Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam pytanko czy opłaca się wracać grałem jakiś czas temu jak jest teraz z ilością graczy dużo? mało??

Opublikowano

Witam mam pytanko czy opłaca się wracać grałem jakiś czas temu jak jest teraz z ilością graczy dużo? mało??

Zdecydowanie mniej niż wcześniej... starzy gracze odchodzą bo nie ma... co robić. Nawet ja jestem już tylko na PL'u.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ong. Tak to jest jak się jest dzieckiem.. Przeczytaj cały temat a potem zadawaj pytania. (Robi się ze mnie druga liivi omg xDD)

Opublikowano

Aktualek nie będzie, bo GF zablokował pliki. Adda nie będzie, nic nie będzie. Z resztą słyszałem, że robili też jakiś prywatny serwer do innej gry i po roku go zamknęli (zebrali kasę i uciekli)

Daxsior dobrz mówi update nie będzie. Jednakże jakbyście czytali wcześniejsze OWU byście zauważyli, że zmiany są minimalne. Odnosząc się z OWU do prywatnych serverów nie mogą nas monitorować co robimy itp Tylko dostaniemy bana jeżeli byśmy na boardzie pisali tematy z Voidem itp.

REKT

http://www.elsword.to/forum/index.php?/topic/15602-void-v13-mastermind/

A więc nastąpiła aktualizacja. Został dodany sezon trzeci PvP, mamy teraz możliwość posiadania dwóch drzewek umiejętności (za darmo), doszedł Add, Ereda Island, Field Boss Raid, systemy dodatkowe dla Aishy, Reny i Eve, rebalans postaci.

Tak szczerze mówiąc, to nie spodziewałem się tego sam, ale jak widać warto było czekać :P

Btw. Mastermind to update wykraczający poza wszystkie serwery.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Właśnie też zostałem mile zaskoczony. myślałem, że to wszystko pusci, a jednak nie. Czyli mają jednak na to jakiś sposób...

Opublikowano

Właśnie też zostałem mile zaskoczony. myślałem, że to wszystko pusci, a jednak nie. Czyli mają jednak na to jakiś sposób...

Myślę, że przestali brać rzeczy z EU, a biorą z KR w jakiś sposób + tłumaczą to wszystko, stąd tak długi czas oczekiwania.

VoidEls patchuje mi się już 1h i nadal jest 3%... czy jeśli stąd http://www.elsword.to/forum/index.php?/topic/15602-void-v13-mastermind/ ściągnę "installer" i rozpakuje do folderu elsword>data, to będzie szybciej?

Mnóstwo ludzi patchuje i dlatego serwer jest trochę obciążany, polecam poczekać do jutra.

Macie jakieś rady na start? Kim zacząć itd.

Są różne gusta, wybierz najwygodniejszą dla Ciebie postać.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Myślę, że przestali brać rzeczy z EU, a biorą z KR w jakiś sposób + tłumaczą to wszystko, stąd tak długi czas oczekiwania.

W sumie to możliwe. Jest jeszcze jedna opcja: NA. Ale bardziej jestem za Twoją opinią, bo szukali kogoś do teamu ze sporą wiedzą o KR (plikach itd)

Opublikowano

Nawet jeśli kradną pliki z KR i oni się o tym dowiedzą, będą w końcu zablokowane. Na miejscu graczy Void'a nie cieszyłbym się za wcześnie.

Opublikowano

Kilka godzin temu przestałem już patchować  teraz włączam i nadal  taka sama prędkość cos mi się zdaje że poczekam sobie z 3 dni dobre zanim wszyscy spatchują : :( :unsure:

Opublikowano

Nie biorą z NA ani z PL ani KR. Kradną od esemu potwierdzone info przez esemu i goscia (mojego kolege) który pracuje u nich.

Biorą z plików EU.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Nie biorą z NA ani z PL ani KR. Kradną od esemu potwierdzone info przez esemu i goscia (mojego kolege) który pracuje u nich.

Poproszę dowody. ESEMU to póki co jeden wielki BUG i nie ma co z niego kraść.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

wiecie moze o co chodzi z tymi laleczkami voodo (gdzie je zdobyc)? I takie niebieskie cosie do wymiany u ekko gdzie je zdobyc?

pJXLbfz.png

Gamefail popsuł elsa. Pokonajmy go razem!!

Opublikowano

Poproszę dowody. ESEMU to póki co jeden wielki BUG i nie ma co z niego kraść.

Znaczy wiesz powiedział TAK JAK ZAWSZE WSZECHWIEDZĄCY CORE więc tylko napisałem co mówi. Jednak esemu ma wystartować już 8 listopada.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...