Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy grajac ninja potrzebny bedzie buff czy ogarne przy fulll is exp i bossy?

wystarczy dobre eq bez is i buffa , w kilka dni mozesz  zdobyc rzeczy z is :)

A moglbys mi napisac ile kosztuje mniej weicej w yangach 500sm, kamyk duchowy, truta perly? Dopiero bede mial mozliwosc sciagnac wieczorem clienta

truta okolo 600kk 

sm nie wiem ile kosztuja jeszcze nie kupywalem

kamien duchowy 200k ale nie oplaca sie ich kupywac lepiej kupic teczowy kamien 70-100kk i skil na p

perly roznie ale 8-15kk szt

ogolnie fajnie ale mam problem z tym patcherem od samego poczatku ;/ pod koniec sciagania wyskakuje mi blad i przerywa patchowanie  a i tak pobiera sie po +-80kbps ..

PNGTemZ.gif?1

Łatkę ze strony pobierałeś i odpalałeś przez metin2client?

nie poniewaz tamta latka jest ,,stara" 21h temu dodali a przeciez o 2 w nocy wylaczyli serwer

moglby ktos spakowac etc2.epk (aktualne) i wyslac mi ?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy grajac ninja potrzebny bedzie buff czy ogarne przy fulll is exp i bossy?

wystarczy dobre eq bez is i buffa , w kilka dni mozesz  zdobyc rzeczy z is :)

A moglbys mi napisac ile kosztuje mniej weicej w yangach 500sm, kamyk duchowy, truta perly? Dopiero bede mial mozliwosc sciagnac wieczorem clienta

truta okolo 600kk 

sm nie wiem ile kosztuja jeszcze nie kupywalem

kamien duchowy 200k ale nie oplaca sie ich kupywac lepiej kupic teczowy kamien 70-100kk i skil na p

perly roznie ale 8-15kk szt

ogolnie fajnie ale mam problem z tym patcherem od samego poczatku ;/ pod koniec sciagania wyskakuje mi blad i przerywa patchowanie  a i tak pobiera sie po +-80kbps ..

PNGTemZ.gif?1

Łatkę ze strony pobierałeś i odpalałeś przez metin2client?

nie poniewaz tamta latka jest ,,stara" 21h temu dodali a przeciez o 2 w nocy wylaczyli serwer

moglby ktos spakowac etc2.epk (aktualne) i wyslac mi ?

zaraz bedzie uploaduje sie :)

Opublikowano

Co zrobiliście z pdkami, które już w ogóle nie lecą, tak samo, jak egzo? Pdki, które stały 10k-6kk, aktualnie schodzą po 50kk, a drop ich jest znikomy, tak samo, jak egzo, która cena podniosła się dwukrotnie. Zepsuliście ekonomię w 100%.

PD'ki akurat mi na 90 z red lasu lecą co 2-gi metek. Bijąc bez rękawicy.. Chyba, serio te rękawiczki są pobugowane. 

Egzo akurat takżę fajnie lecą, chodź wole je dropić z bosów.

Gdzie się wytwarza alchemie? Nigdzie nie znalazłem alchemika. :|  

Metki na 90 graniczy z cudem znaleźć, z 85 usunęli, przez co chodzą, jak głupie, co to za sens? Zmniejszyli drop pd i to jest błąd bo widać, jak ekonomia teraz wygląda.

Opublikowano

co ile respi sie smok na ognistej?

30 min. 

a mógłbyś dać mapke gdzie on sie respi?:D czekałem na niego do 4 rano, moze ja w zlym miejscu bylem :v

Opublikowano

co ile respi sie smok na ognistej?

30 min. 

a mógłbyś dać mapke gdzie on sie respi? :D czekałem na niego do 4 rano, moze ja w zlym miejscu bylem :v

na środku ognistej ziemi

Opublikowano

co admini powinni  poprawić?

Drop z 

- Smoka ognista ziemia

-Riper

-Azrael <-Drop jest taki do dupy że nie warto chodzić+ ja go solo ubijam na 75 lv

+ przepraszam że to powiem ale w*****a mnie to że czasami klient sie wyłącza... 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Drop z 

- Smoka ognista ziemia

-Riper

-Azrael <-Drop jest taki do dupy że nie warto chodzić+ ja go solo ubijam na 75 lv

Drop z ognitego jest dobry , z ripera to tylka tam szkata dropi i perly, a azrael do poprawy dodatkowo ten drop mapki na tym nowym DT poprawic bo dropic 20 min to masakra 

Opublikowano

Drop z 

- Smoka ognista ziemia

-Riper

Drop z ognitego jest dobry , z ripera to tylka tam szkata dropi i perly, a azrael do poprawy dodatkowo ten drop mapki na tym nowym DT poprawic bo dropic 20 min to masakra 

Już jest poprawiony ;) Dzisiaj z pierwszego spota miałem :P

Opublikowano

Itemy do biologa polecą na każdym poziomie? 

Opublikowano

Do poprawy nowy dungeon, pobugowany strasznie, głównie bossy, które wrzucasz pod ścianą, zanim go wrzucisz, musisz poczekać, a jak uda Ci się po 10min ustawić, znów musisz poczekać bo nie zadajesz mu dmg, po za tym ciężko jest go ubić na 80lvlu, a wszystko inne soluję bez problemu.

Opublikowano

itam od wczoraj borykam się z problemem, który już pomału doprowadza mnie do szału. Między innymi odpalając serwer wyświetla mi się komunikat DETECT_HACKING(checkCode = 10301) Proszę o pomoc

Opublikowano

itam od wczoraj borykam się z problemem, który już pomału doprowadza mnie do szału. Między innymi odpalając serwer wyświetla mi się komunikat DETECT_HACKING(checkCode = 10301) Proszę o pomoc

zainstaluj service pack najnowszy  oraz sprobuj wylaczyc niepotrzebne programy poniewaz ten hackshield moze wykrywac te programy jako hacki :) 

Opublikowano

Ja mam problem także z hackshieldem.

Wszystko jest git u mnie zainstalowane.
Mimo to wyskakuje błąd
UNKNOWN_ERROR(errorCode=3)

I nie moge odpalić metina.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Po formacie dalej ten sam problem, tylko na tym serwerze. Włączam Athes.exe (normalnie mnie loguje bez lagów, ale wypierdziela po zalogowaniu bo niby wersja nie ta co trzeba), a jak włącze przez patcher  albo metin2client to jest tak zlagowany client, że po prostu NIC się nie da zrobić, na każdym innym serwerze działa wszystko normalnie, przeinstalowywałem system chyba 3 razy wczoraj i nic nie pomogło GG WP.

Opublikowano

Jakie bony na mapke 90 110 i 130 ?

90 Zwierzaki, 110 podobno mistyki, 130 nie wiem. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...