Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaką aishe polecacie ? :* i czemu nie moge kupic pasku b ._.

EM pod exp, VP mieszanka expa z PvP, DW to heniek. Ale każda z nich jest na tyle dobra, że poradzi sobie w obu xD

Pasek B jest w skrzynce, którą dostajesz na start gry.

Czy tylko ja nie moge odpalić void elsa ??  :angry:

Masowy DC, nikt nie może wejść.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj chciałam uruchomić Elsa ale niestety wyskakuje mi taka wiadomość: Version file download failed

Czy wie ktoś co to może być ?

Już naprawione :D

Opublikowano

Teraz mi wykryło suspicious.cloud 9 ( elsword.exe ) ;_; biedny ja, same problemy ;_; Poradźcie co zrobić ;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;

Czy naprawde void els ma virusa =,=( nie chce nawet o tym myśleć =,=)

oryginalny void els nie ma wirusów

Opublikowano

Siema. Mam problem z wejściem do gry, gdy wpisuje passy, naciskam enter żeby zalogowało to nic się nie dzieje, cały czas mam to okno z logowaniem.

Proszę o pomoc ;c

Opublikowano

mam pytanie, a mianowicie czekam już 30 minut a nadal nikt mi nie wysłał na emaila aktywacji konta, co zrobić?

/re dotarło po godzinie ale jest ;p

Opublikowano

Witam,

Ostatni raz w ElSword grałem jakieś półtora roku temu, mój maksymalny level to był 20,

chciałbym rozpocząć grę na VoidEls, lecz przyznam, że dużo to ja w tej grze nie osiągnąłem.

Mając moje mierne doświadczenie, dam radę coś ugrać na VoidEls?:P

Oraz jaką klasę polecilibyście na sam początek? <nie znam się, nie wiem która do czego jest>

Opublikowano

Witam,

Ostatni raz w ElSword grałem jakieś półtora roku temu, mój maksymalny level to był 20,

chciałbym rozpocząć grę na VoidEls, lecz przyznam, że dużo to ja w tej grze nie osiągnąłem.

Mając moje mierne doświadczenie, dam radę coś ugrać na VoidEls? :P

Oraz jaką klasę polecilibyście na sam początek? <nie znam się, nie wiem która do czego jest>

Dasz rade ugrać, szybko hajs leci, a z eq to nie problem. Jak wbijesz 70lvl chodzisz na sekrety, henira, rajdy i inne takie.

Zapraszam do gildi Bezsenni lub napisz do mnie, czyli nicku: Aralka to Cie zaproszę.

Na początek polecam Tobie (dla początkujących) - INS, VP, DW, WS, NW, RF, VC, IP, TT, CBS, Asura, CrA, BH, MM, DiE.

A reszta klas to dla zaawansowanych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiście jestem w VoidPL i w gildia bardzo mi się podoba, nie będę wymieniać co, bo wiadomo aktywność, mili są wszyscy, można pogadać itp. (dobra i tak no napisałem ._.) :v 

PS.: Kiedy ta LuCiel? :v Ja ce dubbing LuCiel!!! (Przed przeczytaniu tego udaj się do psychologa lub skontaktuj się autorem, gdyż każdy post niewłaściwie przeczytany może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu.)

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Witam mam mały problem pobrałem dziś gre odpalam wszystko ładnie działa ale gdy próbuje wejsc na plansze to pasek zatrzymuje się przy końcu i po minucie czekania wywala spowrotem do miasta

reinstall nic nie dał

Opublikowano

Łukasz :v dlatego to było w "PS".

HicKD a to tak za każdym razem? Mógłbyś podać parametry kompa?

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...