Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gram od startu no ale ile można.... pewnie zapytacie co mnie martwi? Już wam mówię :D

Ten client Jest tak zlagowany że po wejściu na ch1 m1 trzeba zawsze zrobić restart clienta z 5 fps nie ma szans na dalszą grę..... Albo  to poprawicie, Albo nie stawiajcie serwerów.

Masz takie lagi dalej jak wychodzisz z m1 i jesteś np. na orkach? Jak tak to wyłącz nazwy sklepów, na każdym serwie mi to pomagało i gra chodziła płynnie.

jest rada na fps mianowicie (usun plik z folderu pack klijeta (Property.epk)(nie widac tylko mostow wali sys error bledami ale da sie grac wiecej fms)dodatkowo (zmina moby na psy)+(nawy sklepow wylacz)+(nazwy wszyskiego wylacz)=zaloguj sie na ch1 i przegladasz sklepy z duza liczba fps (mysle ze mam najgorszy komp z wszyskich tu grajacych)dodam jescze ze (ten klijet jest jeden z bardziej wydajniejszych pod wzgledem fps mialem znacznie gorsze )
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gram od startu no ale ile można.... pewnie zapytacie co mnie martwi? Już wam mówię :D

Ten client Jest tak zlagowany że po wejściu na ch1 m1 trzeba zawsze zrobić restart clienta z 5 fps nie ma szans na dalszą grę..... Albo  to poprawicie, Albo nie stawiajcie serwerów.

Masz takie lagi dalej jak wychodzisz z m1 i jesteś np. na orkach? Jak tak to wyłącz nazwy sklepów, na każdym serwie mi to pomagało i gra chodziła płynnie.

jest rada na fps mianowicie (usun plik z folderu pack klijeta (Property.epk)(nie widac tylko mostow wali sys error bledami ale da sie grac wiecej fms)dodatkowo (zmina moby na psy)+(nawy sklepow wylacz)+(nazwy wszyskiego wylacz)=zaloguj sie na ch1 i przegladasz sklepy z duza liczba fps (mysle ze mam najgorszy komp z wszyskich tu grajacych)dodam jescze ze (ten klijet jest jeden z bardziej wydajniejszych pod wzgledem fps mialem znacznie gorsze )

Zrobili by bs z wbudowanymi już bonami i tylko się wybiera jaki perf :)

/

Opublikowano

zdziwilo mnie jedno albo ktos ma nie upublikowanego hacka do zmiany bonusuw bo gralem se kiedys i ni z tad ni zowat topt 2 rib na hardzie lezy na ziemi +9 (moze loglo akurat ta osobe ale watpie )mysle ze gdzies w bonowanou jest luka ktora wykorzystuja ale to tylko moje spostrzezenie zauwazylem to na wielu serwerach )moge tylko przyspieszyc bonusa shoyrra pod warunkiem ze serwert na to pozwala (a z tego co mi wiadomo tylko global ma genialne 10 min)tak mozesz zminiac bonusy miliard na sekunde (nie probowalem ale pewnie dziala)po 2 kick hack nie cche pokazac jak dziala ale mozna kicnac prawie caly serwer wy rzadarze po 3 )po czwarete na wielu serwerach niby cos nie dzila wh napiscie do homixa on umie roxpakowawywac klijety wgra wam co hcecie (nie za darmo) po 5 w metinie mozna ztworzyc wh od dmg defa ktore nie sa brane w cale pod uwage i maja zasieg radaru

nie dotyczy to tego serwera tylko innych ten uwazam top 1 w zabezpieczeniach wszysko ma

Opublikowano

nie nawidze ludzi ktorzy patrza na ortografie a gowno umia zrobic tyle ci powiem nie urazajac cie

Czasem się serio ciekawie na którym poziomie skończyłeś szkołę, o ile taka wgl była  :((

­

Zajebisty.

Opublikowano

nie nawidze ludzi ktorzy patrza na ortografie a gowno umia zrobic tyle ci powiem nie urazajac cie

Prawda boli.  :lenny:

Opublikowano

Przed przerwa mialem fms 69 sr a teraz mam 9 :D prosze o zwrocenie sr gdyz nie bylo latwo je wbic mozecie spr w logach nic nie robilem w metku bo caly czas mixuje trute a bron bylo zalozona (fms)

//// po zapisaniu pozycji nie wyswietla sie nazwa miejsca zapisanego 

Opublikowano

Wie ktoś może gdzie się generały w grocie respią? :v 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

iFFr1Bg.png

Przypominamy że na serwerze znajduje się już nowy dungeon - Dolina Umarłych w którym spotkacie Umarłego Rozpruwacza i Fioletowego Krwiożerce!
Dodatkowo dziś odbędzie się Bursztynowa Loteria - Godzina 18:00 Góra Sohan.
Zapraszamy!

Opublikowano

Serwer porażka jak i te całe invorie, są dobrze zrobione ale po czasie im się znudzi i wyjdą z kolejnym serwerem, widze biorą przykład od surka ^^

Opublikowano

Straszne cofki ma ten server masakra... 

Strach ulepszać coś na +9. 

Nie ma żadnych cofek, ani nawet lagów. :O 

iFFr1Bg.png

Przypominamy że na serwerze znajduje się już nowy dungeon - Dolina Umarłych w którym spotkacie Umarłego Rozpruwacza i Fioletowego Krwiożerce!

Dodatkowo dziś odbędzie się Bursztynowa Loteria - Godzina 18:00 Góra Sohan.

Zapraszamy!

Możecie poprawić drop mapek na owym dungu, bo to serio cos nie halo jest. 30 min dropiłem i wyszedłem z dunga. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Pomocy!

721341462528697729602.png

Pobierz od nowa

­

Nic to nie dało. Pobierałam z obydwu hostingów. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Dopóki nie macie problemow to nawet ciekawie się gra. Jeżeli pojawia się problem nie związany z SM administracja ma to kompletnie w dupie. Serwer 6/10 administracja 1/10 

叶是白痴

Uczeń
Opublikowano

Ta mapka w tym nowym dt wgl dropi? bo zaczynam sie poddawac  :lenny:

edit: 25min dropie i dalej brak :O

edit2: po prawie 30min wywalilo clienta na mapkach :D

Opublikowano

Pomocy!

721341462528697729602.png

Pobierz od nowa

­

Nic to nie dało. Pobierałam z obydwu hostingów. 

zaktualizuj winrara lub pobierz 7zipa.  

Ta mapka w tym nowym dt wgl dropi? bo zaczynam sie poddawac  :lenny:

edit: 25min dropie i dalej brak :O

edit2: po prawie 30min wywalilo clienta na mapkach :D

będzie poprawiony drop w nocy. 

Opublikowano

Cudownie. Same bugi z tym nowym dungiem. Po co w ogole go dodaliscie. ;o ?

Weszłam na ten dung... wywaliło mi klienta.. Próbowałam się zalogować, ale niestety ciągle klienta wywala przy logowaniu ( odbugowanie postaci nie pomaga.)

Btw support to ktoś czyta, bo zgłaszałam błąd ostatnio i do tej pory 0 odzewu. Serio nie kazdy ma czas na łapanie Was na tsie.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Cudownie. Same bugi z tym nowym dungiem. Po co w ogole go dodaliscie. ;o ?

Weszłam na ten dung... wywaliło mi klienta.. Próbowałam się zalogować, ale niestety ciągle klienta wywala przy logowaniu ( odbugowanie postaci nie pomaga.)

Btw support to ktoś czyta, bo zgłaszałam błąd ostatnio i do tej pory 0 odzewu. Serio nie kazdy ma czas na łapanie Was na tsie.

Bo nie zaaktualizowalaś clienta i nie masz mapy w cliencie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...