Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer padł?

Dziala ciagle normalnie.

a to ciekawe grałem 20 min i nagle mnie wywaliło i teraz pisze błąd.

b484f25a98073.jpg

Mam to samo, a dostałem odpowiedź że mam odpalać clienta przez .exe a nie przez patcher >.<'

sygna.tan.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

juz prawie 30 lv a w eq tylko 350k i gdzie tu na zmianki -_-.

Drop yang jest tragedia.

Bodzi brak to fakt ;x

Opublikowano

juz prawie 30 lv a w eq tylko 350k i gdzie tu na zmianki -_-.

Drop yang jest tragedia.

Bodzi brak to fakt ;x

A za misje z metkami na 20 lvl, dostaje się 2kk. :D 

Server polecam, dość przyjemnie się gra. :P 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Prezentacja baja
GamePlay serwera

xyz

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

O 20:00 odbędzie się przerwa która poprawi drobne błędy nie zgłoszone na becie:

- Będzie można włożyć bonusy do kostiumów
- Kaktusik i Nietoperz bedzie dawał bonusy
- Opis przy tworzeniu gildii bedzie prawidłowy (wymagany jest 40 poziom i 5.000.000 Yang)
- Zwiekszenie dropu skrzynii serwerwej

Przerwa potrwa maks. 10 minut, za utrudnienia przepraszamy.

A co do cen w is, stałe kostiumy są 2x droższe od czasowych inaczej by to nie miało zadnego sensu, czasowe macie po 350-380sm. (30 dni).

Opublikowano

Ja już wywaliłem serwer do kosza. Nie potrzeba mi kolejnej invorii zmixowanej z atreyą. Do tego ten is... Czyli kolejny serwer bo invo się już puste robi i hajs się kończy... 

Nie pasuje mi gra tutaj i sposób w jaki serwer został zrobiony, jak została skonstruowana rozgrywka - tak samo jak na invo. Po raz kolejny ten sam schemat - zaczyna to przypominać serwery Surka. 

Wolę poczekać na coś kreatywnego ( w końcu może się doczekam ). 

Pozdrawiam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Eh miałem pobrac ale jak czytam ze znowu sytuacja z serwerem nastawionym na is to szkoda slow,na invori gralem 130 lvl, zero isu i powiem to jest hard jak nie wladujesz w is, wiekszosci pvp przegrane,na exp nie narzekam bo gralo sie przyjemnie ale ogólnie wszystko pod is i to wiecej niz na invori.

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Fioletowe bojowniki wymiatają <3 A tak poza tym to gra się całkiem przyjemnie i jak na tą chwilę polecam wszystkim  ;)

Tu taka mała perełka, ledwo zalogowałam się na serwer a tu takie wiadomości  :v

0rZolvW.jpg

Opublikowano

Eh miałem pobrac ale jak czytam ze znowu sytuacja z serwerem nastawionym na is to szkoda slow,na invori gralem 130 lvl, zero isu i powiem to jest hard jak nie wladujesz w is, wiekszosci pvp przegrane,na exp nie narzekam bo gralo sie przyjemnie ale ogólnie wszystko pod is i to wiecej niz na invori.

Niedosc że pod IS to do tego drogi a schemat jak na kazdym serwerze tego kolesia,ten serwer to mieszanka atreyi i invorii.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Na invorii nie umiałeś na IS zarobić? Tam wystarczyły 2 dni, żeby full IS zdobyć xD

Ile online? Warto zagrać?

tenor.gif

Opublikowano

Kto chce ten niech łapie.

Jak ktoś chce konto z 100 Sm to pisać Pw, coś tam może se kupicie :D

IW5YQYQT

ARJ43SMQ

@.WhyNot DROP I sell kilka sztuk chociaż samych sygnetów i jest full exp i pvp ;D

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

I jak sytuacja po starcie? Duzo online, sporo ludzi wbilo?

Ktos mi w koncu powie, czy tutaj trzeba bedzie - jak na invoriach - kampic na metki i bossy czy jednak rozgrywka neico sie zmienila?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

I jak sytuacja po starcie? Duzo online, sporo ludzi wbilo?

Ktos mi w koncu powie, czy tutaj trzeba bedzie - jak na invoriach - kampic na metki i bossy czy jednak rozgrywka neico sie zmienila?

Tak samo a nawet gorzej, ogolnie symulator farmy i kampienia + musisz zapisywac co do sekundy resp metinow i bossow. Nie ma co ukrywac kopia invorii i tyle, tylko poziom trudnosci inny. Ale ogolnie Qarth pogardzil strasznie tymi moobami, czasem spawnu oraz respami metinow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...