Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwa, Przewaga is`a jest bardzo duża. Do tego exp leci za szybko w porównaniu z liczbą monotonnych misji których i tak się nie da zrobić bo każdy poluje na metki i bossy, respy zwiększone o mały % co prawie nic nie daje przy tej liczbie graczy, trzeba wstać o 5 rany aby dorwać wolne metki :)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hyya8Q0.png

Pobanujcie to wreszcie, ileż można na to patrzeć, od 12 takie cyrki się dzieją, już się z tym syfem nawet na forum przenoszą. :>

Oddaj im te itemy to przestaną spamowac :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Dziś w nocy odbędzie się krótka przerwa wprowadzająca parę poprawek zmian, minimum:

•  
  • Biżuteria z baronówny będzie dropić szybciej
  • Będzie szansa na drop bizuterii z skrzynii baronówny
  • Zmiany wymiany kul na marmury, od teraz będzie można wymienić wszystkie na raz.

Przerwa rozpocznie się o 1:00 i potrwa od 10 do 25 minut.
Dodatkowo pojutrze powinniśmy wprowadzić dodatkowe urozmaicenie dla gildii, czyli teleportacje do członka gildii.
Będąc w gildii będzie można przenieś się do jej członka jeśli nie jest w dungeonie, mapie niedostępnej dla Ciebie lub mapie za przepustki.
Jednej teleportacji będzie można użyć raz na 60 sekund, dodatkowo każda osoba będzie mogła sobie zablokować teleportacje (czyli nikt się do niej nie uda.)

dsozTNi.png

(będzie dzialać jedynie na członków gildii - ss na znajomym dla przykładu)

Opublikowano

Łapcie, kto pierwszy, ten lepszy

P7JCK444

QCLGHNL6

Na drugi się jeszcze załapałem :D

Serwer spoko ale drop pasów/pierścieni/szarf to nie wiem czy jest dodany

Opublikowano

Dropi sie, glownie z skrzyn bossow i samych bossów, pierwszy może polecieć z baronówny. (50lv)

Opublikowano

Dropi sie, glownie z skrzyn bossow i samych bossów, pierwszy może polecieć z baronówny. (50lv)

Z bossów typu 9ogonów, zjawa też jest możliwość dropu?

Opublikowano

Dodajcie możliwość wymiany więcej tych kul przywołania na marmury (np. 5 za 5), ponieważ tak wymieniać 1 za 1 mając tego jakąś większą ilość jest irytujące :p

Opublikowano

tylko nowych lub w dungeonach (typu ognisty smok na ognistej ziemi)

Opublikowano

Rzucam Wam kody, bo mi i tak sie nie przydadza. Kto pierwszy ten lepszy.

MJYYKNHG

516BTFM5

7X3GE6B5

88DU4XCG

Opublikowano

Ta misja Tłumaczenie Dla Uriela zostanie kiedyś naprawiona? 3 Godziny spędziłem na szukaniu jeb**go listu i go nie znalazłem BO GO NIE MA! 5 osób szukało po całej świątyni 3 razy odbierałem misje ale jedynie co zrobiłem to straciłem czas. 

Opublikowano

tylko nowych lub w dungeonach (typu ognisty smok na ognistej ziemi)

Dowiem się skąd ten bambusow pasek leci na broń 80, bo do 80 lvl nigdzie to nie leci..

Opublikowano

Wchodze co jakiś czas do prezentacji i się zastanawiam jakim chujem co chwilę +100 typa siedzi, a tu cebule na jakieś kody czekają. (Nieźle to Hool wymyśliłeś :lenny: )

qolJA1e.png

Opublikowano

Wchodze co jakiś czas do prezentacji i się zastanawiam jakim chujem co chwilę +100 typa siedzi, a tu cebule na jakieś kody czekają. (Nieźle to Hool wymyśliłeś :lenny: )

większość jest przez reklamy :D ale niewykluczone, że są osoby co czyhają na kodziki:D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...