po 10h od restartu spoty są tak małe, że nie chce się expić, bo trzeba poświęcić drugie tyle czasu, aby wbić lvl. 

Serwer mogę polecić. 

Opublikowano

Jak się wbije 200/200 punktów to z 1 poziomu przeskakuje na 2 poziom ....... I potem trzeba wyłowić 300 ryb. Potem wbija na 3 poziom czy na kolejny na który są przynęty?

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Jak się wbije 200/200 punktów to z 1 poziomu przeskakuje na 2 poziom ....... I potem trzeba wyłowić 300 ryb. Potem wbija na 3 poziom czy na kolejny na który są przynęty?

3, przecież to są normalne poziomy, musisz wbić od 1 do 10.

Opublikowano

b

Chyba zle z invorią s4 skoro wykupiliście reklamę u małysza i uzurpatora xD

bardzo źle ;/ myśle że z 30 online zostało. 

Mowiles ze znasz sie na reklamie wiesz co i jak.. tym czasem wykupujesz margines ktory ma najwiekszy hejt...

Opublikowano

b

Mowiles ze znasz sie na reklamie wiesz co i jak.. tym czasem wykupujesz margines ktory ma najwiekszy hejt...

Widzisz :) Ja się znam Ty nie... więc radze milczeć na ten temat i się nie kompromitować :) 

Opublikowano

Prawdą tego serwera jest to, że zarobią i postawią nowy :) 

Spokojnie jak im liczba online spadnie to wyślą wam kod na 50 SM. 

Serwery robią może i fajne, ale tak pod IS że się rzygać chce. 

Opublikowano

Hated i krecik.. spamicie w dwóch od X stron jacy my to źli... co Wy chcecie? :P Dostaliście bana? Robicie swój? Bo nie kumam motywacji aby tak zażarcie spamować. 

Odpowiadałem na Wasze domysły a Wy dalej swoje. 

Opublikowano

b

Widzisz :) Ja się znam Ty nie... więc radze milczeć na ten temat i się nie kompromitować :)

Spokojnie,, reagujesz jakbyście coś mieli za uszami w związku z ta reklamą :D

Hated i krecik.. spamicie w dwóch od X stron jacy my to źli... co Wy chcecie? :P Dostaliście bana? Robicie swój? Bo nie kumam motywacji aby tak zażarcie spamować. 

Z tego co pamiętam to pisałem nie spamiłem o tym przypomnieniu hasła.. złego słowa o was nie mówiłem a można wiele pisać, ale nie czuje takiej potrzeby żeby komuś się chamsko w interes wpindalać.

Opublikowano

A może po prostu piszą co myślą i wyrażają swoją opinie? xD

Wiadomo, że Ty Hool wolałbyś wazelinkę centralnie xD

Opublikowano

A może po prostu piszą co myślą i wyrażają swoją opinie? xD

Wiadomo, że Ty Hool wolałbyś wazelinkę centralnie xD

eee nie :D

Rozumiem jak ktoś napisał swoje zdanie... nie odpisuje na każdą negatywną opinie co możesz łatwo sprawdzić. 

Odpisuję jak ktoś o tym ciągle spami... jak wyjaśnię (wyjaśniłem kilka stron temu/kilkanaście postów też)  i ten ktoś dalej spami w tym temacie to co mam zrobić? Dlatego pytam po co ktoś ciągle spami to samo, mimo, że już ignorowałem, odpisywałem, tłumaczyłem... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...