Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Qarth @*****Hooltras pracujecie nad nowym serwerem już czy jeszcze nie? ^^ powinniście współpracować z surkiem byłoby więcej tych serwerów miesięcznie na tym forum xD

Serwer fajny dla kogoś kto chce przeje*ać całe wakacje i kase (pewnie), a oni z was się śmieją za pewne :D

Słaba prowokacja kolego. 

Kto Nas zna to wie, że Nasze serwery stoją i tak najdłużej nawet jak padają :)

Jesli chcesz wieczny serwer to polecam PLa... inne wcześniej czy później padną (jak pandora, elite, dragon, avalon, diamond itd...) Przynajmniej my staramy się zapewniać Wam nowości (niespotykane), eventy i profesjonalną obsługę.

(Co do większej ilości serwerów to my wydajemy średnio 1 serwer na rok) 

Pozdrawiam. 

PS: jeśli to połechta Twoje ego to pracujemy nad serwerem EU w jęz. ang. Patrząc na Twój poziom wypowiedzi i rozumowania to i tak nie dla Ciebie... więc się nie martw. 

Stać stoją tylko jak.. postawić serwer każdy potrafi tylko że wy każdy serwer wystawiacie taki sam tylko lekko przerobiony więc takie serwery to ja moge co 5 min wystawiać bez żadnej wiedzy o takim czymś :)

Mamy najbardziej zmienione serwery z niespotykaniami nowościami z all nowymi mapami itd... 

Wejdź sprawdź... większe podobieństwo zobaczysz na serwerach robionych przez rożne ekipy bo bazuja na tym co na dev i na mapach modelach ogólnodostępnych :)

Ponadto stoją na wysokim poziomie bez problemów i z ogromną ilością online przez bardzo długi czas :)

Słuchaj, nie chodzi o to że serwery wasze są złe tylko każdy po prostu rzyga już tymi invoriami, to jest ciągle to samo praktycznie tylko przy każdej invorii dodajecie coś lub zmieniacie tylko sety i mapy oraz dunegony tylko po to żeby zamydlić nam oczy, tylko każdy niestety to widzi :/ nie lepiej zrobić coś lepszego i trzymać to już przez dłuuuuugi czas niż robić coś co 2/3 miesiące? jedyny serwer na którym mi się przyjemnie grało to invoria z 2013 i invoria s2, tylko oczywiście wszystko zepsuła invoria rework a potem wyszedł przez wszystkich wyczekiwany athes.. a potem może zrobicie invorie s3..

Stać stoją tylko jak.. postawić serwer każdy potrafi tylko że wy każdy serwer wystawiacie taki sam tylko lekko przerobiony więc takie serwery to ja moge co 5 min wystawiać bez żadnej wiedzy o takim czymś :)

Chętnie zobaczę serwer, który Ty stworzysz  ;) Czekam z niecierpliwością  ;)

Dla Twojej wiadomości była to ironia z mojej strony :)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Qarth @*****Hooltras pracujecie nad nowym serwerem już czy jeszcze nie? ^^ powinniście współpracować z surkiem byłoby więcej tych serwerów miesięcznie na tym forum xD

Serwer fajny dla kogoś kto chce przeje*ać całe wakacje i kase (pewnie), a oni z was się śmieją za pewne :D

Słaba prowokacja kolego. 

Kto Nas zna to wie, że Nasze serwery stoją i tak najdłużej nawet jak padają :)

Jesli chcesz wieczny serwer to polecam PLa... inne wcześniej czy później padną (jak pandora, elite, dragon, avalon, diamond itd...) Przynajmniej my staramy się zapewniać Wam nowości (niespotykane), eventy i profesjonalną obsługę.

(Co do większej ilości serwerów to my wydajemy średnio 1 serwer na rok) 

Pozdrawiam. 

PS: jeśli to połechta Twoje ego to pracujemy nad serwerem EU w jęz. ang. Patrząc na Twój poziom wypowiedzi i rozumowania to i tak nie dla Ciebie... więc się nie martw. 

Mamy najbardziej zmienione serwery z niespotykaniami nowościami z all nowymi mapami itd... 

Wejdź sprawdź... większe podobieństwo zobaczysz na serwerach robionych przez rożne ekipy bo bazuja na tym co na dev i na mapach modelach ogólnodostępnych :)

Ponadto stoją na wysokim poziomie bez problemów i z ogromną ilością online przez bardzo długi czas :)

Słuchaj, nie chodzi o to że serwery wasze są złe tylko każdy po prostu rzyga już tymi invoriami, to jest ciągle to samo praktycznie tylko przy każdej invorii dodajecie coś lub zmieniacie tylko sety i mapy oraz dunegony tylko po to żeby zamydlić nam oczy, tylko każdy niestety to widzi :/ nie lepiej zrobić coś lepszego i trzymać to już przez dłuuuuugi czas niż robić coś co 2/3 miesiące? jedyny serwer na którym mi się przyjemnie grało to invoria z 2013 i invoria s2, tylko oczywiście wszystko zepsuła invoria rework a potem wyszedł przez wszystkich wyczekiwany athes.. a potem może zrobicie invorie s3..

Chętnie zobaczę serwer, który Ty stworzysz  ;) Czekam z niecierpliwością  ;)

Dla Twojej wiadomości była to ironia z mojej strony :)

No to sorry że to mówię, ale była suaba  :v

Opublikowano

Brak przypominania hasła to jedno z tych waszych nowości? Bo na poprzednich waszych serwerach to było :)

Ten koleś ma racje stawiacie serwer aby tylko zarobić i postawić nowy.

Na chwile obecną opłaca się grac, ale do póki nie wystartuje coś lepszego.

Ciągłe odgrzewanie Invori staje się już nudne.

http://screenshot.sh/odT5sVGsQ465a

http://screenshot.sh/ofpuRpGwd8dWA

Pozdrawiam.

Po kliknięciu w link na e-mailu wyskakuje jakaś zbugowana strona athes ;)

Opublikowano

Po kliknięciu w link na e-mailu wyskakuje jakaś zbugowana strona athes ;)

Popieram, żeby przypadkiem @Quarth nie napisał, że ktokolwiek jest ślepy lub prostej czynności nie potrafi wykonać.

Tak oto wygląda strona odzyskiwania hasła: screen pochodzi z FF, na Chrome i Operze nawet wczytać się nie chce.

https://zapodaj.net/15cbb70509f37.png.html   

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Mam zamiar zagrac, ale mam pare pytan.

Ciezko sie gra bez is'a? slyszalem ze is daje za duzą przewage

Da rade o bossy i metki w godzinach np 15-24? ani rano nie mam jak wejsc, ani w nocy.

Rekawiczki z tych szkat dzialaja poprawnie? i są jakies sciagane?

Opublikowano

Mam zamiar zagrac, ale mam pare pytan.

Ciezko sie gra bez is'a? slyszalem ze is daje za duzą przewage

Da rade o bossy i metki w godzinach np 15-24? ani rano nie mam jak wejsc, ani w nocy.

Rekawiczki z tych szkat dzialaja poprawnie? i są jakies sciagane?

Bez IS może dociągniesz do 80, potem już musisz go mieć. Daje sporą przewagę, jak na każdym serwerze.  

Będzie ciężko, ale spokojnie jak zapiszesz sobie czas, to coś tam ubijesz. 

Rękawiczki złodzieja na tym serwerze nie działają, one wręcz przeciwnie odejmują drop. 

Jedyna która działa to ta z IS na 7 dni. Jest ona w miarę tania, bo tylko 100 SM. 

Serwer generalnie fajny oraz stabilny, lecz administracja pewnie już myśli nad nowym. 

Opłaca się grać, lecz do czasu. 

Opublikowano

Na serwerze dalej trwają weekendowe eventy!

- Karty Okey
- Eventowe Skrzynie
- Raty +30%

Raty potrwają do końca dnia! A już 17 maja przez cały dzień z stworów będziecie mogli zdobyć skrzynie blasku księżyca, zapraszamy!

Hooltras on napisał prawde twoje serwery sa na 30 dni po czym ludzie uciekają a ty co robisz? nowy serwer oczywiście dziwi mnie ze mpc forum pozowała na takie cos 

Wejde moze na Fefnasty serwer

Ok, skoro twierdzisz że serwery które robiłem z hoolem stoją po 30 dni to ci napisze o wszystkich serwerach które zrobiłem w ciągu 3 lat od chwili gdy z Hoolem współpracuje:

Invoria S1 - 11 Październik 2013
Astilia - 6 Maja 2014 (8 miesiecy od invorii s1, z czego invoria s1 stała dalej do maja 2015)
Invoria S2 - 29 Grudnia 2014 (8 miesiecy od astilii, ile stala astilia nie powiem bo po okolo 3 tyg z uwagi braku czasu musialem zrezygnowac z team)
Invoria - 29 Lipca 2015 (8 miesiecy od invorii s2, invoria s2 stała do grudnia 2015)
Athes - 29 Kwietnia 2016 (9 miesiecy od invorii s1)

A teraz małe podsumowanie:

Invoria S1 - Stała: 19 miesiecy (rok i 7 miesiecy)
Astilia - Jak juz pisalem nie wiem bo musialem zrezygnować i ktoś inny się nia zajmował po tym gdy ja stworzyłem
Invoria S2 - Stała prawie rok (wystartowała 29 grudnia a wylączona została 19 grudnia)
Invoria S1 (nowa) - Wystartowała 29 lipca i stoi nadal

W ciągu 3 lat miałem 5 serwerów (4 jesli pominać astilie z której musiałem zrezygnowac po 3 tyg z powodu braku czasu - zrezygnować nie wylączyć, bo zajmował się potem nią ktoś inny) gdzie wiele osób w ciągu roku potrafiło (a nawet pół roku) mieć więcej serwerów, zaden z serwerów który zrobiłem w ciągu 3 lat i dalej się nim zajmowałem nie stał krócej niż 6 miesiecy (a nawet z tego co wyzej można zauwazyć najkrócej stała invoria s2 (rok czasu), wiec nie wiem skąd bierzesz swoje informacje ale na przyszłość postaraj się bardziej bo z tego co napisaleś to robiąc serwery które stoją po 30 dni powinienem mieć ich przynajmniej 20, gdzie one są?

// na post odpisałem dopiero dziś bo mnie od piątku w domu nie było, wszystkich w temacie nie czytałem ale jest kierowany do tych którzy twierdzą ze już niby myślimy o kolejnym.

Opublikowano

Naprawdę ten exp jest taki slaby ? Żeby przy 50 % na 95 lvl-u leciało 0,90/1 % ? 

Jakby był taki słaby to by nie było tak dużo wysokich leveli już, exp jest dobry znajdź po prostu dobry spot.

Opublikowano

Naprawdę ten exp jest taki slaby ? Żeby przy 50 % na 95 lvl-u leciało 0,90/1 % ? 

Jakby był taki słaby to by nie było tak dużo wysokich leveli już, exp jest dobry znajdź po prostu dobry spot.

Naprawicie przypomnienie hasła? :)

Opublikowano

Tyle dużych lvli nie pojawiło sie czasem przez bug ze ślubem tj. przenoszenie na wyższe mapki przez obrączkę?

Gdzieś na poprzednich stronach czytałem o tym post i nikt na to nie odpowiedział raczej.

Opublikowano

Nie exp nie jest dobry, znaczy zależy dla kogo. Kolega ma rację bo naod 95 lvl leci max 1,1% za spota z full ISem exp na największym spocie. Potem od 105 do 110 leci po ok. 0,8% za full spota z całym ISem. Ok 1h-1h 20min na lvl trzeba liczyć na mapie 90 od 100lvl postaci.

Opublikowano

zrob taki server jak vesteris-balmora gdzie vesteris stoi  podobnie co obecnie invoria Endy jak zobaczyl ze na vesterisie przez pewien okres zrobilo sie 300 graczy to nie startowal z nowym gownem tylko go dalej reklamowal i reklama servera po 8 msc istnienia servera nie pomoze?Pomoglo bardziej niz na poczatku.To w jakim stanie pozniej servery staly po wypuszczenie przez ciebie kolejnego kazdy wie 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

zrob taki server jak vesteris-balmora gdzie vesteris stoi  podobnie co obecnie invoria Endy jak zobaczyl ze na vesterisie przez pewien okres zrobilo sie 300 graczy to nie startowal z nowym gownem tylko go dalej reklamowal i reklama servera po 8 msc istnienia servera nie pomoze?Pomoglo bardziej niz na poczatku.To w jakim stanie pozniej servery staly po wypuszczenie przez ciebie kolejnego kazdy wie 

Twoje informację są trefne kolego.. 

Vesteris wyreklamował się ponownie przez przypadek (nie zabieram chłopakom/dziewczynom ++++ za serwer bo jest z*******y i bardzo dobra, opiekuńcza administracja).. ale prawda jest taka, że ten "powrót smoka" to zbieżność troszkę szczęśliwych wydarzeń (PL odjebał gówno u siebie, gracze szukali podobnego do pla, medium jedyny to vesteris byl, nikt sensowny nie stawiał w tym okresie serwera) i głównie gracze zrobili sami na ten serwer buuum wrzucając screeny na grupy sklepów offline gdzie te 300 jak mówisz wyglądało na duuuzo więcej, a że nie było mediumów... to przez tydzień na grupach, które lubie na FB czytałem ciągle o vesterisie :)

Easy ciągle rusza nowy i konkurencja jest ogromna... reklama na yt i fb jedynie utrzymuję na inv graczy, ponieważ każdy woli zagrać od nowa na jakimś easy niż klepać od początku na jakimś starym serwerze. Mógłbym wykupić reklame u każdego ytubera wliczając jeszcze noperfecta i wallandera (jakby zrobił powrót na yt) i online by na inv podskoczyło max o 50 osób. 

Wiem co mówię bo mam doświadczenie w reklamowaniu serwerów i sporo widziałem przez te X lat... 

Opublikowano

Vesteris wyreklamował się ponownie przez przypadek (nie zabieram chłopakom/dziewczynom ++++ za serwer bo jest z*******y i bardzo dobra, opiekuńcza administracja).. ale prawda jest taka, że ten "powrót smoka" to zbieżność troszkę szczęśliwych wydarzeń (PL odjebał gówno u siebie, gracze szukali podobnego do pla, medium jedyny to vesteris byl, nikt sensowny nie stawiał w tym okresie serwera) i głównie gracze zrobili sami na ten serwer buuum wrzucając screeny na grupy sklepów offline gdzie te 300 jak mówisz wyglądało na duuuzo więcej, a że nie było mediumów... to przez tydzień na grupach, które lubie na FB czytałem ciągle o vesterisie :)

Easy ciągle rusza nowy i konkurencja jest ogromna... reklama na yt i fb jedynie utrzymuję na inv graczy, ponieważ każdy woli zagrać od nowa na jakimś easy niż klepać od początku na jakimś starym serwerze. Mógłbym wykupić reklame u każdego ytubera wliczając jeszcze noperfecta i wallandera (jakby zrobił powrót na yt) i online by na inv podskoczyło max o 50 osób. 

Wiem co mówię bo mam doświadczenie w reklamowaniu serwerów i sporo widziałem przez te X lat... 

Vesteris byl przykladem na balmore fubu tez mial pomysl skoro na hardzie potrafi przybyc w uj graczy gdzie topke dogonic jest prawie nie mozliwe to i na invorii ktory mowisz ze jest easy a dobrze wiesz ze po kazdej aktualizacji z servera robiliscie hard gdyby aktualizacja byla przemyslana i nie ustawiona pod debili bez zycia i bez nowego projektu bo sie kasa konczyla to invoria by byla ciagle na topie.co do prawdziwego easy Argentus jest dobrym przykladlem ze po kilku latach potrafi duzo przybyc nowych graczy wracajac do projektu vesterisa gdyby exo&endy postawili kolejny server by sie to skonczylo wyludnieniem jak na invo ale ze sie trzymaja jednego projektu bo maja inne podejscie niz wy i caly czas pompuja vesterisa 

Opublikowano

Nie mieszaj Wallandera z tymi pseudo jutuberkami z yt ;) PS: Wróci do nagrywania ale bd nagrywał chyba najgorsze gówno jakie mogło powstać.

Minął 5 dzień od mojej prośby o przypomnienie hasła.. Daje już sb spokój z tym serwerem i ide szukać czegoś nowego.

Nie ma co Hool' podejście do graczy pierwsza klasa.

Opublikowano

Nie mieszaj Wallandera z tymi pseudo jutuberkami z yt ;) PS: Wróci do nagrywania ale bd nagrywał chyba najgorsze gówno jakie mogło powstać.

Minął 5 dzień od mojej prośby o przypomnienie hasła.. Daje już sb spokój z tym serwerem i ide szukać czegoś nowego.

Na supporcie nie widzailem zgłoszenia... na tsie też nikogo nie było... może ja mam pisać do Ciebie z prośbą abyś mi napisał czy nie masz jakiś problemów? 

Opublikowano

Na supporcie nie widzailem zgłoszenia... na tsie też nikogo nie było... może ja mam pisać do Ciebie z prośbą abyś mi napisał czy nie masz jakiś problemów? 

Myślałem ze jak było to zgłaszane kilka razy w prezce + PW to chyba starczy ^^ Nie mam czasu na siedzenie na TS'ach całe dnie i czekanie na administrację.

Opublikowano

Vesteris byl przykladem na balmore fubu tez mial pomysl skoro na hardzie potrafi przybyc w uj graczy gdzie topke dogonic jest prawie nie mozliwe to i na invorii ktory mowisz ze jest easy a dobrze wiesz ze po kazdej aktualizacji z servera robiliscie hard gdyby aktualizacja byla przemyslana i nie ustawiona pod debili bez zycia i bez nowego projektu bo sie kasa konczyla to invoria by byla ciagle na topie.co do prawdziwego easy Argentus jest dobrym przykladlem ze po kilku latach potrafi duzo przybyc nowych graczy wracajac do projektu vesterisa gdyby exo&endy postawili kolejny server by sie to skonczylo wyludnieniem jak na invo ale ze sie trzymaja jednego projektu bo maja inne podejscie niz wy i caly czas pompuja vesterisa 

To jest Twoja opinia i masz do niej prawo ale wyobraź sobie, że 5 doświadczonych osób w tym może wiedzieć więcej niż zwyczajny gracz jak Ty. 

Balmora ma od bardzo dawna mniej graczy niż inv. Argentus też ma mniej graczy niż inv. 

Twoje myślenie mnie przeraża. 

Uważasz, że każdy zna teamy i kto co ma? Jakby Endy miał 10 serwerów w tym samym czasie co na vesteris było 300 online... w tym 9 serwerów z 2k online + a vesteris z 300 online... to nic by to nie zmieniło.. Vesteris i tak by miał buum bo był tym czego ludzie uciekający z pla potrzebowali... liczba serwerów jaką ma dany technik nie ma na to wpływu bo 90% graczy vesteris nawet nie wie kim jest endy i czym różni się od exo lub innego admina. 

Myślałem ze jak było to zgłaszane kilka razy w prezce + PW to chyba starczy ^^ Nie mam czasu na siedzenie na TS'ach całe dnie i czekanie na administrację.

Hmmm nikt nie czeka cały dzień bo tam wiecznie jest ktoś z administracji. 

skasuj z linku znak = na końcu i na początku z https zmień na http i tyle. 

Opublikowano

To jest Twoja opinia i masz do niej prawo ale wyobraź sobie, że 5 doświadczonych osób w tym może wiedzieć więcej niż zwyczajny gracz jak Ty. 

Balmora ma od bardzo dawna mniej graczy niż inv. Argentus też ma mniej graczy niż inv. 

Twoje myślenie mnie przeraża. 

Uważasz, że każdy zna teamy i kto co ma? Jakby Endy miał 10 serwerów w tym samym czasie co na vesteris było 300 online... w tym 9 serwerów z 2k online + a vesteris z 300 online... to nic by to nie zmieniło.. Vesteris i tak by miał buum bo był tym czego ludzie uciekający z pla potrzebowali... liczba serwerów jaką ma dany technik nie ma na to wpływu bo 90% graczy vesteris nawet nie wie kim jest endy i czym różni się od exo lub innego admina. 

Hmmm nikt nie czeka cały dzień bo tam wiecznie jest ktoś z administracji. 

skasuj z linku znak = na końcu i na początku z https zmień na http i tyle. 

to moj ostatni post pod ta prezentacja doskonale o tym wiem jak tam liczba graczy spadla ale chociaz dbaja i probuja cos robic z tymi co jest a nie totalna olewka jak obecnie invoria.eventy co jakis czas planowane sie nie odbywa juz tylko zostaly te automatyczne planowanej areny prawdopodobnie tez nie wprowadzicie suport tez juz zostal  olany poczytaj sb na invorii jak juz wchodzisz tam raz na 3 dni 

Opublikowano

to moj ostatni post pod ta prezentacja doskonale o tym wiem jak tam liczba graczy spadla ale chociaz dbaja i probuja cos robic z tymi co jest a nie totalna olewka jak obecnie invoria.eventy co jakis czas planowane sie nie odbywa juz tylko zostaly te automatyczne planowanej areny prawdopodobnie tez nie wprowadzicie suport tez juz zostal  olany poczytaj sb na invorii jak juz wchodzisz tam raz na 3 dni 

Eventy są identyczne prawie jak na athes i odbywają się jak na athes. 

Support: http://screenshot.sh/oAeKqueoeFjDK Jak klikam otwarte to wywala na zamknięte bo all rozpatrzone w otwartych. Nagrałbym Ci film ale Ty i tak wiesz swoje a mi sie nie chce. Ponadto na screenie masz, że o UB ktoś nawet napsiał jako ostatni ticket więc i banujemy. 

Arena: http://screenshot.sh/m2ap3pQjA2emo jak widzisz testowane było (w piatek) ale arena odlicza czas w nieskończoność.. skierowałem Damiana do fresha aby poprawili to razem. NIesttey nie mamy nowości z deva epvp a sami robimy... więc są błędy, które czasem łatwo a czasem trudno poprawić..

Reklama: http://screenshot.sh/oBJ5Btr6PGhtq 

Nowy GM na inv (Gett) od już kilku dni o czym nawet pewnie nie wiesz...

Odpowiadamy nawet na fanpagu nawet: http://screenshot.sh/m7O3poKQTDae2 http://screenshot.sh/owjC65RLkuCWM i to bardzo szybko. Na Tsie wczoraj pomagałem przez 2h gościowi, którego jakiś typ okradł na inv z ulepek. 

Z całym szacunkiem Kolego ale jesteś nieodpowiedzialny za swoje słowa a pierdzielisz jedynie to co Ci się wydaję lub co uważasz... To co myślisz nie oznacza tego co jest... czasem trzeba założyć, że "mogę się mylić, więc sprawdzę aby nie robić z siebie dzieciaczka". 

Opublikowano

@*****Hooltras, kto robił/wrzucał na serwer ten HackShield? Zapytaj tego "kogoś" czy nie mógłby sprawdzić czy nie ma tam jakichś błędów czy coś w tym stylu? bo już nie mogę wytrzymać z tym, że nie mogę tutaj zagrać od tej jeb...j aktualizacji... Nic u siebie na kompie już nie mogę zrobić w tym celu, żeby to poprawić. Proszę was o to, żebyście zrobili cokolwiek w tym celu :/ Próbowałem nawet ściągać jakieś blokady HS'a, które może pomogą, ale lipa..Razer Cortex też nie pomógł + optymalizacja ustawień 3D do gier w celu osiągniecią najwyższej wydajności też nie pomogła. Mogę wrzucić jeszcze raz Sysser po jakichś 10 minutach na serwerze jeśli chcesz. Pozdrawiam i liczę na odpowiedz tutaj lub na forum Athes PW. Dziękuję z góry za pomoc i sorki za zawracanie "dupy" :)

Sprawdzałem to samo na innym komputerze i niestety ten sam efekt "lagów", sam dobrze wiesz jak to u mnie wyglądało.

Opublikowano

up@  odpal   sam plik metin2.bin jak go nie masz przerzuc z innego clienta zmieniając nazwe (tylko nie patchera, jakis luncher sam plik otwierajacy okno metina!)
a jezeli xp to zrob to samo a jezeli masz plik to uruchom przez administratora

top@ 

jedyna wada serwera to slaby balans klas ~mental-bm, do reszty brak zarzucen 
@ top2

serwer polecam, jest dobry, duza ilosc osob decyduje o stanie rynkowym,. wszystko jest w porzadku, medium exp hard eq i to mi sie podoba,
walki o spoty, metki, ksucie... k***a ten klimat wlasnie o to chodzi w privach, jest git i polecam kazdemu kto chce spedzic najblizsze tygodnie na jednym z najlepszych serwerow

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

dobra mam ten plik, zobacze czy zadziała

btw. pliku z rozszerzeniem .bin nie da sie normalnie przecież otworzyć, myślę, że chodziło Ci o launcher ale z innego metka tak ? 

zrobiłem z .bin plik wsadowy .bat z nazwą metin2client (od athesa) ale to nic nie dało, nie wiem czy o to dokładnie chodziło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...