Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zagrać, ale zobaczyłem is za 300 złoty :) podziękował za grę. zdzierstwo.

Kupujesz rękawice + wierzchowca z isu i dropisz.

Na początku inwestujesz w postać a później już odkładasz na IS.

Na chwilę obecną kupiłem kostium, fryz za yang i mam jeszcze na 1k SM.

Zarobić jest łatwo.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaka jest szansa na wbicie KU? Oraz medalu konnego? 

Rad pustelnika nie ma więc powinna być zwiększona szansa, więc jaka ona jest? 

Bo moim zdaniem nic nie zwiększaliście.

Ku nie wiem

Medali dużo mi ie spaliło więc myślę że na 50 medali możesz wbić na 21 level konia.

Działa wam ten serwer czy nie bo ja mam cały czas błąd łączenia

Oczywiście że działa.

Opublikowano

19235748843606993679.png

Super ja mam cały czas błąd połączenia było wszystko ok grałem wczoraj chwile dzisiaj się nie mogę zalogować cały czas błąd łączenia

Opublikowano

19235748843606993679.png

Super ja mam cały czas błąd połączenia było wszystko ok grałem wczoraj chwile dzisiaj się nie mogę zalogować cały czas błąd łączenia

To oznacza, że zostałeś wycięty z serwera i już u Nas nie zagrasz. 

Dzisiaj wycięliśmy z 5 osób jeśli: bocili na wielu kontach i jedną osobę za kradzieże. 

Opublikowano

19235748843606993679.png

Dzisiaj wycięliśmy z 5 osób jeśli: bocili na wielu kontach i jedną osobę za kradzieże. 

aha to super bo ja nawet grać nie zacząłem mam tylko konto a postaci nawet nie zrobiłem:) 100 % Props dla was mój login to Daras1 :) hasło mogę tez podać pozdrowienia dla bystrej administracji :) i korzystam z globalnego ip internetowego czyli każdy teraz kto ma to samo ip które mam ja nie zaloguje się już na serwer  bardzo bystra administracja

Opublikowano

19235748843606993679.png

aha to super bo ja nawet grać nie zacząłem mam tylko konto a postaci nawet nie zrobiłem:) 100 % Props dla was mój login to Daras1 :) hasło mogę tez podać pozdrowienia dla bystrej administracji :) i korzystam z globalnego ip internetowego czyli każdy teraz kto ma to samo ip które mam ja nie zaloguje się już na serwer  bardzo bystra administracja

haha nie ośmieszaj się ;d , weź to na klatę i odpuść 

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

19235748843606993679.png

Jest też opcja JEŻELI mówi prawdę że OVH blokuje IP, mi za granicą jak mieszkam w holandii na serwerach Hoola blokuje holenderskie IP.

Opublikowano

gram od startu no ale ile można.... pewnie zapytacie co mnie martwi? Już wam mówię :D

Ten client Jest tak zlagowany że po wejściu na ch1 m1 trzeba zawsze zrobić restart clienta z 5 fps nie ma szans na dalszą grę..... Albo  to poprawicie, Albo nie stawiajcie serwerów.

Opublikowano

-Skąd pierwszą broń 30lv zdobyć? Dropić i ulepszać? Jeśli dropić to gdzie, a jeśli kupić +9 to jak zarobić na początku?

-Jak z koniem? Bo na start widze tylko wierzchowiec 7 dni

-Drogi IS jest? Tzn. ile przelewem pet/kostium/fryzura/wierzchowiec/pd/rekawica z IS mi wyjdzie? I czy kostium, fryzura na stałe czy czasowe?

Opublikowano

19235748843606993679.png

czym się nie ośmieszać tym ze nawet nie założyłem postaci a zostałem zablokowany to raczej świadczy o administracji a nie o mnie :) wiec raczej w tym przypadku ty się ośmieszasz :) Daras1 konto nawet nie ma założonej postaci inne konta jeżeli są to nie są moje proste  a jedynie jest to samo ip :) e tam nie zależy mi tam gdzie mnie nie chcą podziękuje i tyle serwerów jest pełno do grania nie ten to inny żaden problem i dam sobie rękę uciąć ze nie ja jeden będę miał ten problem :) jednak globalne ip to globalne ip  30 % społeczności internetowej używa tego adresu wiec nie mój problem pozdrawiam i dziękuje za blokade konta gdzie nawet niezdążeniem założyć postaci :)

Opublikowano

-Skąd pierwszą broń 30lv zdobyć? Dropić i ulepszać? Jeśli dropić to gdzie, a jeśli kupić +9 to jak zarobić na początku?

-Jak z koniem? Bo na start widze tylko wierzchowiec 7 dni

-Drogi IS jest? Tzn. ile przelewem pet/kostium/fryzura/wierzchowiec/pd/rekawica z IS mi wyjdzie? I czy kostium, fryzura na stałe czy czasowe?

Zdobyc możesz z "Szkatułka broni 30lvl". Szkata leci z metinów 30-45 oraz bestów. Napisz jaka potrzebujesz broń to może coś zorganizuje na start.

Wierzchowiec na 7 dni wystarczy abyś w tym czasie zrobił sobie militara a nawet już zarobił na coś z isu.

Dość drogi ale łatwo zarobić w grze na to. Problemem jest tylko brak sm na sell :/

Możesz zakupić przedmioty na stałe i czasowe. Czasowe da się przekładać na pewno.

Opublikowano

czym się nie ośmieszać tym ze nawet nie założyłem postaci a zostałem zablokowany to raczej świadczy o administracji a nie o mnie :) wiec raczej w tym przypadku ty się ośmieszasz :) Daras1 konto nawet nie ma założonej postaci inne konta jeżeli są to nie są moje proste  a jedynie jest to samo ip :) e tam nie zależy mi tam gdzie mnie nie chcą podziękuje i tyle serwerów jest pełno do grania nie ten to inny żaden problem i dam sobie rękę uciąć ze nie ja jeden będę miał ten problem :) jednak globalne ip to globalne ip  30 % społeczności internetowej używa tego adresu wiec nie mój problem pozdrawiam i dziękuje za blokade konta gdzie nawet niezdążeniem założyć postaci :)

Już ci słoneczko tłumacze w jaki sposób się ośmieszyłeś, bo chyba szybko tego nie pojmiesz; na początku napisałeś, że wczoraj chwilę grałeś i było wszystko okej a potem napisałeś, że jeszcze grać nie zacząłeś bo nie stworzyłeś jeszcze postaci. Albo mówisz "A", albo mówisz "B", wybieraj, chyba że masz rozdwojenie jaźni wtedy serdecznie ci chłopie współczuję.

Btw. na szczęście nie należę do tych "30%" nieszczęśliwców z globalnym IP :D

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Już ci słoneczko tłumacze w jaki sposób się ośmieszyłeś, bo chyba szybko tego nie pojmiesz; na początku napisałeś, że wczoraj chwilę grałeś i było wszystko okej a potem napisałeś, że jeszcze grać nie zacząłeś bo nie stworzyłeś jeszcze postaci. Albo mówisz "A", albo mówisz "B", wybieraj, chyba że masz rozdwojenie jaźni wtedy serdecznie ci chłopie współczuję.

Btw. na szczęście nie należę do tych "30%" nieszczęśliwców z globalnym IP :D

eh człowieku grałem chwile na kolegi koncie bo chciałem zobaczyć czy w ogóle opłaca się zaczynać następnie jak wróciłem do domu pobrałem klienta i zrobiłem konto i dzisiaj chciałem pograć normalnie na moim koncie czyli założyć własna postać i zacząć grać wracam do domu chce to uczynić i błąd połączenia z serwerem:) ale już nie interesuje mnie ten serwer właśnie pobieram Avarona myślę ze tam nie zablokują mi dostępu do serwera za założenie konta 1 taki przypadek powodzenia życzę :)

Opublikowano

gram od startu no ale ile można.... pewnie zapytacie co mnie martwi? Już wam mówię :D

Ten client Jest tak zlagowany że po wejściu na ch1 m1 trzeba zawsze zrobić restart clienta z 5 fps nie ma szans na dalszą grę..... Albo  to poprawicie, Albo nie stawiajcie serwerów.

Masz takie lagi dalej jak wychodzisz z m1 i jesteś np. na orkach? Jak tak to wyłącz nazwy sklepów, na każdym serwie mi to pomagało i gra chodziła płynnie.

tenor.gif

Opublikowano

Masz takie lagi dalej jak wychodzisz z m1 i jesteś np. na orkach? Jak tak to wyłącz nazwy sklepów, na każdym serwie mi to pomagało i gra chodziła płynnie.

To nie wszystko ;) tak samo jest podczas handlu i mixowania :)

Opublikowano

Jest jedna rzecz która mnie strasznie irytuje tutaj. Po co do cholery set broń zbroja na 80/100 lvl jeżeli nie mamy żadnej możliwości żeby zrobić ten set na tym lvlu. Mając 100 lvl nie chce wbijać większego a chce zrobić eq to oczywiście nie mogę bo ulepszacze do przerobienia lecą TYLKO i WYŁĄCZNIE na mapie 110. Na expienie zajmuje tyle czasu że wow (od ok. 100 lvl  z full ISem, PD + wiechowiec ok 1-1,5h/1lvl w zależności od spota). Niech ulepszacz na przerobienie leci ze smoka berana np. bo jak tak robicie to zróbcie set na 90 i 110, w kolejnym secie też tak jest z tego co wiem że na lvl na którym jest nie zrobimy go.

Opublikowano

Gdzie respi sie hae tae?

m2, w Jinno obok TP do m3. 

Ile respów ognistych smoków na ognistej jest? 1? :v 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

2 dni mixowania truty na 70+ sr i nic ;D POLECAM   ^^

//// UP

Jeden ognisty smok na channel resp okolo 30 min 

@KoniuG 

Mi mixuje kilka kolczykow butow itp i od 2 dni nie wywala mi clienta :D Kd poprzez ulepszenie to easy :D 

Opublikowano

server spoko tylko jedna rzecz mnie dobija ustawiasz 4 bsy z kolczykami 15min a potem wywala ci clienta moje osobiste pieklo ;d oraz ewnetualnie kłamliwe % 75% na wyjecie kd stracilem 10,5kk i nic nie wyjal 30% na ulepszenie na +6 15 spalonych pod rzad 45kk w plecy dlatego polecam dropic/kupowac kd na rynku wiecej stracicie przy ich ulepszaniu :D

Opublikowano

2 razy wszedłem do DT i wywaliło mi klienta - nawet metka nie zdążyłem uderzyć.
​Pierwszy raz od startu serwera taki przypadek :l

Opublikowano

a Bug ze slubem to naprawita ze mozna sobie tepac postki na wyższe mapkI

bo ogolnie beka :D

cala gildie juz tak wyexpiłem <3

nie polecam serva bug na bugu i malo co dopasowane (tak jak wyzej pisza ) 

The End  <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...