Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem argumentu z jakimś votecoinsami. Za granicą jest to dużo bardziej rozwinięte niż u nas. Myślicie, że jakiś polak wchodzi na zagraniczne strony typu metin2list polskiego (które swoją drogą według mnie też jest stroną wymarłą)?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem argumentu z jakimś votecoinsami. Za granicą jest to dużo bardziej rozwinięte niż u nas. Myślicie, że jakiś polak wchodzi na zagraniczne strony typu metin2list polskiego (które swoją drogą według mnie też jest stroną wymarłą)?

Niestety to polska... wystarczy wrzucić jakiś pierścień do ISa za 100tys SM (jakieś 10tys na PLN) i napisać im, że jak klikną guzik i oddadzą głos to dostaną pierścień z IS wart 10tys pln za darmo... i bedą sie jarać, że najlepszy PD z ISa dostali za darmo wart 10tys PLN !!! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Niestety to polska... wystarczy wrzucić jakiś pierścień do ISa za 100tys SM (jakieś 10tys na PLN) i napisać im, że jak klikną guzik i oddadzą głos to dostaną pierścień z IS wart 10tys pln za darmo... i bedą sie jarać, że najlepszy PD z ISa dostali za darmo xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ale Ty nadal jednej rzeczy nie rozumiesz i uczepiłeś się tylko jednego serwera, o którym napisałem... wspominałem głównie o tym, że różnica między takim Mirkiem m co w isie jedyne co kupił to pd, a taką co wpakowała całe swoje kieszonkowe w isa jest większa niż OLBRZYMIA. Z tym rubinum masz TROCHĘ racji, ale AŻ tak wielkiej przewagi po prostu nie ma, aha i kupony są też do dropniecia w grze.(już nie bede po raz kolejny pisać ich nazw, bo już piszą, że reklamuję:|)
Opublikowano

Niestety to polska... wystarczy wrzucić jakiś pierścień do ISa za 100tys SM (jakieś 10tys na PLN) i napisać im, że jak klikną guzik i oddadzą głos to dostaną pierścień z IS wart 10tys pln za darmo... i bedą sie jarać, że najlepszy PD z ISa dostali za darmo xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ale Ty nadal jednej rzeczy nie rozumiesz i uczepiłeś się tylko jednego serwera, o którym napisałem... Pisałem o tym, że różnica między takim Mirkiem co w isie jedyne co kupił to pd, a taką co wpakowała całe swoje kieszonkowe w isa jest większa niż OLBRZYMIA. Z tym rubinum masz TROCHĘ racji, ale AŻ tak wielkiej przewagi po prostu nie ma, aha i kupony są też do dropniecia w grze.(już nie bede po raz kolejny pisać ich nazw, bo już piszą, że reklamuję:|)

Wyżej napisalem jasny post dot. waszych wszystkich porównań, przeczytaj go sobie dokładnie.

A i jakby ktoś chciał wiedzieć pierścienie, pasy i podobne można łatwo zdobyć z skrzyń bossów na mapach. (i rowniez z samych bossów)

Opublikowano

To oczywiste ze jest przepaść miedzy osoba kupująca full is, a osoba która kupi jedynie pd. Tak było od zawsze, jest tak nawet na plu.

Co lepsze, sa serwery polskie gdzie można kupić broń za 850zl do czego nikt sie nie czepia.

Opublikowano

To oczywiste ze jest przepaść miedzy osoba kupująca full is, a osoba która kupi jedynie pd. Tak było od zawsze, jest tak nawet na plu.

Co lepsze, sa serwery polskie gdzie można kupić broń za 850zl do czego nikt sie nie czepia.

bo takie serwery nie mają niczego do zaoferowania i nie przyciągają uwagi. Gdyby nie to, że kiedyś tam grałem dla zabawy ze znajomymi na invorii, co wspominam bardzo dobrze, to bym nawet nie zwrócił uwagi na ten serwer. Już za dużo się przejechałem na polskich prywatnych serwerach. Serwer jest nazwany jako medium, może jest to ten medium, ale bez isa. Z itemshop jest to medium/easy co naprawdę mi się NIGDY nie podobało. Rozumiem, że może nie podobać się Wam co piszę, ale chyba od tego jest forum? Od wyrażania opinii, czy może jest inaczej? Pozdrawiam.
Opublikowano

Pytanko do Administracji , Powiększycie respy metinów ? to przesada co się dzieje np. w m1 i m2, misji zrobić nie idzie a samemu metka zdobyć to ciężko nawet o takiej godzinie.

Opublikowano

Pytanko do Administracji , Powiększycie respy metinów ? to przesada co się dzieje np. w m1 i m2, misji zrobić nie idzie a samemu metka zdobyć to ciężko nawet o takiej godzinie.

Dodamy dzis po 1 sztuce każdego metina do m1/m2 + zmiejszymi troche ich resp

Opublikowano

Dodamy dzis po 1 sztuce każdego metina do m1/m2 + zmiejszymi troche ich resp

Tak na oko ile jest respów w m1 i co ile będą się respić?

Trudno teraz o metina o 1 w nocy, a co mowa w dzień...

­

Opublikowano

Więcej niż na pl, nie powiem ci juz dokladnie bo metiny dodatkowe dodawalem juz pare miesiecy temu.

A resp metinów jest zalezny od danego metina. Po prostu szybciej teraz bedą, po przerwie bedziecie mogli sobie zobaczyć.

Opublikowano

Więcej niż na pl, nie powiem ci juz dokladnie bo metiny dodatkowe dodawalem juz pare miesiecy temu.

A resp metinów jest zalezny od danego metina. Po prostu szybciej teraz bedą, po przerwie bedziecie mogli sobie zobaczyć.

Dobra, działaj z tą przerwą.

­

Opublikowano

PYTANIE: Czy księgi "głównego skilla" danej klany mają mniejszą szanse na wejscie? mam 4xP i silne na M6, kolega to samo, z tym że zasadzka m1...

sygna.tan.png

Opublikowano

z baronowny

PYTANIE: Czy księgi "głównego skilla" danej klany mają mniejszą szanse na wejscie? mam 4xP i silne na M6, kolega to samo, z tym że zasadzka m1...

wszystko ma ten sam %

Opublikowano

Te karty okej w ogóle lecą? Zdążyłam już wbić 75lvl, a ani jednej karty jeszcze na oczy nie zobaczyłam :D

Opublikowano

Te karty okej w ogóle lecą? Zdążyłam już wbić 75lvl, a ani jednej karty jeszcze na oczy nie zobaczyłam :D

Administracja pisała, że w ten weekend nie będzie.

Dopiero od przyszłego weekendu będą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...