Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popołudniu :3 Popołudnie, czyli mniej więcej od 12 do (w aktualnej porze roku) ok 19. Jutro sobota więc masz czas by poczekać trochę :3

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Patcher jest offline. Tak trudno wejsc na stronke elsword.to?

pJXLbfz.png

Gamefail popsuł elsa. Pokonajmy go razem!!

Opublikowano

Dokładnie.

Ja przed chwilą pobrałem z oficjalnej strony grę 3.5 gb przez ponad 4h i teraz okazało się, że nie działa...

Skąd mogłem wiedzieć, że na forum jest nowa wersja?

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Reset/reinstall gry? Reset kompa? Wyłączenie niepotrzebnych programów typu przeglądarka internetowa? Jest wiele sposobów :v 

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ShiroNeko (jednak z tego co słyszałem co tam się dzieje to odradzam) Bezsenni (tak samo nie polecam) lepiej już dojść do jakieś angielskiej czy coś, ale możesz też spróbować dołączyć do nich i zobaczyć jak to wygląda.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

ShiroNeko (jednak z tego co słyszałem co tam się dzieje to odradzam) Bezsenni (tak samo nie polecam) lepiej już dojść do jakieś angielskiej czy coś, ale możesz też spróbować dołączyć do nich i zobaczyć jak to wygląda.

A mozna jakos z toba pograc na ts3 czy cos w tym stylu ? :D

Opublikowano

Teraz tylko afkcze w mieście i nic nie robię, ale jak coś to na pw możesz pisać. 

Ogólnie za niedługo ma być revamp sekretów i henira ;D

Opublikowano

Teraz tylko afkcze w mieście i nic nie robię, ale jak coś to na pw możesz pisać. 

Ogólnie za niedługo ma być revamp sekretów i henira ;D

Możesz mi wytłumaczyć co to jest Revamp i henira bo ja zielony troszku w elswordzie :P

Opublikowano

Revamp to reorganizacja w przypadku sekretów są to zmiany w mobach, bossach nowe eq etc jest trudniej, ale można mieć lepsze eq + dochodzi sekret Sander. W przpyadku henira to zmienają go całkowicie nowe itemki do craftu etc i dodają też Lanox do henira. Tak to wygląda w przypadku sekretów:

http://en.elswordonline.com/sanders-secret-dungeon/dungeon-revamp.php

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...