Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam jak najbardziej :) 
Gdzie znajdę metiny upadku na 60lvl ponoć są gdzieś w świątyni ale szukałem na wszystkich chanelach i nic nie znalazłem :(

k065g0.jpg

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu jeśli właczam metka za pomocą Patchera albo metin2client.exe to gra chodzi jakby wymagała i7, 16gb ramu i 980 Ti, a jak włączam Athes.exe to ładnie chodzi bez lagów? pytam bo nie mam teraz już Athes.exe i pograć nie mogę..

@Qarth

Opublikowano

Pomoże mi ktoś, czy wszyscy mają wyjeb**e?

napisał już admin o tym dodatkowo na fb jest latka jezeli nie dziala patcher +  google nie boli 

Opublikowano

@Apa3. Wszystko zrobiłem co kazali/pisali ale to i tak nie działa. Przy odpalaniu Athes.exe normalnie działa bez lagów, ale mnie w********a z gry bo jest napisane na czacie, że niby nie spatchowałem klienta, ale jak chcę odpalić przez metin2client.exe to się grać nie da!

Uczeń
Opublikowano

Podałby ktoś możliwy drop z szkrzynek z eventowych , oraz tej gry OKEY (tzn co z tych szkatułek , brazowej , srebnej  i złotej)  ? :)

z okolo 10 eventowych polecialo to samo co z serverowych ;d a z brazowej 1kk

Opublikowano

Mam pytanie. Idzie tutaj dropić na metkach mordu? Bo coś mi sie o uszy obiło, dlatego pytam xD

lepiej red las , metkow mordu jest malo 

Opublikowano

Mam pytanie. Idzie tutaj dropić na metkach mordu? Bo coś mi sie o uszy obiło, dlatego pytam xD

mam na myśli dt

Opublikowano

mam na myśli dt

Masz drop ale bez KU

Opublikowano

mam na myśli dt

Masz drop ale bez KU

Czasami dropia skrzynie z 2 ku z tych metkow z dt // mordu , ale wiekszy % jest na dopalacze itp

@@@

5 dni mixowania i truta 68% sr dzis sie wkurzylem i ustawilem na sr 65+ , jezeli chcecie wbijac 70%+ sr to powodzenia tydzien z glowy chyba ze macie glupie szczescie to w 2 dni zmixuje :)

Opublikowano

Chyba pecha masz :D. Ja dzisiaj wstawiłem chakramy żeby się bonowały wracam po 40 minutach tylko ustawiłem 65śr + i weszły 73 + 20 diabły :)

k065g0.jpg

Opublikowano

Witam od wczoraj borykam się z problemem, który już pomału doprowadza mnie do szału. Między innymi odpalając serwer wyświetla mi się komunikat " DETECT_HACKING(checkCode = 10301) Ktoś też ma taki problem? 

Opublikowano

Klient odpali od Ubuntu? 

Nie mialem nigdy tego systemu wiec niestety nie wiem.

Opublikowano

Ten dungeon 75lvl to jakaś pomyłka, wszedłem i wyjść nie mogę bo mapka nie dropi...

Dropiłem jakieś 20 minut ta mapkę może duzo mobow ale % na jej dropniecie  jest za mały , nie dość ze pobiera 2 przepustki to dłużej się robi niż zwykle dt na które potrzeba 1 przepustkę :D Oby to dziś w nocy poprawili  bo masakra 

Opublikowano

Co zrobiliście z pdkami, które już w ogóle nie lecą, tak samo, jak egzo? Pdki, które stały 10k-6kk, aktualnie schodzą po 50kk, a drop ich jest znikomy, tak samo, jak egzo, która cena podniosła się dwukrotnie. Zepsuliście ekonomię w 100%.

Opublikowano

Co zrobiliście z pdkami, które już w ogóle nie lecą, tak samo, jak egzo? Pdki, które stały 10k-6kk, aktualnie schodzą po 50kk, a drop ich jest znikomy, tak samo, jak egzo, która cena podniosła się dwukrotnie. Zepsuliście ekonomię w 100%.

Przez to zdrożały, bo są raty i każdy chce expić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...