Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest napisane, że dungedon DT jest od 55, więc dlaczego nie da się wejść na piętro powyżej kowala na takim lv?

Powyżej kowala zawsze było od 75. Może wejście na dt tylko jest od 55.
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest napisane, że dungedon DT jest od 55, więc dlaczego nie da się wejść na piętro powyżej kowala na takim lv?

Wiem, że zawsze było od 75, tak jak DT zawsze było od 40 (tu 55), dlatego nie szukałem w ogóle powiązań z PL. W prezentacji jest zapisane jasno,że dungedon jest od 55, więc...

Opublikowano

To poczekaj az zaczniesz robic eq mi zrobienie calego eq 90 (9 przerobionych itemow do 9) solo zabralo 40 tyranozaurow 30 metkow 95lv 50 riperow 40 razadorow i 30 azraelow (w przyblizeniu)

No ale zobaczymy jak bedzie dalej;d

Opublikowano

Wiem, że zawsze było od 75, tak jak DT zawsze było od 40 (tu 55), dlatego nie szukałem w ogóle powiązań z PL. W prezentacji jest zapisane jasno,że dungedon jest od 55, więc...
Zazwyczaj dt od 40 ale wyżej juz od 75, tutaj dt od 55 ale wyżej tak samo od 75 :)
Opublikowano

Ale Ty czegoś nie pojmujesz.. w prezentacji jest,że dungedon jest od 55 i jest jego opis. Nie ma nic,że od któregoś piętra od 75. Wyobraź sobie scenę, że idziesz sobie na mecz, kupujesz bilet za xx złotych, w połowie meczu wypraszają Cię, bo mówią, że ten bilet jest tylko do 45 minuty. Czy nie zapytałbyś się brzydko "A gdzie to ku%%wa jest napisane"?

PS. Poprawcie respy metinów mordu, bo większość jest zrespiona w niedostępnych miejscach

PS2. Zróbcie coś naprawdę szybko z tymi respami, bo 3/4 metinów w piekle jest zrespionych w miejsach niedostępnych..

Opublikowano

Ja mam taki problem otóż wprowadziliście mnie w błąd a czemu? Pisze "Brązowe dredy" a po zakupie dostaje czerwone ... i co z tym mam teraz zrobić? 

http://screenshot.sh/odSPLPcFshvJh

Śmigaj w czerwonych ^^

Co do serwera jest okej, ale proszę się administracji o naprawę przypomnienia hasła już dobre 4 dni... 

Także odpuszczam i nie polecam ze względu na leniwość administracji oraz brak kontaktu.

Powodzenia.

Opublikowano

Da się zarobić na mixowaniu perfów jeszcze ? Ile branza chodzi perf ?

30-50kk zalezy od itemu , nie warto :D

Opublikowano

Da się zarobić na mixowaniu perfów jeszcze ? Ile branza chodzi perf ?

30-50kk zalezy od itemu , nie warto :D

A co takiego warto na 30 lvl ? Brak fms nawet i kasy na medale :D

/

Opublikowano

Serwer ciężki jak dla mnie , gdyż 2dni expienia po 2-3h i mam 34lvl -.-

I jeszcze nie wiadomo ile bd stał ;/

Na razie jestem neutralny , gdyż za dużo tych misji , śmieci , i mało kasy leci na początku 

No i znowu tutaj... ty wgl nie wbiles pewnie na serwer a płaczesz wodogłowiu.. jak tutaj wbija sie 30 lvl w 15 min (bez is'a, żebyś zaraz nie płakał że ktoś jest dzieckiem is'a XDDD) od zera a ty wbijasz w 2 dni expiąc po 2-3h? o.O to taki troche szalony jesteś mrrrr ;*** 

Opublikowano

Wszystko fajnie ale ile jest garczy online ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

@Qarth @*****Hooltras pracujecie nad nowym serwerem już czy jeszcze nie? ^^ powinniście współpracować z surkiem byłoby więcej tych serwerów miesięcznie na tym forum xD 

Serwer fajny dla kogoś kto chce przeje*ać całe wakacje i kase (pewnie), a oni z was się śmieją za pewne :D

Opublikowano

@Qarth @*****Hooltras pracujecie nad nowym serwerem już czy jeszcze nie? ^^ powinniście współpracować z surkiem byłoby więcej tych serwerów miesięcznie na tym forum xD

Serwer fajny dla kogoś kto chce przeje*ać całe wakacje i kase (pewnie), a oni z was się śmieją za pewne :D

Słaba prowokacja kolego. 

Kto Nas zna to wie, że Nasze serwery stoją i tak najdłużej nawet jak padają :)

Jesli chcesz wieczny serwer to polecam PLa... inne wcześniej czy później padną (jak pandora, elite, dragon, avalon, diamond itd...) Przynajmniej my staramy się zapewniać Wam nowości (niespotykane), eventy i profesjonalną obsługę.

(Co do większej ilości serwerów to my wydajemy średnio 1 serwer na rok) 

Pozdrawiam. 

PS: jeśli to połechta Twoje ego to pracujemy nad serwerem EU w jęz. ang. Patrząc na Twój poziom wypowiedzi i rozumowania to i tak nie dla Ciebie... więc się nie martw. 

Opublikowano

Słaba prowokacja kolego. 

Jesli chcesz wieczny serwer to polecam PLa... inne wcześniej czy później padną (jak pandora, elite, dragon, avalon, diamond itd...) Przynajmniej my staramy się zapewniać Wam nowości (niespotykane), eventy i profesjonalną obsługę.

Pozdrawiam. 

PS: jeśli to połechta Twoje ego to pracujemy nad serwerem EU w jęz. ang. Patrząc na Twój poziom wypowiedzi i rozumowania to i tak nie dla Ciebie... więc się nie martw. 

Stać stoją tylko jak.. postawić serwer każdy potrafi tylko że wy każdy serwer wystawiacie taki sam tylko lekko przerobiony więc takie serwery to ja moge co 5 min wystawiać bez żadnej wiedzy o takim czymś :)

Opublikowano

Hooltras on napisał prawde twoje serwery sa na 30 dni po czym ludzie uciekają a ty co robisz? nowy serwer oczywiście dziwi mnie ze mpc forum pozowała na takie cos 

Wejde moze na Fefnasty serwer 

Opublikowano

Słaba prowokacja kolego. 

Pozdrawiam. 

Stać stoją tylko jak.. postawić serwer każdy potrafi tylko że wy każdy serwer wystawiacie taki sam tylko lekko przerobiony więc takie serwery to ja moge co 5 min wystawiać bez żadnej wiedzy o takim czymś :)

Mamy najbardziej zmienione serwery z niespotykaniami nowościami z all nowymi mapami itd... 

Wejdź sprawdź... większe podobieństwo zobaczysz na serwerach robionych przez rożne ekipy bo bazuja na tym co na dev i na mapach modelach ogólnodostępnych :) 

Ponadto stoją na wysokim poziomie bez problemów i z ogromną ilością online przez bardzo długi czas :) 

Opublikowano

Brak przypominania hasła to jedno z tych waszych nowości? Bo na poprzednich waszych serwerach to było :) 

Ten koleś ma racje stawiacie serwer aby tylko zarobić i postawić nowy.

Na chwile obecną opłaca się grac, ale do póki nie wystartuje coś lepszego.

Ciągłe odgrzewanie Invori staje się już nudne.

Opublikowano

Brak przypominania hasła to jedno z tych waszych nowości? Bo na poprzednich waszych serwerach to było :)

Ten koleś ma racje stawiacie serwer aby tylko zarobić i postawić nowy.

Na chwile obecną opłaca się grac, ale do póki nie wystartuje coś lepszego.

Ciągłe odgrzewanie Invori staje się już nudne.

http://screenshot.sh/odT5sVGsQ465a

http://screenshot.sh/ofpuRpGwd8dWA

Pozdrawiam.

Opublikowano

Chętnie zobaczę serwer, który Ty stworzysz  ;) Czekam z niecierpliwością  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...