Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i jak ile graczy online i czy oplaca sie grac ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie czy antyka na +9 da sie wbic ? jest 40% i najpierw lecialem podrecznikami z 7 sztuk potem 10 metali pod rzad i nic xD

Opublikowano

Qarth obiecales odpowiedzi na pytania zaraz przy starcie i do teraz sie ich nie doczekalem... Powtorze zatem:

1. Czy trzeba - jak na invoriach - kampic na metki / bossy, zeby cokolwiek tutaj zrobic? Ulepy na sety da sie zdobyc np tylko z metkow, inne tylko z bossow, a przepustki na dungi rowniez z wczesniej wymienionych?

2. Z tego co mowil Hool dalo sie wywnioskowac, ze np dopalacze / kostiumy da sie zdobyc w grze, tak? Czy kostimu te z gry sa duzo slabsze wzgledem ISu czy takie same?

1. Zalezy od poziomów, na różne lv przepustki można zdobyć też z mobów np. ząb dzikusa itd

2. W grze można łatwo zdobyć wszystkie pasy, pierscienie i wiele różnych (z dropu/sklepu ap) a na start dostajesz również stały kostium i peta + kupony SM można złowić łowiac ryby (na wyższych poziomach) można tam też złowić stale pety z is i kostiumy

** Czy po skończeniu sklepu offline przedmioty trzeba samemu wyciągać za pomocą usuń przedmioty czy można żeby wszystkie wróciły do eq?

** I druga sprawa czy opcja przedłuż czas, przedłuża go od potencjalnego czasu skończenia czy od momentu jej użycia? tzn, jak sklep np. kończy się jutro rano to jak dam przedłuż to przedłuża +1 dzień od jutra czy od dziś?

1. Samemu, ale niedlugo dodamy opcje zeby mozna bylo ponownie otworzyć sklep

2. Zawsze gdy przedlużamy maks to 48h, tego limitu nie przekroczy sie nie wazne ktora opcja by sie przedluzalo.

A jak sklepu zostanie np. 1 minuta to po dodaniu +1 dzien bedzie mial 1 dzien i 1 minute.

Hm, czyli od ktorego lvla mozna wylowic kostiumy czy pety? Zalezy to odp oziomu lowienia czy od poziomu postaci?

I sprecyzuj prosze odpwiedz, czy gra bedzie polagala jak na invoriach - na kampieniu na metki i bossy, czy moze jakos to urozmaiciliscie :v (To dla mnie kluczowe, bo nie wiem czy zagrac ;) )

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Qarth obiecales odpowiedzi na pytania zaraz przy starcie i do teraz sie ich nie doczekalem... Powtorze zatem:

1. Czy trzeba - jak na invoriach - kampic na metki / bossy, zeby cokolwiek tutaj zrobic? Ulepy na sety da sie zdobyc np tylko z metkow, inne tylko z bossow, a przepustki na dungi rowniez z wczesniej wymienionych?

2. Z tego co mowil Hool dalo sie wywnioskowac, ze np dopalacze / kostiumy da sie zdobyc w grze, tak? Czy kostimu te z gry sa duzo slabsze wzgledem ISu czy takie same?

1. Zalezy od poziomów, na różne lv przepustki można zdobyć też z mobów np. ząb dzikusa itd

2. W grze można łatwo zdobyć wszystkie pasy, pierscienie i wiele różnych (z dropu/sklepu ap) a na start dostajesz również stały kostium i peta + kupony SM można złowić łowiac ryby (na wyższych poziomach) można tam też złowić stale pety z is i kostiumy

** Czy po skończeniu sklepu offline przedmioty trzeba samemu wyciągać za pomocą usuń przedmioty czy można żeby wszystkie wróciły do eq?

** I druga sprawa czy opcja przedłuż czas, przedłuża go od potencjalnego czasu skończenia czy od momentu jej użycia? tzn, jak sklep np. kończy się jutro rano to jak dam przedłuż to przedłuża +1 dzień od jutra czy od dziś?

1. Samemu, ale niedlugo dodamy opcje zeby mozna bylo ponownie otworzyć sklep

2. Zawsze gdy przedlużamy maks to 48h, tego limitu nie przekroczy sie nie wazne ktora opcja by sie przedluzalo.

A jak sklepu zostanie np. 1 minuta to po dodaniu +1 dzien bedzie mial 1 dzien i 1 minute.

Hm, czyli od ktorego lvla mozna wylowic kostiumy czy pety? Zalezy to odp oziomu lowienia czy od poziomu postaci?

I sprecyzuj prosze odpwiedz, czy gra bedzie polagala jak na invoriach - na kampieniu na metki i bossy, czy moze jakos to urozmaiciliscie :v (To dla mnie kluczowe, bo nie wiem czy zagrac ;) )

7-10, no napisalem że można rożne rzeczy tez z mobów itd zdobyć, questów itd

Opublikowano

Widzę że zachęcacie ludzi darmowymi Sm-ami :D Coś dość często je dajecie :P

kto pierwszy ten lepszy

4EYQKMWA

JESZCZE JEDEN TUTEJ MACIE 

E1JYE1SU

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Po kliknieciu questa u stajennego szkolenie konia czy cos podobnego buguje sie kon i nie widac npc jak to naprawic?

Opublikowano

Graczy od groma ch1 full haha przyszedl mi sms od administracji z darmowym kodem na SM , dzieki mordki pozdrawiam i zapraszam do gry. mega !! :D

Graczy od groma ch1 full haha przyszedl mi sms od administracji z darmowym kodem na SM , dzieki mordki pozdrawiam i zapraszam do gry. mega !! :D

reklama

Opublikowano

Jak ktoś ma niepotrzebne kody to chętnie przyjme na PW :D 

Gra mi się zacnie, full osób, jest co robić :D 

Opublikowano

Gram trochę na serwie wbiłem 75 ale to tej pory nwm skąd leci eq exp 60? Mógłbym uzyskać info skąd wziąść pasy itp. bon ie ma o tym informacji ani w prezce ani na forum.

Opublikowano

Jak to jest, że do tej pory dostałem tylko 1 kod promocyjny, a wszyscy moi znajomi dostali po 3/4 minimum? (Nie jestem rudy)  :D

Opublikowano

Jak to jest, że do tej pory dostałem tylko 1 kod promocyjny, a wszyscy moi znajomi dostali po 3/4 minimum? (Nie jestem rudy)  :D

Ale z tego co widzę jesteś czarny, to może być powodem.  :s

qolJA1e.png

Opublikowano

3 baronówny i sam syf , 2 z rękawiczką 1 bez
na 10 KU weszły 2 GZ ;)
Przewage ISA czuć dopiero na 75 LVL + , ale jest tak kosmiczna że nie zdajecie sobie sprawy :D

Uczeń
Opublikowano

na 10 KU weszły 2 GZ ;)

Przewage ISA czuć dopiero na 75 LVL + , ale jest tak kosmiczna że nie zdajecie sobie sprawy :D

w czym masz tak dużą przewagę? ja na 90 nie zauważyłem  zadnej  :lenny:

Opublikowano

na 10 KU weszły 2 GZ ;)

No jakoś ten 75+ nawet 90+ mam i tej przewagi nie odczuwam ;c

qolJA1e.png

Opublikowano

Hyya8Q0.png

Pobanujcie to wreszcie, ileż można na to patrzeć, od 12 takie cyrki się dzieją, już się z tym syfem nawet na forum przenoszą. :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...