Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.kupuj duale od apink lub wise/S++ u camile, nie warto sie bawic tymi od alchemika

Rozumiem, ale jeżeli kupię np ten żółty Magic Stone of Explosion to czy ten damage działa również na skille? czy tylko na broń?

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prócz zbugowanej tablicy, która zawsze była nic innego nie zauważyłem ;)

Jak, to o którym? Trans jest tylko jeden i są nim nowe skile i to nie jest żaden bug ;o

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

myślałem, ze chodzi Ci o "El Resonance" :D, nawet fajny pomysł, ale co będzie jak wprowadzą np 120 lvl? pójdzie na marne?

ja zauważyłem kilka błędów, może dla innych to nie błędy, ale dla mnie owszem :P

- mam questa EP 4. "Enter Bethagara Falls", ale nie ma tej krainy :D ; q nowy, nagroda 2 Bleesed Enhancement Stone :D q chciałem zrobic dla zabawy :P

- kiedy dla 1 postaci zwiększono sloty w eq, to dla ary zmiejszono (np Spcecial miał 4 paski, teraz ma tylko 3, po mojemu to bug :P:)

- okrojono dmg niektórych skilli :P to, że cos sie zwiększa, to nie znaczy, że trzeba co innego zmiejszyć :P

- brak craftu akcesoriów za wrota u NPC od Akcesoriów - Hessonity (miałem juz 3, czyli tego czwartego nie zrobię, dla mnie big bug) :)

- miałem prawie wszystko by zrobic bron z Heńka na lvl 3 (prócz 1 power stone lvl 3, jak wiadomo od groma zbierania), więc zabrakło mi chwila, ból pupy, nie wymienię atomów, elementów, fragmentów u Glave'a, dla mnie bug (niedopracowanie/pominięcie), skoro ze starszego heńka można wymieniać.

- monety, stone'y i inny drop z sekretów, jak wyżej, nie wymienisz a u Analki (Ariel) wymienisz za to z jeszcze ze starych sekretów :P dla mnie porażka :P

- czyli rozbudowanie banku i banku gildii za żywą gotówkę, minęło sie z celem :D żal :D (dużo dropu którego nie można wymieniac, very big bug) :D

- Sekrety zależne od dni, no niby fajne, ale nie dla kogoś kto chciał mieć na każdej postaci inny set, to nie bug, ale pomysł mi nie odpowiadający :P

Nie grałem długo, po rozczarowaniu z Heńka :D to większego zdania nie wyrobiłem sobie na razie.Tyle biegania poszło na marne.. ale masz rację gra wygląda ciekawie, gro ludzi biega, ale ja po prostu się zirytowałem xD teraz nie wiem jakie sety z sekretów itp, a tego studia i story nie lukałem jeszcze, depresja, więc się nie wypowiem :D Pewnie widziałem więcej dziwnych rzeczy, ale póki co nic innego nie przyszło mi do głowy. Jak wprowadzają wymianę z Heńka i Sekretów 1 do 1 to będę już Happy :P

- i kto mi powie po co przy lewym pierścionku jest ptaszek :D wygląda to tak jakby jeden był tylko aktywny, a są dwa :D

Opublikowano

Po pierwsze nie wprowadzą już wiekszego levela niż 99 :)

Po drugie co do tej misji, to to są normalne mapki i mają inne nazwy, to tyle :) Co do nagordy, to jest do nowego ulepszania, którego Void jeszcze nie wprowadził :)

Po trzecie wiedzą już o tym i to naprawią.

Po czwarte jest takie coś jak ba la ns :) TO ZNACZY, ZE NIEKTORE SKILE DOSTAŁY NERFA.

Po piąte, bo już to usuneli.

Po szóste można wymieniać już wszystko u Glave i cały czas można było.

Po siódme pewnie później wprowadzą, albo stwierdzili, że nie warto, bo i tak szybko robi sie to eq.

Po ósme nie rozumiem o co Ci tutaj chodzi

Po dziewiąte o wtf, ale jesteś tego świadomy, że teraz jest tylko jeden drop pod wszystkie sekrety? I teraz działa tak, że robiąc sekret Elder możesz zrobić set np. Velder czy czego tam chcesz.

Można mieć teraz dwa pierścionki. Czekam na wiecej "bugów".

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

1. To brzmi w porządku :D

2. Nie znalazłem tej mapki, może faktycznie za słabo szukałem :D ale teraz nie mam dostępu do elsa, sprawdzę wieczorkiem ;D

3. Cudownie, aczkolwiek straconego eq pewnie nie odzyskam :D

4. Szkoda właśnie :)

5. jw :D żal :D

6. No właśnie nie znalazłem wymiany atomów, fragmentów na te nowe crystaly :) - więc na 3lvl trzeba zbierać od nowa :D

7. Oby wprowadzili, trochę monet zostało (albo zrobię scrolle +9 u naeun:P :) jak najszybciej póki tego nie usuną :P

8. rozbudowałem sobie bank gildii i bank dla wszystkich postaci za gotówkę, by pomieścić te atomy, elementy, drop z sekretów. taki niesmak po prostu czuje :P

9. jestem świadomy, chodzi, że pozostałości pozostały, które sie zbierało a teraz trzeba oddać praktycznie za darmo. (chodzi o to, że jak sie 6 godzin dziennie robiło Heńka i Sekrety to taki drobny niesmak, czasem do późna by się wyrobić) - nie jestem nerdem, 1 konto, 2 osoby, czasem 3 :)

10. tak wiem, że można nosić dwa pierścionki, i oba są aktywne, ale przy jednym mam "ptaszka" :) i nie wiem po co on jest :)

Dziękuję za konwersację :D może faktycznie coś zostało przeoczone :)

Edit: u Gleave;a nie ma tej wymiany i nie znalazłem tej mapki "Bethagara Falls" :P

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gra się przyjemnie jeżeli nie mówi się o pvp c: Tak bardzo Ainy, i rosy . Ich taktyka jest rozbrajająca . Exp wygląda bardzo fajnie . Szkoda tylko że z każdą nową postacią staje się ona coraz łatwiejsza i mogło by się wydawać  przykokszona. Ale nie w sensie systemu czy kombosów , nie nie ;)  Raczej w kwesti łatwej rozrywki . Ain i rose których mana gain jest kosmiczny przy małych umiejętnościach są w stanie pokonać zaawansowanych graczy czy przejść dunga z palcem w odbytnicy nie myśląc nawet .

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!
  • Aive odpiął/ęła ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...