Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ziomus, zrob tak:

odpal folder innego metka
wyciagnij luncher (nie mylic z autpatcherem)
zmien nazwę pliku na metin2client
wrzuc do folder Athes

complete.

@Hooltras mogę prosić pw? Jeżeli mialbys chwilę czasu, dzięki

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyskakuje błąd : Nie znaleziono punktu wejścia procedury PyForModule_GetActualDictionary w bibliotece C:\Athes\metin2client.exe.

Robiłem to z launcherem z innego clienta, wziąłem teraz z jeszcze innego i tym razem nie było błędu, ale też nic się nie włączyło.

Opublikowano

up@ 

Spatchuj clienta patcherem następnie odpal ten gry nie odpalając tym samym patcherem(wylącz go)

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

@up troche nie po polsku napisałeś, ale zrozumiałem, że mam spatchować clienta patcherem Athes i odpalić przez metin2client (wyłączajac wcześniej patchera) tak ?

Ten sam błąd. = nie pomogło nic co napisałeś.

Hooltras help pls :v

Opublikowano

Ziomek, no to nie ich wina jak Ci nawet te rady nie pomogly. Odinstaluj metka kompletnie z kompa, wyrzuc wszystkie lunchery, clienty i ściągnij go ponownie. To jedyne rozwiązanie bo najebane syfu pewnie masz i system nie ogarnia

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

@up Powiem Ci tak...syfu na kompie nie mam, jestem po 6stym formacie w tym tygodniu. Problem zaczął się od ostatniej aktualizacji athes, wcześniej wszystko był cacya wszyskie Inne serwery mi świetnie działają, kompa mam dość mocnego, problem na 99999999% jest po ich stronie, jestem tego pewien, z reszta Ty dokładnie nie wiesz pewnie nawet o co chodzi w moim problemie, tylko Hooltras i vooxhy wiedzą bo sami dosłownie szperali mi w systemie xD PS. Nic już nie sprawdzę dzisiaj bo pisze z telefonu.

Opublikowano

^up ja mam ten problem gdy odpalam przez binke, musze patcherem.

Próbowałeś odpalić patcher w trybie zgodności?

Opublikowano

Możecie coś zrobić z dropem monet szczęścia ... Trzeba ich po 15 na zbroje i broń i po 10 na każdą sztukę biżuterii . Lecą one tylko z metków na mapie 110 których jest tylko 4 respy. I 24/7 są zajęte przez osoby ze 150 lvlem na dropkach bo sprzedają je za ogromną sumę... Nie możecie dodać ich dropu do jakiegoś dunga? Bo z taką ilością graczy na serwerze nigdy się tego nie zrobi ;/

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Dziś o 20:00 odbędzie się event Znajdź GM!
Odbędzie się 5 rund, do wygrania są przedmioty z ItemShopu!

Event odbędzie się na ch1, GM poda wskazówki które pomogą wam go znaleźć.

Opublikowano

^up ja mam ten problem gdy odpalam przez binke, musze patcherem.

Próbowałeś odpalić patcher w trybie zgodności?

Nie mam rubryki "Zgodność" w Windows 10 Pro x64.

Nawet jakbym formatował na Windows 7 i włączyłbym ze zgodnością, to byłoby to samo, pisałem wyżej, że tego problemu nie da się rozwiązać na moim komputerze, administracja musi jakąś łatkę wypuścić, ale widać, że narazie mają to głęboko w dupie. @Qarth , @*****Hooltras czy ktokolwiek inny z administracji, moglibyście pogadać o tym z Fresh'em? Bo odkąd wbijam na TS'a Athes'a, to zawsze siedzi na górze zmtuowany i za cholerę go nie mogę złapać :/ 

PS. @Qarth Ty to Quarel ?

Opublikowano

Możecie coś zrobić z dropem monet szczęścia ... Trzeba ich po 15 na zbroje i broń i po 10 na każdą sztukę biżuterii . Lecą one tylko z metków na mapie 110 których jest tylko 4 respy. I 24/7 są zajęte przez osoby ze 150 lvlem na dropkach bo sprzedają je za ogromną sumę... Nie możecie dodać ich dropu do jakiegoś dunga? Bo z taką ilością graczy na serwerze nigdy się tego nie zrobi ;/

Tak jest ze wszystkimi ulepami. 99% ludzi po roku zrobi eq. Nie ma co pisac takich postow bo i tak nic z tym nie zrobia. Ogolnie aby wbic eq na 150 lvl to trzeba liczyc yangi w KKKKK. Cena przerobienia np kolczkow na epickie to koszt 500kk. A dalej jest jeszcze gorzej z ulepami. Albo sie teraz administracja obudzi i cos ulatwi, albo serwer zcznie upadac

Opublikowano

Jeśli by nie dało się zrobić eq na 150 to by po takim czasie istnienia serwera nie było tych setów +9 w ilości 15+.

Opublikowano

Jeśli by nie dało się zrobić eq na 150 to by po takim czasie istnienia serwera nie było tych setów +9 w ilości 15+.

Nie gadaj ze tyle osob ma caly ostatni set expa czy pvp. 150 lvl lataja z broniami na 90 lvl +7.

Opublikowano

Serwer mega jak na razie ;)
58 lv, mental, już 4 skille G1, eq z łez + 9.

Ale mam pytanie, z tego co wiem to jest tutaj eq do expa (typowo pod expa) ulepsza się go dalej? Gdzie on dropi? Jaką ma nazwe? Na który jest lv? 

Z góry dzięki ;)

Ale mam pytanie, z tego co wiem to jest tutaj eq do expa (typowo pod expa) ulepsza się go dalej? Gdzie on dropi? Jaką ma nazwe? Na który jest lv? 

Z góry dzięki!

d2dp.png

Opublikowano

Z góry dzięki ;)

Z góry dzięki!

To eq jest na 60 lvl. Dropi z baronowny. Wejsciemasz na poczatku v2. Nie ulepsza sie go dalej.

Opublikowano

jest tutaj maxi maxi w av2?? jak tak to gdzie bo nie ma w tym miejscu co na kazdym servie

maxi maxi jest puste ,nie rozumiem dlaczego , ogólnie to ja np expie w korytarzach bo niestety w komnatach jest mnóstwo osób :P

Opublikowano

jest tutaj maxi maxi w av2?? jak tak to gdzie bo nie ma w tym miejscu co na kazdym servie

maxi maxi jest puste ,nie rozumiem dlaczego , ogólnie to ja np expie w korytarzach bo niestety w komnatach jest mnóstwo osób :P

na koncu av2 jest specjalna komnata do expa

Opublikowano

Gdzie najlepiej dropic perly. Chialbym zrobic dropka specjalnie na perly. Ktos cos? Na dungach z ostatniego pbossa leci zawsze drop. Czyli np na 140 dropne szkate z rozpruwacza?

Opublikowano

@CampeR444 Eset ci wykryje nawet najgorsze gówno tak jak Avast, dlatego nie polecam :D, wyłącz po prostu antywirusa i tyle, nie przejmuj się tym.

Opublikowano

Zróbcie coś z tym wywalaniem wywali mnie z dunga a potem nie mogę się połączyć na serwer przez 3 minuty 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...