Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wychodzimy Wam na przeciwko!

Zwiększyliśmy spoty w v2 pająków 2x i skróciliśmy czas respu 2x! :) Mam nadzieję, że rozładuje to tłok w v2 pająków :) 

dajcie łatke bo klient wolno sie paczuje 

Tam są tylko poprawki do wygladu w sumie, wiec nie musisz od razu tego pobierać, możesz odpalić przez Athes.exe

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wychodzimy Wam na przeciwko!

Zwiększyliśmy spoty w v2 pająków 2x i skróciliśmy czas respu 2x! :) Mam nadzieję, że rozładuje to tłok w v2 pająków :) 

Na przeciw a nie na przeciwko, ale to taki szczegół.

Co do isu i porównywanie zagranicznych serwerów do Polskich, to jak porównywanie wypłaty Polskiej do Angielskiej/Niemieckiej - bez sensu. Ale niektórzy nie zrozumieją reali jakie są. Cebula w naszej kraju powoli mnie przeraża, za granicą jest coś innego coś mi się nie podoba nie korzystam nie komentuje bo po co? Tracić swój czas? Można wykreować coś swojego i to doskonalić, ale po co najlepiej jest komentować zamiast zrobić coś swojego a potem tylko narzekać jaki świat nie jest zły - myślenie Polaka.

Ehhh ostatnio, w Polsce widzę tylko zawiść, zazdrość nienawiść, ale czy tak na prawdę musi być? @Qarth @*****Hooltras powodzenia z serwerem chociaż jesteście moja konkurencją to i tak aby jak najlepiej Wam szło :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Gdzie stoi ten strażnik wypraw?

//nvm, już znalazłam :v

Powiesz gdzie on się znajduje??

zależy gdzie chcesz iść... pierwszego w m2 znajdziesz

Skąd leci eq exp?

z bossów... 

Opublikowano

Wszystko ładnie ale ten IS nie chodzi mi o ceny tylko to że kostiumu stałego nie można sprzedać to jest porażka kupiłem z myślą że go sprzedam ... a tu taki suprise ale myślę że to zmienią  bo to sensu nie ma ^^ jako tako serv polecam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...