Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ceny za pety, kostiumy, fryzy są okej.

Ale serwer jest w cholerę nastawiony pod IS i już nie kłam Hool. 

Szkata broni na 30 lvl w IS?? WTF... A no sorry zapomniałem ludzie kupią bo potrzebują broni na start, potem to będzie bez użyteczne i pewnie zniknie z ISu, szkaty rippera? Po co przecież można zdobyć w grze, a no tak bo bogacze załadują po trutę . To się właśnie nazywa serwer pod IS, szybki perfidny skok na kasę, cenię Cię Hool i Qarth, ale to było lekkie przegięcie.Po prostu głupie się przyznać że hajs się skończył i trzeba na "szybko" coś zrobić. Ale powiem Wam jedno głowę do interesu to wy macie, szkata broni to był pewnie strzał w 10 i kasy sporo będzie z tego ;)

@@

Co do samego serwera gra się dobrze od strony technicznej jak to na serwerach tej administracji, jest stabilnie i w uj ludzi.

Jak mu się mógł hajs skończyć jak Invoria tak dobrze prosperuje? On ma tyle pieniędzy że jakby chciał to by wykupił całą twoją rodzinę i utrzymywał by ją przez najbliższe 10lat. 

Jaki Ty widzisz problem w tym jebanym isie? C**j z tym że bogacze zainwestują w szkaty z is'a? Przecież Ty możesz je dropnąć, nic tylko k***a płaczesz w tej prezentacji że serwer pod IS, nie podoba się to wypierdalaj jeżeli nie chcesz grać na serwerze który jest ''perfidnie nastawiony pod IS''. Tak samo jak na Invorii Przedmioty z IS'a czy tam kupony będzie można kupić w grze, ale nie, lepiej siedzieć w prezentacji  i p******** głupoty niż samemu zapierdalać w grze na IS'a. Jestem takim samym szarym graczem jak Ty i nie kupie sobie tak drogiego IS'a za realne pieniądze bo mnie na niego nie stać, ale za to będę sobie tyrał na niego w grze, bo wiem że na Hool'a serwerze nie pójdzie mi to tyrańsko w błoto. (Hool reaktywuj Nexusa ;))

qolJA1e.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale wy macie ból dupy. Tylko idioci kupią szkaty ripa w IS (30zł bodajże, żeby mieć broń na 75). I tak taniej by pewnie wyszło sprzedanie kostiumu i kupienie za to skrzynek ripa. Przeżywacie to, jakby od tego zależały losy świata. Jaki jest sens kupowania szkat, gdy można pójść na DT i w kilka godzin na spokojnie sobie ogarnąć tego truciaka?

tenor.gif

Opublikowano

Ale wy macie ból dupy. Tylko idioci kupią szkaty ripa w IS (30zł bodajże, żeby mieć broń na 75). I tak taniej by pewnie wyszło sprzedanie kostiumu i kupienie za to skrzynek ripa. Przeżywacie to, jakby od tego zależały losy świata. Jaki jest sens kupowania szkat, gdy można pójść na DT i w kilka godzin na spokojnie sobie ogarnąć tego truciaka?

Sens jest dla osób, które chcą wbić jak najszybciej topkę. Dla nich każda strata minuty jest dużą stratą. Ja osobiście nie widzę, ale ten powód ma sens. Nie zagram tak samo jak na Invorii z prostej przyczyny: trzeba siedzieć 1000 nocek, żeby mieć EQ PVP (Z nadzieją, że nie spali) + drugie tyle, żeby mieć IS'a, bo wydawać tyle pieniędzy sensu nie ma, a IS tu jak i na Invorii warunkował zrobienie praktycznie wszystkiego (tj. wygranie z kimś PVP, jeśli on ma IS'a czy ubicie bosa szybciej niż on ubije Ciebie).

Opublikowano

- Drogi IS

- Symulator Farmy , trzeba na kartce zapisywać respy co do sekundy i skakać po wszystkich teleportach.
- Zbyt duża przewaga ISa .. wczoraj sie o tym przekonałem :)
Gdyby nie te 3 argumenty ten serwer miałby przyszłość , po co szkaty ripa w ISie.. ehh .. 

Opublikowano

P2W przy tym jeszcze symulator farmy nie polecam hoogowno powinno miec zakaz publikacji po tym wszystkiech serverach ktore podaja po 1m IS IS IS IS IS IS POWER

Opublikowano

Ale wy macie bol dupy jak czytam te wasze posty . IS jest jaki jest jak nie pasuje do nie ładuj prostee  . Polecam zajrzec do npc u ktorego za AP kupisz praktycznie to co w IS. 

Ogolnie jeden z lepszych serwerów  ! oby tak dalej ! :)

reklama

Opublikowano

@Qarth zbyt duży % na wyciągnięcie wybranego kd jak na medium.

normalnie powinno być 100%, a ze nie ma to jest nasza osobista zmiana.

Opublikowano

Spoty zostaną w nocy zwiększone... gra bardzo dużo graczy i nie spodziewaliśmy się aż takiego zainteresowania. 

Zwiększymy spoty i zmniejszymy czasy respu aby było przyjemniej :) 

Co do ISa... to czego nie można zdobyć z gry czyli fryz i pet.. jest tanio... 

To co można zdobyć w grze a ktoś jest leniwy... to jest drożej aby nie psuć rynku i nie dawać graczom, którzy tylko bazują na IS... ogromnej przewagi. Tak będzie i tak ma być :) Nie będzie u Nas tak, że gość wysyła SMSa za 100zł i może już nic nie robić a ma 10x tyle co gracz który całą nockę grał i dropił. Chcecie tani IS (itemki z gry w IS tanio) to zapraszam do konkurencji :) Wszystkim nie dogodzimy. 

Opublikowano

Spoty zostaną w nocy zwiększone... gra bardzo dużo graczy i nie spodziewaliśmy się aż takiego zainteresowania. 

Co do ISa... to co nie można zdobyć z gry czyli fryz i pet.. jest tanio... 

To co można zdobyć w grze a ktoś jest leniwy... to jest drożej aby nie psuć rynku i nie dawać graczom, którzy tylko bazują na IS... ogromnej przewagi. Tak będzie i tak ma być :) Nie będzie u Nas tak, że gość wysyła SMSa za 100zł i może już nic nie robić a ma 10x tyle co gracz który całą nockę grał i dropił. Chcecie tani IS (itemki z gry w IS tanio) to zapraszam do konkurencji :) Wszystkim nie dogodzimy. 

Dobre wytlumaczenie na drogi itemshop. Stac Cie na wiecejj. Zajmie sie tym osobiscie jak przyjde z pracy, poswiece nawet wiecej czasu i porownam z is najwiekszych mediumow zagranicznych. To ze cos jest w grze nie znaczy, ze to musi byc w is po 2 w wymowka na to by kazdy tego nie mial to drogie itemy. Heh. Chyba lepiej jakby w ogole tego nie bylo. Widac, ze to wasz 1 medium bo nie macie bladego pojecia co robicie. Pozdrawiam

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Co do ISa... to czego nie można zdobyć z gry czyli fryz i pet.. jest tanio... 

No i gites z tymi spotami, tylko naprawdę jest zwiększcie  a nie po dwa mooby ;)

Gdzie dropi ulepek na eq 80/90 ten bambusowy pasek? Z dunga 75 nie leci, w grocie nie leci, dopiero od mapy 90???

Opublikowano

Serwer pod is! Tylko na kasę! Udowodnię to wam bla bla bla bla bla. Jestem metinowym GURU i wiem co mówię bo się tak zayebiście znam! - tak wyglądają te wszystkie posty  xD

Jeszcze takiego bólu tyłka nie widziałam. Tak jakby trzeba było płacić za samą rejestrację konta i bulić kasę co miesiąc za możliwość grania  :v Na wszystko można zarobić w grze, nie wiem w czym widzicie problem, przecież nikt nie każe wam czegokolwiek kupować. Wystarczy za yangi kupić kupon SM. No ale faktycznie, trzeba się ruszyć z m1 a widzę że nie dla wszystkich to takie łatwe  ;)

Opublikowano

Dobre wytlumaczenie na drogi itemshop. Stac Cie na wiecejj. Zajmie sie tym osobiscie jak przyjde z pracy, poswiece nawet wiecej czasu i porownam z is najwiekszych mediumow zagranicznych. To ze cos jest w grze nie znaczy, ze to musi byc w is po 2 w wymowka na to by kazdy tego nie mial to drogie itemy. Heh. Chyba lepiej jakby w ogole tego nie bylo. Widac, ze to wasz 1 medium bo nie macie bladego pojecia co robicie. Pozdrawiam

No jasne że lepiej jakby tego nie było wcale... ale kto mi wtedy opłaci maszyny, sysadmina, team, zus, mapy, sety, reklame, nowości, księgową (prowadzę legalną firmę) ? Ty? W takim razie ok, chętnie skasujemy to z ISa a Ty nam płać. 

Każda mapa była robiona specjalnie na Nasz serwer i tak samo na inv... wiesz jaki to wydatek? Nie masz pojęcia... wiesz jaki wydatek to YT? Nie masz pojęcia. Wiesz ile wydałem na promocję serwera na Fanpagu samym (14dni trwała -> przez całą bete i chwilke przed) http://screenshot.sh/oB58xaKQK0ZRT Prosze.. tylko i wyłącznie fanpage... 

Nie odpowiedział mi nikt myślący z tym co płaczą na IS... na proste pytanie...

Który serwer jest bardziej pod ISa:

1. Ten gdzie za 100zł kupujesz 100szkat ripa?

2. Ten gdzie za 100zł kupujesz 50 szkat ripa?

Bo myślę, że pierwsza opcja jest serwerem stworzonym pdo ISa... Napisałem już.. to co nie mozna zdobyć w grze jest tanio czyli pet i kostium... i są na STAŁE. Jeśli uważacie, że to jest serwerem pod ISa... to z całym szacunkiem i bez urazy... ale jesteście durniami. 

Opublikowano

To porównaj jeszcze IS serwera vixa oraz balmora s2. 

Gra się przyjemnie ale jak ktoś zamiast dropić woli stać w m1 i żalić się na forum to niech lepiej nie gra. Ja nie mam żadnego problemu żeby pójść wybić resp bossa/metinów i mieć z tego zarobek, aby potem kupić sobie IS. Poza tym wyczytałem, że podczas łowienia można zdobyć kupony SM więc co to za problem?

Opublikowano

Nie rozumiem jednej rzeczy

Serwer pod is tak? Osoby ktore to pisza to stwierdzam ze zarabiają 1200 na msc.

NIE CHCESZ NIE KUPUJ! PROSTA KUR** rzecz.  CZY KTOŚ CIE ZMUSZA DO KUPOWANIA W ISIE? ADMINISTRACJA MOZE DODAĆ NAWET TAM CZERWONE POTKI ALE C**J CI DO TEGO. NIE CHCESZ NIE KUPUJ. 

FMSA DROPNIESZ. NIE CHCE SIE KOMUS DROPAC TO - KUPUJE W ISIE I C**J WAM DO TEGO

Opublikowano

Gra się przyjemnie ale jak ktoś zamiast dropić woli stać w m1 i żalić się na forum to niech lepiej nie gra. Ja nie mam żadnego problemu żeby pójść wybić resp bossa/metinów i mieć z tego zarobek, aby potem kupić sobie IS. Poza tym wyczytałem, że podczas łowienia można zdobyć kupony SM więc co to za problem?

W tym problem, że Ci ludzie są przyzwyczajeni, że ładują w ISa i tyle gry bo na wszystko już mają jak wydadzą 100zł... a u nas tak nie będzie.. można sobie pomóc isem... ale jak ktoś pakuje tylko w ISa... to jest to dla niego nieopłacalne... i później plączą "drogi IS". 

Możecie pisać że serwer pod IS ale to nie jest serwer pod IS a serwer na dłużej aby nie psuć gospodarki i aby gracz co wydaje kasy nie był tu "bogiem". Możecie mieć inne zdanie oczywiście, więc zapraszam na inne serwery :) 

Opublikowano

W tym problem, że Ci ludzie są przyzwyczajeni, że ładują w ISa i tyle gry bo na wszystko już mają jak wydadzą 100zł... a u nas tak nie będzie.. można sobie pomóc isem... ale jak ktoś pakuje tylko w ISa... to jest to dla niego nieopłacalne... i później plączą "drogi IS". 

Możecie pisać że serwer pod IS ale to nie jest serwer pod IS a serwer na dłużej aby nie psuć gospodarki i aby gracz co wydaje kasy nie był tu "bogiem". Możecie mieć inne zdanie oczywiście, więc zapraszam na inne serwery :)

Ponawiam, skad leci bambusowy pasek ulepszacz na bron 80 i bizu. Bo do 80 nigdzie on nie leci.

Opublikowano

To samo jest na większości serverów gdzie już wiadomo że będzie grało więcej luda bo już ma jakąś opinie, jak ten czy invo. IS daje i to dużo, czy to na początek czy na końcu rozwoju postaci, lecz właśnie istnieje ten problem że w polsce nie zarabia się nie wiadomo ile, a w większości i tak tu grają ludzie co wcale nie zarabiają.

Opublikowano

Btw. czy jest jakaś szansa, że zwiększycie ilość metinów na podstawowych mapach tj. orki/pustynia/sohan/ognista ziemia? 

tam sa juz wieksze niz na standardowo, jedynie w v2 jeszcze bedzie zwiekszone.

Opublikowano

jedna rzecz która jest moim zdaniem niedociągnięta, dlaczego takie moby jak best kapitan / pozostałe besty i podstawowe bossy do questów mają taki długi czas respa ? w każdym mmo czas respa takich mini bossów jest krótki z tego względu że są misje z nimi związane i to zaraz na starcie zanim zrobi się przekrój jako tako lvlowy- imo powinny się respic co 2 minuty bo teraz to nawet nie idzie tego znaleźć, pozdrawiam

16k7y4p.png

Opublikowano

Wychodzimy Wam na przeciwko!

Zwiększyliśmy spoty w v2 pająków 2x i skróciliśmy czas respu 2x! :) Mam nadzieję, że rozładuje to tłok w v2 pająków :) 

dajcie łatke bo klient wolno sie paczuje 

To poprawki wizualne. Patchowanie nie jest konieczne :) Spaczujesz sobie pozniej a teraz możesz grać spokojnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...