Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej mam 1 pyt bo po zarejestrowaniu na stronie servera nie przychodzi mi e-mail z linkiem potwierdzajacym i nwm dlaczego jak ktos by mogl mi pomoc w tej sprawie

• Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer całkiem fajny opłaca się grać?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

szukam gildii mam 21 lvl nick KoloiYoloPL Elsword postać gram od wczoraj..:) 

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

ja moge pogadać na ts po 15 ja też noobek ;D bo gram 2 dni 34 lvl Elsword ;] 

Opublikowano

Witam, mam problem z rejestracją, mianowicie czekam już 45 min+ na link potwierdzający i nie dochodzi wiadomość, robiłem już 2 konto, bo myślałem, że źle e-mail wpisałem, ale to nie to, proszę o pomoc, z góry dziękuję i płace lajkiem :D

Opublikowano

z czego co się interesuje to nie. Szukałem innych serwerów lecz niestety nie znalazłem więc wydaje mi sie że nie...

Jeśli istnieją to mnie ktoś popraw :D 

Opublikowano

z czego co się interesuje to nie. Szukałem innych serwerów lecz niestety nie znalazłem więc wydaje mi sie że nie...

Jeśli istnieją to mnie ktoś popraw :D

Nie ma innych prywatnych serverow niz Void. Jak narazie.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

kurczę też chciałbym mieć pirva. ale takiego tylko mojego gdzie tylko ja gram

pJXLbfz.png

Gamefail popsuł elsa. Pokonajmy go razem!!

Opublikowano

Chodziło mi czy były jakieś przed Voidem, ponieważ po jednej rozmowie z Teamowcem dowiedziałem się, że GF ponoć zamknął już kilka privów, ale wcześniej żaden mi się na oczy nie rzucił.

Wcześniej nie było żadnych prywatnych serwerów.

Opłaca się tam robić questy? Czy najlepiej napier*alać dungi by level nabić? ;>

Epickie opłaca się robi od Hamel+, bo wtedy zarabiasz na nich, jednak jak wolisz wbijać poziom, to lepiej omijaj. Potem na behemocie i tak 1kk+ za jedno przejście, więc kiedyś zarobisz.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Oho. To mi się podoba. Zaraz biorę się za pobieranie ^^ Mam pytanie. Czy po pobraniu tego wszystkiego muszę stworzyć nowe konto czy mogę korzystać z tego starego, którego pobrałem na polskiej stronie elworda? Jak to działa? Można wybrać język?

A no i wg. skoro chcę to pobrać to muszę usunąć tego elsworda z polskiej strony? ;-;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...