Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oho. To mi się podoba. Zaraz biorę się za pobieranie ^^ Mam pytanie. Czy po pobraniu tego wszystkiego muszę stworzyć nowe konto czy mogę korzystać z tego starego, którego pobrałem na polskiej stronie elworda? Jak to działa? Można wybrać język?

A no i wg. skoro chcę to pobrać to muszę usunąć tego elsworda z polskiej strony? ;-;

Nie bardzo rozumiem pierwszego pytania, ale VoidElsowrd i polski Elsword mają całkowicie inny serwer, dlatego musisz stworzyć nowe konto na Void Elsword (podaj pocztę z gmaila to sobie problemów zaoszczędzisz :|).

Nie można wybrać języka, ten serwer jest International (dla każdego kraju), dlatego wszystko jest dostępne w języku angielskim. Nie musisz usuwać polskiego Elsworda, po prostu wypakuj Void Elsword do innego folderu, co problemem raczej nie powinno być.

QtiV6xY.gif

• Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki Klaus za odpowiedź, tak myślałem, że wcześniej żadnego Privia nie było, a GF chyba w chuja leci...

Jest już Add na Voidzie?

Nie ma Adda oraz Game Masterzy nie wiedzą kiedy będzie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja też chętnie dojdę do Polskiej gildii, jeżeli jakaś istnieje, to podawać nazwy i chętnie wbije
PS Zacząłem grę Elesis, 32 lvl PK, mój nick: ElesisPVP

Opublikowano

Shadow mówi, że Add wejdzie na Voida jak obydwie klasy (LP i MM) wejdą na EU.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Update serwera

Zmiany:

- Ulepszenie silnika gry

- Nowe itemy do zdobycia z wymiany u Aranki. Z bossów terenowych dostajemy perły, które możemy wymienić na nowe rzeczy:

431531409225099440545.png

- Dzienne questy z Henira. Monety z nich zdobyte możemy wymienić na atrakcyjne rzeczy:

728101409225099440545.png

- Tytuł "I am the Storm" ma teraz mniejsze wymagania. Zamiast 9999 Enraged Sylphid musimy zabić ich tylko 2500.

974001409225100440545.png

- Nowy set w Item Shopie.

559771409225100440545.jpg

- Zmiana cen dwóch itemów w Item Shopie:

Angkor kosztuje 600 EC

Uniring (pet) kosztuje 700 EC, a paczka 1000 EC.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Hej mam problem zalożyłem wczoraj konto na Voidzie elsowrd i miał przyjśc link aktywacji i nie ma go do dziś co mam robic dodam że założyłem jeszcze 1 konto i też nie przyszedł link aktywacyjny jakieś rady macie dla mnie albo zrobicie mi konto xD

Opublikowano

Hej mam problem zalożyłem wczoraj konto na Voidzie elsowrd i miał przyjśc link aktywacji i nie ma go do dziś co mam robic dodam że założyłem jeszcze 1 konto i też nie przyszedł link aktywacyjny jakieś rady macie dla mnie albo zrobicie mi konto xD

Konto zakłada się na Gmaila, tylko tam przychodzi.

QtiV6xY.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualek nie będzie, bo GF zablokował pliki. Adda nie będzie, nic nie będzie. Z resztą słyszałem, że robili też jakiś prywatny serwer do innej gry i po roku go zamknęli (zebrali kasę i uciekli)

Opublikowano

Jak przez GF nie będzie aktualek? Przecież oni mają ten serwer (niby, bo tak naprawdę nikt nie wie jak jest) jest w pełni legalny, więc GF nie ma tu nic do gadania. Pomijając, że OWU GameFail'a jest tak absurdalne, że chyba śmieszniejsze to OWU być nie mogło. Według ich OWU po zagraniu na np. niemieckim Elswordzie, moje konto na PLu powinno zostać skasowane, bo jest to inny serwer niż PL, to samo dotyczy gry na KR czy NA, pomijając inne "paradoksy goniące paradoksy". A o ten priv o którym mówisz to pewnie chodzi o gre "Rise of Metin2", gdzie powodem jego zamknięcia, były prawa autorskie dotyczące nazwy "Metin", przez co zmienili tam nazwę i nie pamiętam co było dalej :D

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

@Wendax jesteś głupi, czy tlko udajesz, hm? Nie zauważyłeś, że kiedy włączasz Voida pokazuje się takie same okienko jak na serwerach GF? Kiedy się logujesz- pre event adda. Hackshield itd. Oni zbierają kase na skradzionych plikach od gf'u. Nowa wzmianka mówi o tym, że nie można grać na nielegalnych serwerach, a nie wszystkich. Więc tymbardziej pokazujesz swój debilizm i głupotę. Żal mi osób, które wydały na to kasę. Bo się rozczarują..

Opublikowano

Daxsior dobrz mówi update nie będzie. Jednakże jakbyście czytali wcześniejsze OWU byście zauważyli, że zmiany są minimalne. Odnosząc się z OWU do prywatnych serverów nie mogą nas monitorować co robimy itp Tylko dostaniemy bana jeżeli byśmy na boardzie pisali tematy z Voidem itp.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...