Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko ładnie ale ten IS nie chodzi mi o ceny tylko to że kostiumu stałego nie można sprzedać to jest porażka kupiłem z myślą że go sprzedam ... a tu taki suprise ale myślę że to zmienią  bo to sensu nie ma ^^ jako tako serv polecam 

To na przyszłość czytaj opis przedmiotu który kupujesz, w opisie jest że można włożyć do dozorcy a nie można handlować. Handlować mozna jedynie czasowymi kostiumami i fryzurami.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę, że macie problem. Więc potem zrobię materiał o tym jak bardzo jest to serwer pod is i jaka jest przepaść miedzy tymi co wydają a tymi co nie. Najbardziej mnie boli to, ze Administracja pomyliła typy serwerów. To jest medium a is jest jak na typowym szarym easy serwerze. To jest zabawne jak widzę szkaty bossow w is. Ktoś zacznie pieprzyc, ze nie trzeba wydawac itp. Ale sie zastanow nad tym czym sie różni serwer zrobiony pod utrzymanie ludzi a czym jest serwer zrobiony dla dorobienia.

Przecież Ty powinieneś mieć zakaz jakichkolwiek wypowiedzi na tym forum(przynajmniej w dziale metina)

Zastanów się nad tym co Ci "podkreśliłem".  Prawda jest taka, że do is'a możesz wsadzić wszystko. Od potek po bronie z navi i tylko totalny idiota je kupi. Tak samo jest ze szkatami bossów ale co ja tam wiem. Ty wszechwiedzący, obalający komunę w metinie Sherlock'u wiesz wszystko. Pokaż mi serwer, który nie został postawiony pod "dorobienie". Pokaż mi taki! Skoro "myślisz"(w Twoim przypadku ciężko mi pisać to słowo), że serwer bez is'a ma utrzymać ludzi, to idź dalej łupać kamienie bo technologia za murzynami! Ratuj...

Opublikowano

Nie polecam . Is tutaj daje za dużą przewagę nad graczami ktorzy nie ładują SM ( takie jest moje zdanie ) . 

To sobie na niego zarób w grze. Ktoś przedtem pokazywał jak równowartość ok. 600zł w SM zdobył w 2 tyg na invo, a schemat jest praktycznie taki sam. Więc co jest trudnego w zarobieniu 7x mniejszej ilości, żeby sobie kupić tego wierzchowca, peta, fryz i kostium?

tenor.gif

Opublikowano

Nie polecam . Is tutaj daje za dużą przewagę nad graczami ktorzy nie ładują SM ( takie jest moje zdanie ) . 

To sobie na niego zarób w grze. Ktoś przedtem pokazywał jak równowartość ok. 600zł w SM zdobył w 2 tyg na invo, a schemat jest praktycznie taki sam. Więc co jest trudnego w zarobieniu 7x mniejszej ilości, żeby sobie kupić tego wierzchowca, peta, fryz i kostium?

Tak zarobisz sb po 2 tyogodniach , ale w topce nie masz opcji być teraz bez isu pozdro

Pomocnik
Opublikowano

Tak zarobisz sb po 2 tyogodniach , ale w topce nie masz opcji być teraz bez isu pozdro

Na każdym serwerze w topce są ludzie z isem, nie wiem co Ty masz w głowie, ale jeżeli tak bardzo Ci zależy na tej topce to sobie załaduj teraz, a potem zarób i sprzedaj za PLN.

Opublikowano

CO SIE K***A Z TYM SERWEREM DZIEJE, NON STOP W********A

:((  :((  :((  :((

qolJA1e.png

Opublikowano

Hola, na każdym serwerze topka ma załadowany IS, a po za tym, nawet jeśli nie, to wybiera, albo męczy się i dogania topkę, albo dropi i kupuje isa, na każdym serwerze takie zjawisko występuję. Szczerze? Nie widziałem, mega przepaści pomiędzy is, a brak isa, wiadomo Ci co mają kostiumy i tak dalej, szybciej i łatwiej im przychodzi, ale Ty jako zwykły gracz, grając bez złotówki jesteś w stanie wyposażyć się, tylko trzeba się trochę pomęczyć, co do serwera, może spoty zwiększone, ale respią się tak, jak na plu, przez co ludzie się męczą, ale jest stabilnie. Dropy też są ładne, nie ma co narzekać, jedynie problem ze skillami jest z M do G, ale później z górki idzie :)

Pomocnik
Opublikowano

w v2 mam ze 100 fps a dmg w moby wchodzi po 2s;d

Lagi nie są od fpsów tylko od pingu - internetu, czyli masz coś z netem, od fpsów mogą być ścinki, a opóźnienia w hitach to od pingu.

albo teraz serwer ma lekkie lagi albo mi internet szfankuje, czat dziala normalnie, ale reszta z opóźnieniem

Opublikowano

To nie lagi, paczcie w plik syser masa bledów zaczela mi sie pojawiac od godziny odkad mnie kicka w DT  :  https://scr.hu/Z3JW9o . Raagujcie !!

Mi sie tez tak dzialo bije w moby dmg nie wchodzi a nagle kick, neta mam 100% sprawnego . pisalem do innych ich tez kiclo z DT

@ edit i znowuu .  To nie są lagii !! LOL WTF ??   wchodze moby dolatują robi sie takjakby lag ze dmg nie zadaje ale one mi tak na bieżaco ciagle  zadaja dmg tylko moj nie wchodzi i zaraz jakby odlaguje i kick ale to nie to samo to nie jest zwykly lag (nie gram od wczoraj ) Czesto po kicku zawiesza cie client albo nie mozna sie polaczyc i trzeba na nowo wlaczycc . 

Ma ktos cos podobnego ???? czy tylko ja mam taki problem od godziny okolo (dodam ze przez caly dzien sobie gralem i bylo git )

Interet mam 100% sprawny nic mi nie tnie ani nic  -- http://www.speedtest.net/my-result/5291130601

reklama

Opublikowano

Co chwile wywala channele, nic od godziny nie da się robić bo co chwile laguje 

Ani razu mnie nie logło. 

Od kiedy gram to klienta wywaliło mi 2 razy :f

Opublikowano

Tego clienta to macie zayebistego, gratulacje dla tego kto go robił :> Jak wyjebczyło z serwer to tak od 10min "Twoje konto jest już połączone". Opóźnienia są i nie jest to spowodowane moim łączem bo na innych serwerach ich nie  mam.  Chyba administracja nie była przygotowana na aż takie zainteresowanie serwerem i za słabą maszynę dali :p

IDcncno.png

Opublikowano

to raczej nie od maszynyy . w pliku syseer jakies bledy wypier.*alala przy kicku

@Edit moze masz racje hahaha chyba maszyna przeciożona chodz nie wiem tego w 100% ale na to by wychodzilo xDD   Chyba sie nie spodziewali az tylu graczy :D

reklama

Opublikowano

Widzę, że macie problem. Więc potem zrobię materiał o tym jak bardzo jest to serwer pod is i jaka jest przepaść miedzy tymi co wydają a tymi co nie. Najbardziej mnie boli to, ze Administracja pomyliła typy serwerów. To jest medium a is jest jak na typowym szarym easy serwerze. To jest zabawne jak widzę szkaty bossow w is. Ktoś zacznie pieprzyc, ze nie trzeba wydawac itp. Ale sie zastanow nad tym czym sie różni serwer zrobiony pod utrzymanie ludzi a czym jest serwer zrobiony dla dorobienia.

1w5ryt.jpg

Czy dostajemy z jakiejś misji broń na 30 poziom?

Opublikowano

Przecież Ty powinieneś mieć zakaz jakichkolwiek wypowiedzi na tym forum(przynajmniej w dziale metina)

Zastanów się nad tym co Ci "podkreśliłem".  Prawda jest taka, że do is'a możesz wsadzić wszystko. Od potek po bronie z navi i tylko totalny idiota je kupi. Tak samo jest ze szkatami bossów ale co ja tam wiem. Ty wszechwiedzący, obalający komunę w metinie Sherlock'u wiesz wszystko. Pokaż mi serwer, który nie został postawiony pod "dorobienie". Pokaż mi taki! Skoro "myślisz"(w Twoim przypadku ciężko mi pisać to słowo), że serwer bez is'a ma utrzymać ludzi, to idź dalej łupać kamienie bo technologia za murzynami! Ratuj...

Już już, spokojnie. Proszę masz, pokazał... :) Chcesz coś napisać jeszcze czy nie? 

https://www.youtube.com/watch?v=ugaVarZg0q0

Opublikowano

Czy się nie mylę czy ekipa Altaris2 pod innym nickiem? bo na FB altaris2 promują Athes

A co do serwera to juz zasssyam i popatrze, jak się nie spodoba to wyedytuje :D

.

Opublikowano

Już już, spokojnie. Proszę masz, pokazał... :) Chcesz coś napisać jeszcze czy nie? 

Ja chce... 

http://screenshot.sh/oAdmVQ5by3sZ5

Proszę... :D Ludzie... myślcie proszę Was :D 

Opublikowano

90% polskich serwerow jest pod item shop.Postawienie maszyny + reklama trochę jednak kosztuje. Bez is też się da grać , oraz w łatwy sposob mozna zarobic w grze na calego is trzeba tylko chwile posiedziec :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...