Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za co oni dostają te kody w ogóle? Trzeba było kupić smy za sms czy co? :D

Jeżeli kupowałeś na którymś z serwerów SM'y (np. invoria).

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

R H 6 4 8 7 X B

I D 5 X G 8 X 7

H F M G P C R I

S K G L X A 8 3

KODZIKI NA SM :)

możecie zostawić lajka :>

Opublikowano

Sprawdziłem już serwer i się naprawdę zakochałem. Jest to typowy medium, gdzie odczuwamy nutkę każdego serwera.

Wcześniejsza wypowiedź Autora publikacji jest bardzo ale to bardzo trafna, gdyż jest to Medium, lecz nie jest on na tyle łatwy by dodać prefiks "[Medium/Easy]".

Gra się strasznie przyjemnie, wiele sposobów na zarobek i ogółem piękne rozegranie. Jestem pełen uznania i polecam ten serwer ;) 

Opublikowano

Szczerze mówiąc, na początku odpychał mnie ten server ( najobane wszystko co może być w metku).

Jednak po wejściu na server, na prawdę idzie przyjemnie pograć. Jest co robić, zarobić można dosłownie na wszystkim, i na pewno server na dłużej. 

Nic, tylko polecić oraz zaprosić do gry. 

PS, gdzie jest alchemik, do wyrabiania alchemii? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

@Qarth
Dowiem się wreszcie gdzie leci ten ... bambusowy pasek ulepek na broń 80, bo nikt nie wie, co to ma być ulepki do itemów +9 ładnie a tego ledwo kto widział i jak tutaj rozwijać się z eq?? A na wyższych lvlach nie ma dropu z niższych map...

Opublikowano

@Qarth

Dowiem się wreszcie gdzie leci ten ... bambusowy pasek ulepek na broń 80, bo nikt nie wie, co to ma być ulepki do itemów +9 ładnie a tego ledwo kto widział i jak tutaj rozwijać się z eq?? A na wyższych lvlach nie ma dropu z niższych map...

Z bosów na mapie 90. :>

Uczeń
Opublikowano

@Qarth

narazie jeszcze malo osob ma ten 90+ zeby to dropic.. a juz zeby dorwac ulepka graniczy z cudem:/ co bedzie jak masowka z groty tam wbije :D

Opublikowano

@Qarth

Aha na broń 80 ulepszacz dropi na mapie 90 i do tego z bossów tylko? Może mi powiedz jeszcze że po 1 sztuce dropi? Jak na cale eq potrzeba minimum 40 sztuk a obstawiam ok 50-60 sztuk. Powinno lecieć od groty już z metków i bossów po 2-3 sztuki, to jest chore...

Opublikowano

Czemu jak sie zaloguje wybiore postac to okno wchodzenia do gry wisi caly czas? (spatchowany mt2, antywirus off, client dodany do zaporty systemowej)

Opublikowano

Dlaczego nie działa opcja przypomnij hasło ? wpisuje email i potem trzeba wpisać kod i właśnie tego kodu nie można wpisać naprawcie to bo zapomniałem hasła i teraz nawet nie mogę wysłać przypomnienia hasła na email przypisany do konta 

Uczeń
Opublikowano

A juz nic jednak dziala jak powinno :D

a kodow dla ludzi z paypala czemu nie bylo :D ?

Opublikowano

wkurza  mnie ten biolog bo nie mozna sobie wiecej nadropic zeby spokojnie oddac... tylko dropi po np 10szt, przyjmie 2 i lataj znowu dropic :/

Wydrop 10 schowaj do depo i dalej drop, jak bedziesz miał znowu 10 to znowu do depo :P

Opublikowano

@Qarth

Aha na broń 80 ulepszacz dropi na mapie 90 i do tego z bossów tylko? Może mi powiedz jeszcze że po 1 sztuce dropi? Jak na cale eq potrzeba minimum 40 sztuk a obstawiam ok 50-60 sztuk. Powinno lecieć od groty już z metków i bossów po 2-3 sztuki, to jest chore...

ten pasek dropi chyba z metkow w red lesie ;)

Opublikowano
Przypomnienie hasła
Ze względów bezpieczeństwa komunikaty zostały wyłączone. Dla każdej akcji jest informacja Error, jednakże Jeśli poprawnie wpisałeś adres email, to otrzymasz wiadomość na pocztę z dalszą instrukcją
Adres Email
Aby odzyskać hasło do swojego konta wpisz do pola poniżej twój adres email przypisany do konta oraz przepisz kod reCaptcha. Ze względów bezpieczeństwa komunikaty zostały wyłączone. Dla każdej akcji jest informacja Error, jednakże Jeśli poprawnie wpisałeś adres email, to otrzymasz wiadomość na pocztę z dalszą instrukcją"
Przepisz kod ReCaptcha
I gdzie jest ten kod ReCaptcha chyba że ślepy jestem 
Opublikowano

@Qarth

Razador metiny (np. czerwony las) td (Zazwyczaj dropi po 2 szt)

Dodacie do łowienia wiekszy % na złowienie. 3h i  ledwo 80 pkt zdobylem

i dodacie info ile razy sie kliknęło spacje na czacie?

Jest dużo w porownaniu do PL, ale zwieksze troche na podstawowym lv.

A juz nic jednak dziala jak powinno :D
a kodow dla ludzi z paypala czemu nie bylo :D ?

bo przy kupnie przez paypal nie mamy twojego numeru
Opublikowano

Sporo tych nowości aż idzie się pogubić, zawitam obadam co i jak, a no i nie ładnie tak wykorzystywać Legendarne klejnoty z diablo3 jako przetopy nu nu ;).

Opublikowano

Serwer dobry lecz z cenami w isie chyba was pojebało z leksza xD

Opublikowano
Przypomnienie hasła
Ze względów bezpieczeństwa komunikaty zostały wyłączone. Dla każdej akcji jest informacja Error, jednakże Jeśli poprawnie wpisałeś adres email, to otrzymasz wiadomość na pocztę z dalszą instrukcją
Adres Email
Aby odzyskać hasło do swojego konta wpisz do pola poniżej twój adres email przypisany do konta oraz przepisz kod reCaptcha. Ze względów bezpieczeństwa komunikaty zostały wyłączone. Dla każdej akcji jest informacja Error, jednakże Jeśli poprawnie wpisałeś adres email, to otrzymasz wiadomość na pocztę z dalszą instrukcją"
Przepisz kod ReCaptcha

Odpisze ktoś ku.rwa w końcu z adminów o co chodzi z tym przypomnieniem hasła ?

Opublikowano

Przypomnienie hasła
Adres Email

Przepisz kod ReCaptcha

spi3rdolił, ja też nie mam xDD.. muszą to naprawić. zgłoś to na support albo na forum :D

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Przypomnienie hasła
Adres Email

Przepisz kod ReCaptcha

Nie ma kodu recaptcha... poprawimy to. 

Opublikowano

Musze wam panowie @*****Hooltras @Quarel pogratulować balansu sury WP który przy full absach i perfect EQ dla np takiego Mentala po 1k z hitów a po 3 k ze skilli biji gdzie dostaje po 10-15k z duchowego no no no balans dojebany a sura WP ssie pałke w pvp. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...