Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślicie że szaman healer pvp ma tutaj szanse? :D

Podobno jest balans klas a więc każdy ma szanse :D oczywiście o ile zdołasz przerobić chociaż połowę eq na poziom 80/90 :D

Ja Ci powiem jaki jest balans. Jak Ci mental jeb.. z duchowego to nawet sam Pan Bóg Ci nie pomoże. A tak to reszta jest okej ;)

Nie ma co tak wcześnie balansu oceniać, niech wszyscy zrobią eq/misje itd. wtedy będzie można dyskutować na ten temat :D

Niby tak ale wiesz jak osobiście do 95 mam skończonego biologa czyli to za co masz stałe bonusy i mam full eq wybonowane + tarcze na woja (połowa eq już przerobiona) i z 30k HP mental bierze mi ok. 12-13k bez kryta z duchowego to już napewno gorzej nie będzie, bronie potem mają % na umiejętności więc będzie siekał niemiłosiernie to jest pewne ;) no ale coż taki to jest mental ;p

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślicie że szaman healer pvp ma tutaj szanse? :D

Podobno jest balans klas a więc każdy ma szanse :D oczywiście o ile zdołasz przerobić chociaż połowę eq na poziom 80/90 :D

Ja Ci powiem jaki jest balans. Jak Ci mental jeb.. z duchowego to nawet sam Pan Bóg Ci nie pomoże. A tak to reszta jest okej ;)

Nie ma co tak wcześnie balansu oceniać, niech wszyscy zrobią eq/misje itd. wtedy będzie można dyskutować na ten temat :D

Niby tak ale wiesz jak osobiście do 95 mam skończonego biologa czyli to za co masz stałe bonusy i mam full eq wybonowane + tarcze na woja (połowa eq już przerobiona) i z 30k HP mental bierze mi ok. 12-13k bez kryta z duchowego to już napewno gorzej nie będzie, bronie potem mają % na umiejętności więc będzie siekał niemiłosiernie to jest pewne ;) no ale coż taki to jest mental ;p

Duchowe zawsze było silne no ale jeżeli jest zbyt silne to mały nerf zawsze można zrobić :D

Opublikowano

Co do mentala... grajcie spokojnie... jeśli okaże się, że dla każdego mental i jego duchowe jest za silne... to na pewno to dopracujemy. Kwestia w tym, że każdy skill ma inne przeliczniki od czegoś innego, więc na różnych poziomach skille mogą się lepiej lub gorzej skalować. 

Opublikowano

Co do mentala... grajcie spokojnie... jeśli okaże się, że dla każdego mental i jego duchowe jest za silne... to na pewno to dopracujemy. Kwestia w tym, że każdy skill ma inne przeliczniki od czegoś innego, więc na różnych poziomach skille mogą się lepiej lub gorzej skalować. 

Hool te górnictwo u Was coś ma dawać na M-G-P czy dla picu to jest? Miałem te 0, teraz mam na M i kompletnie żadnej różnicy nie mam w kopaniu, tak samo dlugo kopie, tak samo slaby % na wydobycie i tych rud nic wiecej tez nie leci. Czy dziala to tylko na P a wczesniej to tak po prostu jest? Tylko szczerze bez zmyślania ;p

Opublikowano

Słuchasz k***a debili że za mocne duchowe, pierdolenie o szopenie a nikt nie ma full eQ. No zaraz mnie c**j strzeli...

qolJA1e.png

Opublikowano

Słuchasz k***a debili że za mocne duchowe, pierdolenie o szopenie a nikt nie ma full eQ. No zaraz mnie c**j strzeli...

Hmm a kto powiedział, że słucham ? Przeczytaj jeszcze raz co napisałem :) 

"Jeśli" nie znaczy, że się z Nimi zgadzam od razu :P 

Opublikowano

Za wcześnie jest na jakiekolwiek grzebanie w balansie. A Ci wielcy "eksperci" od metka - jak tak poczytam ich wypowiedzi, to mam wrażenie, że to jest ich pierwszy serwer. 

Opublikowano

Zrobicie powrót do dungow po kicku? :)

ooo to by było dobre, jak nie potraficie, to kupcie od dreikona xD

albo vesterisa po crashu/kicku jest 3 min na powrot ale dziala tylko w pt

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Zrobicie powrót do dungow po kicku? :)

ooo to by było dobre, jak nie potraficie, to kupcie od dreikona xD

albo vesterisa po crashu/kicku jest 3 min na powrot ale dziala tylko w pt
3 minuty tam masz jak wywali całe pt z dunga.
Opublikowano

Moglibyście usunąć używanie tych nowych rosek (które lecą z metinów) podczas klikania standardowych dopalaczy, bo czesto nie chcemy uzywac rosy na ludzi i pz podczas zwyklego expa, aduzo ich wcale nie ma, przez co nie mozemy trzymac ich w eq, tak samo ta na potwory, duzo ich nie leci a szkoda tracic na zwykle mooby. Te 3 rosy mozna odpalac recznie jak trzeba.
PS. I co z tym gornictwem panowie ;)? Daje cos czy pic na wode?

Opublikowano

dzisiaj miały być usunięte dwa pierwsze piętra na azraelu, zróbcie 10 min przerwę... bo mam 30 przepustek i tylko się kiszą

https://www.facebook.com/athespl/posts/450782941792414

Nigdzie nie pisalem ze dzisiaj tylko ze będą usuniete.

Moglibyście usunąć używanie tych nowych rosek (które lecą z metinów) podczas klikania standardowych dopalaczy, bo czesto nie chcemy uzywac rosy na ludzi i pz podczas zwyklego expa, aduzo ich wcale nie ma, przez co nie mozemy trzymac ich w eq, tak samo ta na potwory, duzo ich nie leci a szkoda tracic na zwykle mooby. Te 3 rosy mozna odpalac recznie jak trzeba.

PS. I co z tym gornictwem panowie ;)? Daje cos czy pic na wode?

Daje to co domyślnie w normalnym metinie.

Opublikowano

dzisiaj miały być usunięte dwa pierwsze piętra na azraelu, zróbcie 10 min przerwę... bo mam 30 przepustek i tylko się kiszą

No i gites ;) Ty to jesteś ziom jednak. AAAA zapomniałbym tylko dodaj jakieś ulepki do tego Azraela bo co z tego jak będzie krótki dung ale nic nie leci :>

PS. Nadal chciałbym wiedzieć co z górnictwem bo już mam na G4 i nadal niestety nie ma najmniejszej różnicy między G a 0 punktów? To jakiś bug czy po prostu to nic nie daje i tyle. Bo pisaliście w eventach żeby wbijać górnictwo tylko po co ;p

Opublikowano

No i gites ;) Ty to jesteś ziom jednak. AAAA zapomniałbym tylko dodaj jakieś ulepki do tego Azraela bo co z tego jak będzie krótki dung ale nic nie leci :>

PS. Nadal chciałbym wiedzieć co z górnictwem bo już mam na G4 i nadal niestety nie ma najmniejszej różnicy między G a 0 punktów? To jakiś bug czy po prostu to nic nie daje i tyle. Bo pisaliście w eventach żeby wbijać górnictwo tylko po co ;p

Wyżej odpisałem, http://wiki.metin2.pl/index.php/G%C3%B3rnictwo

Opublikowano

Wszystko fajnie , w poprawkach w dzisiejszej nocy nie ma nic o dropie 2x bambusowego paska w 1 stacku z razadora, a z tego co widziałem wcześniej to coś o tym wspomnieliście. Będzie to wprowadzone ? 

@@ Edit

Jeszcze coś pisaliście o większej szansie na złowienie ryb ?

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Chciałem zagrać, ale zobaczyłem is za 300 złoty :) podziękował za grę. zdzierstwo.

Wydałem 30 zł na wierzchowca i PD na start a całą resztę kupiłem od graczy za yangi więc to co mówisz nie ma sensu ;P , wszystko możesz zdobyć sam .

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Jaka jest szansa na wbicie KU? Oraz medalu konnego? 

Rad pustelnika nie ma więc powinna być zwiększona szansa, więc jaka ona jest? 

Bo moim zdaniem nic nie zwiększaliście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...