Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale mam tylko dwie opcje do wyboru przy zmianie klasy PT i AT a TT nie mam..i tez macie takie nr wersji?

To jest tylko podgląd postaci, a nie wybór. 3 joby zostały dodane do gry i można je bez problemu zmienić poprzez Item Shop (0 EC za itemek).

QtiV6xY.gif

Opublikowano

To nie wiedziałem że przez is się zmienia, skończyłem questy na zmianę klasy i na tablicy mam tylko 2 do wyboru dlatego myślałem że mam coś nie tak z elsem. Dzięki.

Opublikowano

Nie przychodzi mi link aktywacyjny na o2/onet, wie ktos czemu?

Powinno przyjść, a jak nie to lepiej załóż konto na gmailu.

Opublikowano

Mam pytanie co do notatek i notatnika, po pierwsze jak otworzyć notatnik bo nigdzie go nie widać, po drugie jak zdobyć notatki? Zrobiłem dwie misje i mam dwie notatki a dalszych misji nie widać, da się jakoś inaczej zdobyć ów notatki?

Opublikowano

Mam pytanie co do notatek i notatnika, po pierwsze jak otworzyć notatnik bo nigdzie go nie widać, po drugie jak zdobyć notatki? Zrobiłem dwie misje i mam dwie notatki a dalszych misji nie widać, da się jakoś inaczej zdobyć ów notatki?

Do notatek weź skille których używasz. Notatnik możesz kupić w Item Shopie (brązowa książka za darmo).

Opublikowano

Na voidzie notatnik techniki jest z itemshopu, a otwierasz go w twoim ekwipunku. Notatki zdobywasz robiąc plansze z zaznaczoną "flagą" (musisz być w drużynie, jak zrobisz solo to nic nie będziesz miał) na mapie i dostajesz za każdy dungeon 1 monetę, a za 10 możesz wymienić na przedmiot, który ci pozwoli wybrać jedną (bodajże Wise Man Note).

Opublikowano

Witam,witam :D Szukam jakieś polskiej gildi  bo właśnie będę zaczynać gre i przydała by się jakaś pomoc w grze bo nie wiele wiem o grze . Z góry dzięki i pozdrawiam :) 

Opublikowano

Albo mi sie wydaje albo zwierzak podnosi mniej kasy niz jak samemu sie podnosi.

Edit.

I takie pytanko co się dostaje na skrzynke pocztowa po wbiciu max lvl? Bo cos odebralem tylko nie wiem co a w eq nic nowego nie widze;p

Opublikowano

I takie pytanko co się dostaje na skrzynke pocztowa po wbiciu max lvl? Bo cos odebralem tylko nie wiem co a w eq nic nowego nie widze;p

potka ktory resetuje wszystkie skille

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Albo mi sie wydaje albo zwierzak podnosi mniej kasy niz jak samemu sie podnosi.

Edit.

Nie możliwe, zwierzak z item aurą wszystko podnosi oprócz potów/owców/jedzenia ze skrzynek, które nie są przedmiotem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś mi podpowie czemu nie moge tej najnowszej klasy na Elesis wybrać? przy wbiciu 15 lvl mam tą klase na obrazku i nie mogę kupić tego itemka tak samo w IS`ie tego też nie ma, proszę o szybka pomoc.

Opublikowano

Od jakiegoś czasu gram na serwerze, rzecz jasna niczego nie brakuje a nawet lepszy jest od globalnego. Polecam.

Opublikowano

czy serwer jest po polsku a jak nie to da sie spolszczyc??

Może się da spolszczyć, ale nikt nie opublikował posta.

Serwer jest po angielsku.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Co mam zrobić -,- ciągle mi wyskakuje że instalator ma wirusa i usuwa go ._. co się dzieje?!

Wyłącz antywirusa na czas pobierania i instalowania.

Opublikowano

Już nie miałem zamiaru robić nowego tematu, więc mam wahania pomiędzy VP, a GA.

Kogo lepiej? Chodzi o VoidEls ;_;

Imo VP ciekawsza, ale ja po prostu Ren nie lubię xDD

Ładna klasa - GA, ładna klasa i super postać - VP. No ale to dwa inne tryby walki, więc raczej powinieneś mieć oczywisty wybór xD

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Teraz mi wykryło suspicious.cloud 9 ( elsword.exe ) ;_; biedny ja, same problemy ;_; Poradźcie co zrobić ;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;

Czy naprawde void els ma virusa =,=( nie chce nawet o tym myśleć =,=)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...